Slot game

Păcănele Pragmatic Play Spaceman

 

Cât de sus poate să zboare omul în spațiu? Joacă păcănele online Spaceman, un slot de la Pragmatic Play dezvoltat în martie 2022 într-o atmosferă uimitoare – acțiunea are loc în spațiu, într-o noapte strălucitoare, pe un cer plin de planete și stele, cu Astronautul în prim plan. Explorează acest mister plin de fenomene fantastice și poți câștiga până la 5.000X miza totală pe rotire, atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile!

Cum câștigi la păcănele Pragmatic Play Spaceman?

Cheia este ca Spaceman să zboare cât mai sus, astfel încât multiplicatorul să fie mai mare, ca mai apoi tu să încasezi o recompensă consistentă înainte de a se prăbuși. Nu există niciun secret .., este doar un joc de noroc aleatoriu, ce ține de inspirația ta. Totuși, trebuie să fii atent la miză, asta și pentru că cel mai mic pariu este de 5 RON, dar și pentru că se poate prăbuși înainte să clipeșți. Aici, ar putea fi utile opțiunile de încasare automată, dar în special, atenția ta și ce sume vrei să câștigi. Cel mai mare multiplicator este de 4.999x, însă acesta se acordă extrem de rar, dar e greu să aștepți asemenea premiu. Cu siguranță, un multiplicator de 20x-30x va apărea mult mai des, însă trebuie să fii la “butoane”. RTP-ul este de 96.50%, unul foarte bun.

Cum arata Spaceman

Păcănele Pragmatic Play Spaceman – Prezentare

Funcții speciale în jocul ca la aparate Spaceman

Dacă ai jucat vreodată Aviator de la Spribe, vei avea o idee despre cum funcționează păcănele online Spaceman. Odată ce ți-ai setat miza, făcând click pe “Confirmă pariul”, vei intra în următoarea rundă de joc. După ce începe, Spaceman decolează, iar lângă el este un multiplicator în creștere – acesta continuă să crească până când limita de câștig este atinsă sau se prăbușește.

Când runda de joc a început, apar două butoane noi – Cashout și Cashout 50%. Dacă faci click pe oricare dintre ele înainte ca Astronautul să se prăbușească, vei colecta premiul respectiv. Diferența între cele două este că funcția Cashout te scoate complet din joc cu premiul tău, în timp ce Cashout 50% înseamnă că încasezi jumătate din câștigul pariului, dar rămâi în joc cu celalaltă jumătate și ai șansa de a revendica un multiplicator mai mare mai târziu. Nu uita că, dacă Astronautul cade înainte de a încasa, pierzi pariul. 

Merită să joci păcănele Pragmatic Play Spaceman?

Spaceman impresionează din punct de vedere vizual în comparație cu alte jocuri ca la aparate Pragmatic Play. Imaginile sunt captivante, însă principala atracție rămâne caracteristica specială – jocul îți dă impresia că poți păcăli sistemul, însă nu va fi deloc așa, asta pentru că Astronautul se poate prăbuși și la 1.01x. Este minunat că există un câștig maxim de 5.000X miza totală, dar cine ar putea ține pasul dacă Astronautul încă zboară pe la 1.000x – 2.000x și nu ar ceda ispitei de a încasa? De asta, jocul vine și cu funcția Cashout 50%! Cu siguranță, este un joc ca la aparate ce merită încercat, mai ales că are capacitatea de a oferi senzații tari!

Unde poți juca pe bani reali Spaceman?

În prezent (2 mai 2022), Betano Casino este momentan singurul cazino online licențiat ONJN în România, unde poți testa pe bani reali păcănele online Chicken Chase, cu mize cuprinse între 5 RON și 500 RON, dar cu siguranță va apărea și pe alte platforme în viitorul apropiat. Nu ai cont? Click pe acest LINK SPECIAL și întră în atmosfera Betano cu doar câțiva pași simpli!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1