Imagine de fundal pentru jocul de sloturi
Producător 👨‍💻: Igrosoft
Tema 🎰: Jocuri Noi, Animale
Data lansării 📅:01.01.2009
RTP 🤑:96%
Jackpot 💥:Nu
Caștig maxim 🎉:N/A
Linii de plată 💎:10
Role 🎲:5
Volatilitate 🔥:N/A

Crazy Monkey Gratis Online Demo

Hai în junglă și distrează-te alături de o maimuță jucăușă la păcănele Crazy Monkey gratis! Este un slot Igrosoft, cu 3 rânduri X 5 role și 9 linii de plată ajustabile, unde vei găsi simboluri cu animale, cum ar fi lei, șerpi sau fluturi. Pe măsură ce te scufunzi în junglă, poți activa bonusuri sau poți juca la dublaj. Spin și poți câștiga peste 1 milion de credite per rotire, chiar și de pe un mobil Android sau iOS!

Simboluri Crazy Monkey

Este un joc de păcănele cu animale, astfel că pe role vei întâlni simboluri cu fluturi, șerpi sau lei. Există și simboluri cu fructe, cum ar fi banane și ananas. Pe tamburi vei găsi și simbolul logo bonus, dar și simbolul wild, reprezentat de craniu – le înlocuiește pe toate simbolurile pentru a forma și mai multe combinații câștigătoare.

Crazy Monkey Gratis GamePlay
Crazy Monkey Gratis GamePlay

Cum se joacă păcănele Crazy Monkey gratis?

Crazy Monkey este un slot foarte simplu de jucat și de înțeles. Începe prin a alege pariul și numărul de linii de plată. Apoi, poți să faci click pe Start, după care încep să se învârtă rolele. Pentru mai multe detalii, consultă secțiunea cu regulile jocului și tabelul de plăți. Pentru a forma un câștig, trebuie ca cel puțin 3 simboluri identice să se afle una lângă alta în partea dreapta și stânga a ecranului. Există și opțiunea de dublaj, funcție populară la păcănele.

Bonusuri Crazi Monkey

Cu 3 simboluri Bonus în aceeași rotire, se declanșează jocul bonus. Acțiunea are loc pe un ecran suplimentar, iar în timpul funcției, o maimuță se află sub 5 frânghii care atârnă și tot ceea ce trebuie să faci este să alegi frânghii în orice ordine dorești. Runda bonus continuă dacă la capătul superior al frânghiei se află banane, dar dacă se află o nicovală, nuca de cocos sau cărămidă, atunci cracteristica se va încheia.

Dacă reușești să alegi doar frânghii cu banane, o altă rundă bonus va apărea pe un ecran suplimentar, unde trebuie să alegi din două bannere cu semne de întrebare și cuvinte aflate pe partea stânga și partea dreapta. Toate câștigurile în timpul jocului bonus vor fi multiplicate cu miza per rotire.

De asemenea, jocul de păcănele vine și cu funcția de dublaj. Tot ceea ce trebuie să faci este să faci click pe „double”. Pe ecran vor apărea 5 cărți, prima fiind cu fața în sus, cea a dealerului, iar pe restul 4 trebuie să le întorci, sperând că valoarea cărții alese este mai mare decât cartea dealerului. Dacă ghicești, premiul se dublează, dar dacă ai greșit, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

Cum câștigi la păcănele Crazy Monkey?

Cu cel puțin 3 simboluri identice aflate unul lângă altul pe o linie de plată activă, situate atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga, se formează un câștig. Cel mai mare câștig vine de la simbolul logo, însă cele mai mari recompense pot fi revendicate în timpul rundei bonus. Totuși, valoarea câștigurile este determinată de miza per rotire folosită, care de altfel este una accesibilă oricărui buget, de la 0.70 și până la 56 RON.

Crazy Monkey Gratis Simboluri
Crazy Monkey Gratis Simboluri

Tabel de plăți Crazy Monkey

  • Logo Crazy Monkey – 5x plătește 5.000 de monede pe o linie de plată activă
  • Craniu – 5x plătește 2.000 de monede pe o linie de plată activă
  • Leu – 5x plătește 500 de monede pe o linie de plată activă
  • Ananas – 5x plătește 200 de monede pe o linie de plată activă
  • Șerpi – 5x plătește 50 de monede pe o linie de plată activă
  • Banane – 5x plătește 20 de monede pe o linie de plată activă
  • Fluturi – 5x plătește 10 de monede pe o linie de plată activă

Merită să joci Crazy Monkey gratis?

Crazy Monkey este un slot retro, cu bonusuri simple, ușor de înțeles, deci poate nu este cel mai atractiv joc. Premiile nu sunt foarte mari, însă se creează des combinații câștigătoare de valoare mică/medie, pe care le poți juca la dublaj. Dacă vrei să încerci unul din cele mai populare păcănele din trecut, joacă Crazy Monkey gratis pe site-ul nostru!