Slot game

Pacanele Relax Gaming Chip Spin

 

O vacanță în Las Vegas este oricând binevenită! Poți ”gusta” puțin din atmosfera orașului cu jocul  de păcănele Relax Gaming Chip Spin! Este un slot modern, cu o coloană sonoră vibrantă, design de top, ce are loc pe o grilă cu 5 role X 5 rânduri și 259 linii de plată active. În timp ce admiri peisajele, poți activa bonusuri cu rotiri gratuite, multiplicatori și wild-uri sticky. O rotire norocoasă îți poate aduce până la 25.000 X miza totală! Ce mai aștepți? Joacă gratis Chip Spin pe pagina noastră!

 Simboluri – Pacanele Relax Gaming Chip Spin

Pe role te vei întâlni cu 4 simboluri personaje, acestea fiind și cele de valoare mai mare. Ca plăți, urmează 3 simboluri pietre prețioase, în timp ce cărțile de poker A, K, Q și J sunt cele care oferă câștiguri mai mici. De departe, cel mai important simbol este Bonus – inițiază secvența bonus cu rotiri gratuite!

Păcănele Relax Gaming Chip Spin

 Cum se joacă păcănele Chip Spin?

Este simplu și ușor să joci păcănele Relax Gaming Chip Spin. Toate butoanele de control sunt situate sub role – îți poți seta miza, poți opta pentru joc automat și poți consulta tabelul de plăți. Soldul și câștigul obținut într-un spin sunt tot sub tamburi. Dacă vrei să cumperi speciala, click pe Cumpărare Feature, buton aflat în partea stânga a grilei. Cu 3, 4 sau 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă, vei obține un câștig. Simplu, nu? Joacă demo Chip Spin pe site-ul nostru pentru a te obișnui cu slotul!

 Caracteristici bonus – Pacanele Relax Gaming Chip Spin

Dacă pe matrice aterizează simultan 3 simboluri Bonus, vei activa Free Spins. În funcție de numărul lor pe role, vei câștiga:

  • 3 simboluri Bonus = 8 rotiri gratuite
  • 4 simboluri Bonus = 10 rotiri gratuite
  • 5 simboluri Bonus = 12 rotiri gratuite

Înainte de a începe, va trebui să alegi unul dintre jetoane pentru a câștiga și alte funcții:

  • Jeton verde – acordă o rotire suplimentar;
  • Jeton mov –  crește multiplicatorul cu x1;
  • Jeton negru – se transformă în Wild lipicios.

Chip Spin Bonus se activează cu 5 sau mai multe jetoane de orice fel pe tamburi. Vei primi un re-spin, iar pe role vor ateriza doar jetoane – funcția continuă atâta timp cât pe matrice cad și alte jetoane. Înainte de a începe, ai o viață, dar poți primi și vieți suplimentare de fiecare dată când un jeton cu inimă atașată aterizează pe role. În timpul acestei funcții, cele trei jetoane colorate au și caracteristici diferite:

  • Jetonul verde acordă valoarea unei monede;
  • Jetonul mov dublează valoarea între 1 și 3 jetoane;
  • Jetonul negru colectează toate valorile vizibile ale monedelor, cu excepția celei proprii.

 Cum câștigi la păcănele Relax Gaming Chip Spin?

Câștigi atunci când pe pică simboluri de același fel așezate de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu prima coloană. Cu cel puțin 3 simboluri de același fel formezi o victorie, însă cu 5 x vei obține recompense mai mari. RTP-ul este excelent, peste media de piață, de 96.41%, în timp ce volatilitatea este medie spre ridicată. Există potențial mare de plată, de peste 25.000 X miza totală per rotire, însă nu va fi ușor de încasat un astfel de premiu – ai nevoie de timp, buget și joc responsabil.

Cât plătește o linie de 5 x simbol la Pacanele Relax Gaming Chip Spin?

  • 5 x Bărbat cu trabuc = 6 x miza
  • 5 x Bărbat cu pălărie = 4 x miza
  • 5 x Bărbat cu țigară = 4 x miza
  • 5 x Femeie = 3 x miza
  • 5 x Pietre prețioase = 2 x miza
  • 5 x A, K, Q, J = 1.5 x miza

Păcănele Relax Gaming Chip Spin 

Verdict – Pacanele Relax Gaming Chip Spin

Ne place tema cu Las Vegas, ne plac funcțiile bonus și, desigur, am rămas impresionați de potențialul mare de plată – până la 25.000 X miza totală pe rotire. De asemenea, jocul arată bine din punct de vedere vizual, cu elemente moderne și simboluri interesante. Merită să joci păcănele gratis Chip Spin, însă nu uita să practici mereu un joc responsabil – este un slot foarte volatil.

 Unde poți juca pe bani reali Chip Spin?

Există multe cazinouri online unde poți testa pe bani reali Chip Spin. Printre ele se numără și Vlad Cazino, Betano, Winmasters, Maxbet, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, NetBet, Superbet, Magic Jackpot sau Unibet. Vrei bonusuri fără depunere? Alege Maxbet primești premii în bani la înregistrare! În același timp, te bucuri și de un bonus fabulos la primul depozit!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5.0