Imagine de fundal pentru jocul de sloturi
🔞 Făcând click confirm că am 18+ ani.

Notă: 0 Voturi: 0

Producător 👨‍💻: Skywind
Tema 🎰: Jocuri Noi, Diverse
Data lansării 📅:17.06.2020
RTP 🤑:97.61%
Jackpot 💥:Nu
Caștig maxim 🎉:x500
Linii de plată 💎:1
Role 🎲:5
Volatilitate 🔥:Mare

Joker’s Luck Gratis Online Demo de la Skywind

Joker’s Luck gratis este un joc de păcănele de la Skywind Group, un slot interesant, cu o singură linie de plată și o singură rolă. RTP-ul este peste media de piață, de 97.61%, în timp ce premiul maxim este de doar 500x miza totală. Se câștigă des recompense, pe care le poți colecta sau le poți risca pentru a ajunge în vârful turnurilor. Design-ul este retro, simbolurile sunt viu colorate, în timp ce coloana sonoră te duce direct în Las Vegas. Încearcă și tu Joker’s Luck gratis pe site-ul nostru și descoperă un aparat rar, cu o mecanică diferită și sistem de plăți unic!

Simboluri Joker’s Luck Demo

Doar 5 simboluri formează grila de joc a slotului Joker’s Luck. Potcoavă, Stea și Clopoțel sunt simbolurile obișnuite și cele care îți pot aduce câștiguri. Apoi, există două simboluri Wild Joker – Roșu și Verde, fiecare vine cu diferite caracteristici interesante. Mai multe detalii găsești în paragrafele următoare.

Joker’s Luck Gratis GamePlay
Joker’s Luck Gratis GamePlay

Cum se joacă păcănele Joker’s Luck gratis?

Există o singură o rolă și o linie de plată, ceea ce face ca slotul să fie destul de simplu. După orice combinație câștigătoare, ai opțiunea de a colecta, făcând click pe butonul “Încasare” sau poți da spin în continuare pentru a urca în turnul cu valori pentru recompense mai mari. Miza este pentru toate buzunarele – începe de la 0.01 RON și ajunge la 1.500 RON, pe care o poți seta din butoanele + și – din partea stânga jos a ecranului. Ar fi bine să joci Joker’s Luck gratis pe pagina noastră pentru a te obișnui cu modul unic de rotire.

Bonusuri Joker’s Luck

De cum se deschide slotul, vei vedea 3 turnuri, iar fiecare corespunde unul simbol – Clopoțel, Stea și Potcoavă. De fiecare dată când aterizează un asemenea simbol, urci la următorul nivel corespunzător fiecărui turn sau poți celecta suma câștigată.

Exisă două simbolul Joker Wild:

  • Joker Verde – acordă un nivel în plus pentru fiecare turn
  • Joker Roșu – resetează la zero toate turnurile

Dacă ai ajuns până în vârful turnului, de fiecare dată când aterizează simbolul corespunzător, se acordă instant plata maximă. De asemenea, dacă toate cele 3 turnuri sunt pline, atunci câștigi Jackpot-ul în valoare de 500x miza totală.

Cum câștigi la păcînele Joker’s Luck gratis?

Este un slot de volatilitate ridicată și RTP (rată de câștig) peste media de piață, de 97.61%, ceea ce face ca premiile să vină mai rar, dar în același timp poți obține o recompensă mare într-un interval mai scurt de timp. Cel mai mare câștig este de 500 X miza totală, plată posibilă doar dacă urci toate cele 3 turnuri în același timp, lucru destul de greu, dar nu imposibil.

Joker’s Luck Gratis Plati
Joker’s Luck Gratis Plati

Tabel de plăți Joker’s Luck

  • Clopoței = 350 X miza totală pentru 5 trepte pe turn
  • Stea = 50 X miza totală pentru 5 trepte pe turn
  • Potcoavă = 10 X miza totală pentru 5 trepte pe turn

Păreri Joker’s Luck

Joker’s Luck este un joc de păcănele neobișnuit, cu un sistem de plată diferit, ceea ce stârnește interes și curiozitate. Noi l-am testat și am observat un slot care plătește des premii mici/medii și unde ai control mare asupra recompenselor tale – le poți încasa sau le poți risca pentru a urca în vârful turnului. Este un joc interesant, dar care nu oferă câștiguri foarte mari. Dacă vrei să îl încerci, joacă Joker’s Luck gratis pe pagina noastră.

Joker’s Luck Gratis Jackpot
Joker’s Luck Gratis Jackpot

Unde poți juca pe bani reali Joker’s Luck online?

NetBet este unul dintre cazinourile online licențiate ONJN în România, unde poți testa păcănele Skywind. Astfel, pe această platformă poți juca pe bani reali Joker’ Luck, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Apple sau Android, un slot cu pariuri pentru toate buzunarele.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 4.3 Voturi: 3