Imagine de fundal pentru jocul de sloturi
Producător 👨‍💻: Novomatic
Tema 🎰: Jocuri Noi, 77777, Fructe
Data lansării 📅:31.01.2015
RTP 🤑:95.48%
Jackpot 💥:Nu
Caștig maxim 🎉:x1000
Linii de plată 💎:40
Role 🎲:5
Volatilitate 🔥:Medie

Roaring Forties Gratis Demo Online

Joacă păcănele cu fructe și șeptari Roaring Forties gratis de la Novomatic! Este un slot cu simbolurile tradiționale Cireșe, Lămâi, Portocale sau Struguri. Nu lipsesc Șeptarii, aceste simboluri fiind și cheia către Jackpot. Acțiunea are loc pe o grilă cu 4 rânduri X 5 role și 40 de linii de plată fixe, alături de un RTP bun și o volatilitate medie. Pe măsură ce descoperi slotul, poți juca la dublaj pentru recompense suplimentare. Citește în continuare recenzia noastră și află cum poți obține un ecran cu 77777 la păcănele Roaring Forties gratis!

Simboluri Roaring Forties Gratis

Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune, Struguri, Pepeni, Clopoței și 7 sunt simbolurile tradiționale pe care le vei găsi pe role. Simbolurile speciale sunt reprezentate Steaua aurie și Wild – le înlocuiește pe toate celelalalte simboluri obișnuite și va ateriza doar pe rolele 2, 3 și 4. Steaua este Scatter, plătește din orice poziție, însă nu activează bonus cu rotiri gratuite.

Roaring Forties Gratis GamePlay
Roaring Forties Gratis GamePlay

Cum se joacă păcănele online Roaring Forties gratis?

Este un slot cu o matrice standard, unde combinațiile câștigătoare se formează de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă. Lângă butonul de miză maximă se află și cel pentru Autoplay (joc automat). Setează miza potrivită pentru tine din butonale + sau – ca mai apoi să începi vânătoarea de fructe. Ar fi bine să arunci o privire și peste tabelul de plăți, pentru a vedea care este cel mai valoros simbol la păcănele Roaring Forties gratis.

Bonusuri Roaring Forties Demo

Simbolul Wild poate să aterizeze complet doar pe rolele 2, 3 și 4. Astfel, toate cele 3 role din mijloc pot fi Wild, ceea ce poate duce la un câștig consistent, mai ales cu 7 pe tamburii 1 și 5.

Dacă un câștig este prea mic, îl poți juca la dublaj. Este o funcție de risc, opțională, unde trebuie să ghiceșți ce culoare are cartea întoarsă cu fața în jos – roșu/negru. Dacă ai ales corect, poți contina sau pot colecta premiul total. În schimb, dacă ai greșit, pierzi suma riscată la jocul de noroc. Poți supune la dublaj orice câștig mai mic de 500x miza totală.

Cum câștigi la păcănele Roaring Forties gratis?

Câștigi atunci când minim două simboluri Șeptari și cel puțin 3 pentru celelalte cad pe role adiacente, începând cu prima, așezate pe una din cele 40 de linii de plată. Premii mai mari vin pentru 5x simbol, în special pentru o linie cu 77777. Wild-ul te va ajută să obții recompense mai mari, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte. Excepție de la regulă o face Scatter-ul – plătește indiferent unde ar cădea pe tamburi, iar 3, 4 sau 5 acordă 2x, 20x sau 500x miza totală.

Roaring Forties Gratis Simboluri
Roaring Forties Gratis Simboluri

Tabel de plăți Roaring Forties

  • 7 – 25x miza totală pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă
  • Clopoței – 7.5x miza totală pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă
  • Pepene – 5x miza totală pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă
  • Struguri – 5x miza totală pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă
  • Cireșe – 2.5x miza totală pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă
  • Lămâi – 2.5x miza totală pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă
  • Prune – 2.5x miza totală pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă
  • Portocale – 2.5x miza totală pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă

Păreri Roaring Forties Demo

Dacă îți place să joci păcănele cu fructe și șeptari, Roaring Forties este pentru tine. Este un slot cu dublaj și Wild-uri, fără bonus cu rotiri gratuite, unde acțiunea are loc doar în jocul de bază. De altfel, slotul este asemănător cu 40 Burning Hot de la Amusnet. De la prieteni am înțeles că acest joc face plăți bune și mulți dintre ei au obținut chiar și un ”tablou” cu 77777. Încearcă-ti și tu norocul la păcănele Roaring Forties gratis pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali Roaring Forties online?

Maxbet, Betano sau Superbet sunt doar 3 din cazinourile online licențiate ONJN în România, unde poți juca pe bani reali Roaring Forties, atât de pe un laptop, cât și de pe un smartphone Android/Apple. Interesant este că toate aceste 3 platforme vin cu bonusuri fără depunere la înregistrare – vezi pe site-ul nostru cum poți încasa premii gratis cu doar 2-3 click-uri!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 3 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1