Jocuri ca la aparate EGT

Jocuri ca la aparate EGT

Cine este Euro Gaming Technology

Euro Gaming Technology este o companie de succes care a luat ființă în 2002 în Bulgaria. Axată pe dezvoltarea de software pentru cazinourile tradiționale, compania bulgară a crescut constant, iar din 2014 și-a extins activitatea și în industria online prin divizia EGT Interactive.

Euro Gaming Technology (EGT) a cunoscut o creștere accelerată, ajungând să desfășoare activități în peste 60 de țări de pe 5 continente. Portofoliul companiei include aparate de jocuri, jocuri video slot, rulete electronice, sisteme jackpot, platforme de jocuri pentru dispozitive mobile și o gamă largă de accesorii și servicii pentru jocuri.

Rețeta succesului a fost una relativ simplă, bazată pe o grafică modernă, teme populare (foarte multe variante de jocuri cu fructe, șeptari sau clopoței), câștiguri relativ frecvente, dar medii ca valoare, viteză sporită de joc, tehnologie inovative și, nu în ultimul rand, pe jackpotul de rețea.

Jocurile ca la aparate EGT sunt printre cele mai populare în rândul jucătorilor români

Aproape că nu există cazino online licențiat în România care să nu aibă în ofertă jocurile furnizate de EGT. Acest fapt este consecința unor jocuri premium, cu teme și simboluri diverse, ușor de învățat și cu funcții speciale nu prea complicate.

Simplitatea jocurilor și grafica bine definită, cu o atractivă schemă de culori, au fost cele care au atras atenția asupra sloturilor EGT. Mecanica fluidă, implementarea unor caracteristici variate și generoase (wild extins, scattere, diverse bonusuri, etc), asemănarea evidentă cu jocurile din sălile de cazino și caracteristicile de plată (RTP în jur de 96%) au dus la o eficientă fidelizare a jucătorilor și, implicit, la spectaculosul salt în topul producătorilor.

Jocuri ca la aparate EGT populare în 2021- Forest Band

Jocul ca la aparate Forest Band – Gamble

Pentru a asigura plăți constante și de valoare medie, EGT profită din plin de funcția Gamble, implementată la cele mai multe dintre titlurile sale. Această caracteristică, specifică sălilor de jocuri, permite parierea câștigurilor sub 35x. Ele pot fi dublate, dacă vei ghici culoarea unei cărți de joc care va fi întoarsă. Astfel, jucătorii care au migrat în online s-au putut bucura de facilitățile cu care erau obișnuiți.

Jackpot progresiv în jocurile ca la aparate EGT

Una dintre cele mai eficiente inovații ale acestui provider este Serverul Multigame (MGS). Acesta, prin intermediul serviciilor web API, permite operatorilor de cazino să aibă acces la toate sloturile EGT existente. Construite pe platformă HTML/ Flash, titlurile din portofoliul EGT sunt ușor accesibile pe toate dispozitivele Windows, Mac, iOS și Android și încarcă un jackpot de rețea cu 4 niveluri: Mini, Minor, Major și Grand.

Indiferent de miza plasată pe o rotire, poți fi selectat pentru a participa la runda jackpot. Prin participarea la Mystery Cards Jackpot ți se garantează obținerea unui premiu. Pentru a stabili valoarea acestuia trebuie să colectezi 3 simboluri identice din cele douăsprezece cărți de joc afișate într-o fereastră nouă. Jackpoturile Mini (pentru 3 trefle) și Minor (pentru 3 romburi) au valori mai mici, dar jackpoturile Major (pentru 3 inimi) sau Grand (pentru 3 cărți de pică) pot atinge valori care să-ți schimbe viața.

Cele mai populare jocuri ca la aparate EGT disponibile în Romania

Printre cele mai bune păcănele EGT în topurile alcătuite de jucătorii români se numără Burning Hot, Shining Crown, Age of Troy, Dice & Roll și Versailles Gold. Toate aceste jocuri au disponibilă funcția Gamble și participă la Mystery Cards Jackpot.

Burning Hot

Burning Hot păcănele gratis

Poza slot Burning Hot

Burning Hot este un joc ca la aparate EGT cu 5 role cu câte 3 simboluri și 5 linii de plată fixe. El și-a câștigat renumele prin simbolurile clasice afișate (fructe, clopoțel, șeptari) și prin aspectul specific jocurilor din sălile de cazino. El nu este încărcat cu o rundă bonus clasică, dar poate acorda premii importante prin intermediul celor două Scattere (Dolar și Stea) și prin apariția pe rolele 2, 3 și 4 a simbolului Wild (Joker – trifoi cu 4 foi).

Simbolul Wild este extensibil pe întreaga rolă și, dacă apare simultan pe cele 3 role, poate face plăți consistente. Speciala în acest joc poate fi considerată linia de șeptari (plătește de 600 de ori miza). Succesul de care s-a bucurat acest joc a făcut posibilă apariția unor variațiuni pe aceeași temă: 20 Burning Hot, Burning Hot 6 Reels, 40 Burning Hot, 40 Burning Hot 6 Reels sau 100 Burning Hot.

3 cazinouri recomandate pentru păcănele EGT

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
5,0 rating
5.0
Bonus 1.000 RON
5,0 rating
5.0
350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0
2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
5,0 rating
5.0

Shining Crown

 

shining crown egt

Shining Crown este un slot video care se bucură de aceeași mecanică întâlnită la Burning Hot, doar că acțiunea se mută din câmpiile înverzite unde Trifoiul cu 4 foi este vedeta, în încăperile luxoase ale unui palat regal, unde Coroana Regală este Wild. O altă schimbare față de jocul precedent este faptul că Shining Crown plătește pe 10 linii fixe.

Age of Troy

Acest joc ca la aparate EGT cu 5 role pe 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe te va purta în lumea antică, în legendara cetate Troia. Personajele principale ale jocului sunt Paris și Elena, îndrăgostiții care au declanșat războiul care a dus la distrugerea celui mai înfloritor oraș din acele vremuri. Calul Troian a fost instrumentul care a făcut posibilă căderea Troiei, dar în acest joc, în care este simbol Wild, este mesagerul câștigurilor importante, atât în jocul principal, cît și în runda bonus cu 12 rotiri gratuite cu multiplicator 3x, declanșată de 3 simboluri Scatter (Templu). Click aici dacă vrei să joci gratis Age of Troy!

Dice & Roll

Dice Roll sloturi EGT pe internet

Symbols and payment Dice Roll

Un alt joc cu fructe și șeptari care confirmă apetența românilor pentru jocurile simple care acordă frecvent câștiguri. Simbolurile sunt cele clasice pentru aceste sloturi: cireșe, lămâi, prune, portocale, pepene verde, strugure și prune, portocale, pepene verde, strugure și 7 roșu.

Simbolul Wild este reprezentat de o pereche de zaruri roșii. El poate apărea oriunde pe role, înlocuiește în combinații toate simbolurile și se extinde cu o căsuță în toate direcțiile, mărind șansele de câștig la Dice & Roll.

Versailles Gold

Versailles Gold păcănele online

Symbols and payments Versailles Gold

Acest joc ca la aparate EGT cu 5 tamburi cu 3 simboluri și 10 linii de plată fixe este inspirat din intrigile țesute la reședința regilor Franței, Palatul Versailles, un loc al bogăției, culturii, dar mai ales al opulenței. Vei întâlni aici Regele Franței, Ludovic al XIV-lea, Regina Franței, Maria Tereza și nelipsitul Cardinal Mazarin, cel care se implica atât în politică, cât și în relațiile amoroase.

Grafica jocului este una bine definită deși este încărcată de detalii. Acțiunea cu adevărat interesantă are loc în timpul rundei bonus cu 12 rotiri gratuite. Declanșate de 3 Scattere (un medalion cu Ludovic al XIV-lea – Regele Soare), rotirile gratuite dispun de un simbol special expandabil care plătește indiferent de locurile unde apare pe ecran și pot fi reinițiate de o nouă combinație de 3 Scattere.

Top Cazinouri
2.200 lei + 680 Free Spins
100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
100 % pana la 3.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite
Bonus 3.000 lei + 777 Rotiri Gratuite
2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Cele Mai Noi Păcănele
Jocul ca la aparate Star Pops
Jocul ca la aparate Star Pops

Jocul ca la aparate Star Pops. Joacă gratis unul dintre cele mai noi sloturi de la Relax Gaming, Câștiguri în cascadă, Cumpără Speciala.

Jocul ca la aparate Plunderland
Jocul ca la aparate Plunderland

Jocul ca la aparate Plunderland. Servește ceaiul alături de Alice in Țara Minunilor, in slotul de la Relax Gaming. Cumpără Speciala. Rotiri Gratuite.

Jocul ca la aparate Jurassic Party
Jocul ca la aparate Jurassic Party

Încearcă gratis jocul ca la aparate Jurassic Party de la Relax Gaming! Slot nou, simboluri cu dinozauri, Cumpără Speciala, Rotiri Gratuite.

Păcănele NoLimit City Misery Mining
Păcănele NoLimit City Misery Mining

Păcănele NoLimit City Misery Mining. Aventurează-te in adâncurile minei și descoperă comori fabuloase! Cumpără Speciala, 70.000 x miza / rotire.

Jocul ca la aparate Punk Toilet
Jocul ca la aparate Punk Toilet

Jocul ca la aparate Punk Toilet. Nimeni nu putea mai bine să creeze o asemenea capodoperă graffiti inspirată din toalete. Cumpără Speciala.