Slot game

Jocuri ca la aparate: Street Fighter 2 – Prezentare

Joc video și film, Street Fighter stârnește amintiri generației anilor 80-90 pentru că este unul dintre jocurile de referință ale acelei perioade. Începând cu anul 2020, acesta și-a făcut apariția și în lumea jocurilor de noroc grație slotului video Street Fighter 2: The World Warrior. Este un slot atipic al providerului NetEnt, în care modul de desfășurare este rar întâlnit. Acest lucru se vede și prin stivuirea simbolurilor pe ecranul de joc. Există 5 coloane X 5 simboluri fiecare.

Jocuri ca la aparate: Street Fighter 2 – Simboluri si linii de plată

În comparație cu alte sloturi video, Street Fighter 2: The World Warrior vine cu ceva inedit și aici merită evidențiată modalitatea prin care acordă premiile. Cert este că poți câștiga cel mai mult 105.000 RON, iar pentru a face asta trebuie să ai parte de foarte mult noroc. Ai nevoie de cel puțin 16 Simboluri Victory identice pe ecranul de joc, fiind reprezentate de către 12 luptători din joc. Cel puțin 16 simboluri cu valoare mică precum A, K, J și Q îți aduc sume de până la 35.000 RON. Există simboluri speciale precum Wild și m-am referit la plural pentru că sunt două asemenea simboluri. Wild Gauce este umplut cu un punct pentru fiecare simbol cu valoare mare dintr-o combinație câștigătoare. Când nu sunt combinații câștigătoare și pe rolă există 7 sau mai multe Wild Gauce, atunci personajul folosește Wild Combo, o combinație unică care plasează aleatoriu simboluri Wild pe role. Este simbolul care substituie toate celelalte simboluri și aduce cel mai mare câștig posibil.

Jocuri ca la aparate: Street Fighter 2 – Cum este speciala?

Beat the Boss Free Spins este o funcție prin care personajul ales luptă alături de un adversar diferit la fiecare nivel. Cu fiecare victorie crește și Multiplier, iar funcția poate dura orice număr de învârtiri înainte de a pierde sau câștiga în fața adversarului final, Bison. Victoria asupra ultimului adversar vine însoțită de un câștig de 100 X miza. Dacă vei pierde în timpul Beat the Boss Free Spins ai șansa de a reporni lupta de la nivelul curent. Practic, poți cumpără această funcție, dar trebuie să ții cont că nu este disponibilă în toate cazinourile. O altă funcție specială a jocului este Car Smash Bonus Game, acolo unde preiei controlul asupra personajului ales. Folosind panoul de control de pe ecran și ajutat de taste te miști și distrugi mașina, ceea ce îți aduce un câștig cuprins între 5 și 15 X valoarea mizei.

Jocuri ca la aparate Street Fighter 2
Jocuri ca la aparate Street Fighter 2 – Speciala

Unde poți juca Street Fighter 2 ?

Betano, NetBet, Unibet și Vlad Cazino sunt cazinourile legale din România la care poți să joci slotul Street Fighter 2: The World Warrior pe bani reali. Betano este unul dintre cele mai apreciate branduri din piata jocurilor de noroc din Romania. Prezent in mai multe tari, sub diferite nume, acest cazino ofera si pariuri sportive. Poti citi toate detaliile si părerile despre Betano accesând recenzia noastra. Oferta de bun venit consta in bonus la depunere de 100% pana la 500 lei dar și 1000 de rotiri gratuite, așa că este recomandarea noastră.

Depui 500 RON – Joci cu 1.000 RON și primești 1.000 Rotiri Gratuite

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1