Imagine de fundal pentru jocul de sloturi
Producător 👨‍💻: Novomatic
Tema 🎰: Jocuri Noi, 77777
Data lansării 📅:19.11.2014
RTP 🤑:95.66%
Jackpot 💥:Nu
Caștig maxim 🎉:N/A
Linii de plată 💎:5
Role 🎲:5
Volatilitate 🔥:Medie

Sizzling Gems Demo Gratis Online

Joacă Sizzling Gems demo, un slot retro de la Novomatic și bucură-te de cele mai populare simboluri! Creat în noiembrie 2014, slotul vine cu o grilă formată din 3 rânduri X 5 role și 5 linii de plată fixe, unde găsești simboluri cu Cireșe, Prune, Pepeni sau Șeptari. Poți juca și la dublaj pentru premii suplimentare sau poți obține o linie cu 7777. Indiferent pe ce dispozitiv mobil Android/iOS alegi să încerci Sizzling Gems demo, totul rămâne la fel de ușor de înțeles și de jucat.

Simboluri Sizzling Gems Demo

Pe tamburi te vei întâlni cu simboluri tradiționale, des întâlnite la păcănele. Este un slot cu fructe, deci grila este plină cu Cireșe, Lămâi, Prune, Struguri și Pepeni. Există și Șeptari, dar și Scatter – apare sub forma unei Stea, nu declanșează bonusuri cu rotiri gratuite, însă face plăți indiferent unde aterizează pe tamburi.

Sizzling Gems Demo GamePlay
Sizzling Gems Demo GamePlay

Cum se joacă păcănele Sizzling Gems?

Este un joc de păcănele foarte simplu de jucat și de înțeles. Practic, toată acțiunea are loc în jocul de bază – nu există bonusuri cu rotiri gratuite sau alte ”speciale”. Pentru a începe, trebuie să selectezi doar pariul, liniile de plată fiind fixe – folosește butoanele + și – din partea de jos a ecranului. Dacă nu vrei să dai “Start”, poți folosi  o funcție de rotire automatata a rolelor. Tot ce mai rămâne de făcut este să arunci o privire pe valoarea simbolurilor – apasă pe butonul “Meniu”, aflat în partea stânga a ecranului.

Caracteristici bonus Sizzling Gems Demo

Sizzling Gems este un joc de păcănele cu fructe destinat celor care apreciază sloturile simple. Nu există bonusuri cu rotiri gratuite sau alte caracteristici moderne, deci acțiunea are loc doar în jocul de bază.

Singura funcție este una comună, specifică jocurile de păcănele Novomatic – Dublaj. După fiecare câștig mai mic de 500 X miza totală, poți opta pentru caracteristica joc de noroc – ghicește ce culoare are o carte întoarsă cu fața în jos și îți poți dubla premiul. În caz contrar, suma pariată se va pierde.

Cum câștigi la păcănele Sizzling Gems Demo?

Cu minim 3 simboluri de același fel pe una din cele 5 linii de plată fixe, așezate pe role consecutive, începând cu prima, se formează un câștig. Premii mai mari vin pentru 5 bucăți, în special pentru Șeptari. Nu există simbol Wild, dar există Scatter – formează câștiguri oriunde ar ateriza pe role (nu trebuie să fie unul lângă altul). Premii suplimentare poți obține la jocul de noroc Gamble, dacă ești destul de inspirat, însă rămâne o funcție de risc și care pe termen lung nu este o soluție.

Sizzling Gems Demo Simboluri
Sizzling Gems Demo Simboluri

Tabel de plăți Sizzling Gems Gratis

  • Șeptari – 100x miza pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Pepeni – 40x miza pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Struguri – 20x miza pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Prune – 20x miza pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Lămâi – 10x miza pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Cireșe – 10x miza pentru o linie cu 5 simboluri de același fel

 Merită să joci Sizzling Gems Demo?

Dacă ești mare fan păcănele cu fructe și șeptari, poți încerca și Sizzling Gems demo pe pagina noastră. Nu este cel mai atractiv slot ca premii, design și bonusuri. De altfel, este o copie a celebrului joc ca la aparate Sizzling Hot. Nu sunt multe de spus, fiind foarte multe jocuri cu aceeași mecanică, simboluri și funcții.

Pe site-ul nostru găsești multe păcănele demo de la cei mai tari producători, pe care le poți testa gratis, fără să riști niciun ban din buzunarul tău.

Unde poți juca pe bani reali Sizzling Gems online?

Există multe cazinouri online unde poți juca pe bani reali Sizzling Gems, iar printre ele se numără și NetBet, Superbet, Betano sau Maxbet, 4 dintre cele mai bune platforme de la noi din țară. Mai mult decât atât, toate aceste cazinouri vin cu bonusuri fără depunere la înregistrare – consulta recenziile noastre și revendică premiul tău!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 4 Voturi: 2

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1