Imagine de fundal pentru jocul de sloturi
🔞 Făcând click confirm că am 18+ ani.

Notă: 0 Voturi: 0

Producător 👨‍💻: Novomatic
Tema 🎰: Jocuri Noi, 77777, Fructe
Data lansării 📅:13.10.2015
RTP 🤑:95.24%
Jackpot 💥:Nu
Caștig maxim 🎉:N/A
Linii de plată 💎:20
Role 🎲:5
Volatilitate 🔥:Medie

Plenty of Fruit 20 Gratis Demo Online

Joacă păcănele Plenty of Fruit 20 gratis de la Novomatic, un slot cu fructe și șeptari de la Novomatic! Este un joc retro, cu o grilă standard, formată din 5 role X 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe. Pe lângă simbolurile tradiționale cu fructe, te bucuri și de funcții populare, precum dublaj sau wild-uri. O rotire norocoasă îți poate aduce un câștig de peste 1.000 X miza totală! Îți place să joci păcănele cu fructe și șeptari? Încearcă Plenty of Fruit 20 gratis pe pagina noastră!

Simboluri Plenty of Fruit 20 Gratis

Plenty of Fruit 20 este un joc de păcănele cu fructe. Grila este plină cu simboluri Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune sau Pepeni. Există și Șeptari sau Clopoței, acestea fiind simbolurile de valoare mare. Wild-ul este reprezentat chiar de 7 – le înlocuiește pe toate celelalte pentru a câștiga și mai des. De asemenea, pe role vei întâlni și Scatter – apare sub forma unei Stea – nu activează bonus cu rotiri gratuite, dar plătește până la 500x miza totală.

Plenty of Fruit 20 Gratis GamePlay
Plenty of Fruit 20 Gratis GamePlay

Cum se joacă păcănele Plenty of Fruit 20 gratis?

Este foarte simplu să joci păcănele Novomatic. Începe prin a testa Plenty of Fruit 20 gratis la noi pe site, ca mai apoi să îl încerci și într-un cazino online licențiat ONJN din România. Vei vedea că toate butoanele de control sunt în partea de jos a grilei – miza + sau -, în funcție de buget, liniile de plată sunt fixe, joc automat și, desigur ”Start”. Ar fi bine să arunci o privire și peste tabelul de plăți – click pe ”Meniu”. Joacă Plenty of Fruit 20 gratis!

Bonusuri Plenty of Fruit 20 Demo

Joc ca la aparate cu dublaj – Orice câștig mai mic de 500 x miza totală poate fi jucat la dublaj. Este un joc de noroc, unde trebuie să ghicești ce culoare are cartea întoarsă cu fața în jos – ea poate fi roșie sau neagră. Dacă alegere ta este corectă, poți intoarace altă carte, până la 5 sau poți colecta premiul. Prima selecție greșită, duce la pierderea sumei pariate.

Simbolul Wild, reprezentat de 7 poate să apare pe fiecare rolă. Pe lângă faptul că acesta plătește pentru 3, 4 sau 5 pe o linie de plată, înlocuiește și pe celelalte simboluri pentru a forma și mai multe combinații câștigătoare.

Cum câștigi la păcănele Plenty of Fruit 20 gratis?

Combinațiile câștigătoare se formează de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu prima, atunci când simboluri potrivite aterizează pe o linie de plată activă – un câștig vine de la 3, 4 sau 5 simboluri de același fel – Șeptarii oferă cele mai mari recompense, în timp ce Cireșele plătesc cel mai puțin. Dacă o plată nu te mulțumește, poți juca la dublaj, o funcție de risc, dar bună pentru a compensa valoarea unui premiu. Există și un Scatter – nu activează rotiri gratuite, însă 3, 4 sau 5 oriunde pe role acordă 5x, 20x sau 500x miza totală.

Plenty of Fruit 20 Gratis Simboluri
Plenty of Fruit 20 Gratis Simboluri

Tabel de plăți Plenty of Fruit 20 Demo

  • 7 – 50x miza totală pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Clopoței – 20x miza totală pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Prune – 10x miza totală pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Pepeni – 10x miza totală pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Lămâi – 5x miza totală pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Portocale – 5x miza totală pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
  • Cireșe – 5x miza totală pentru o linie cu 5 simboluri de același fel
Plenty of Fruit 20 Gratis Linii de castig
Plenty of Fruit 20 Gratis Linii de castig

Păreri Plenty of Fruit 20 de la Novomatic

Dacă îți place să joci păcănele cu fructe și șeptari, Plenty of Fruit 20 este pentru tine. Pe lângă faptul că Șeptarul are cea mai mare valoare, acesta este și Wild – poți obține chiar și un ”tablou” cu 77777, ceea ce duce la un câștig de până la 1.000x miza totală pe rotire. Am observat că se câștigă des premii mici și medii, bune pentru a le juca la dublaj. Dacă și tu ești fan sloturi cu șeptari, atunci joacă Plenty of Fruit 20 gratis pe site-ul nostru, alături de multe jocuri ca la aparate Novomatic.

Unde poți juca pe bani reali Plenty of Fruit 20 online?

NetBet, Betano sau Magic Jackpot sunt cazinouri licențiate în România, unde poți juca pe bani reali Plenty of Fruit 20 de la Novomatic. Poți testa slotul atât pe un laptop/PC, cât și pe dispozitivele mobile Android/Apple. Cele 3 cazinouri recomandate oferă bonusuri fără depunere la înregistrare – consultă recenziile noastre și vezi cum le poți activa!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 4.3 Voturi: 3

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 2