Imagine de fundal pentru jocul de sloturi
🔞 Făcând click confirm că am 18+ ani.

Duck of Luck Demo Gratis Online

Duck of Luck demo este un joc de păcănele cu tematică asiatică de la CT Gaming, ce te provoacă să cauți oul de aur. Dacă îl găsești, poți câștiga până la 600 X miza totală pe rotire. Este un slot cu o matrice standard, cu 3 rânduri X 5 role și 25 de linii de plată fixe, unde poți activa spinuri gratis sau poți juca la dublaj. Joacă Duck o Luck demo pe păcănele-gratis.ro chiar acum!

Simboluri Duck of Luck Gratis

Simbolurile de valoare mai mare sunt Regina, Vaza, Medalioane de aur și Lingouri de aur, în timp ce cărțile de poker A, K, Q, J și 10 plătesc mai puțin. Rața este atât simbol Wild, cât și Scatter – le substituie pe toate celelalte și activează runda bonus cu rotiri gratuite.

Duck of Luck Demo GamePlay
Duck of Luck Demo GamePlay

Cum se joacă păcănele Duck of Luck demo?

Inițial, ar trebui să îți alegi miza pe care vrei să joci păcănele Duck of Luck. Apoi, poți să dai Spin, dar nu înainte de a verifica tabelul de plăți și modul de activare al funcțiilor speciale. De asemenea, poți alege și un joc automat. O plată vine de la minim două simboluri de același fel, însă cu 5 x vei primi premii mai mari. Dacă vrei să dublezi, click pe ”X2”. Este ușor să joci păcănele Duck of Luck demo pe site-ul nostru!

Bonusuri Duck of Luck Gratis

Duck of Luck Demo Setari
Duck of Luck Demo Setari

Câștigi 12 rotiri gratuite, atunci când 3, 4 sau 5 simboluri Free Spins aterizează simultan pe role. În timpul funcției fiecare Wild care cade pe tamburi lasă în locul sau un ou. La sfârșitul caracteristicii, se adună ouăle și poți câștiga:

  • Între 13 și 20 ouă – se acordă un premiu de 3x miza;
  • Între 21 și 25 ouă – se acordă 12 rotiri gratuite, iar contorul de ouă începe de la zero;
  • 26 sau mai multe ouă – se acordă un premiu de 600x pariul total.

Fiecare combo câștigător mai mic de 10x miza totală poate fi jucat la dublaj – Gamble. Click pe ”X2”, ghicește ce culoare are cartea pentru a-ți dubla premiul sau ghicește simbolul cărții pentru a-ți înmulți premiul de 4 ori. Dacă alegerea ta este greșită, pierzi banii riscați.

Cum câștigi la păcănele Duck of Luck gratis?

Cu 25 de linii de plată fixe, câștigurile vin atunci când când 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel cad pe role consecutive, de la stânga la dreapta, începând cu prima. Dacă o plată este prea mică, o poți juca la dublaj, o funcție de risc ce îți permite să îți dublezi sau chiar înmulți cu 4 un premiu. Simbolul Wild este de departe cel mai valoros simbol – 5 bucăți oferă de 100 de ori miza totală.

Duck of Luck Demo Simboluri
Duck of Luck Demo Simboluri

Premii pentru 5 x simbol

  • 5 x Regină = 400 x miza
  • 5 x Vază = 50 x miza
  • 5 x Lingouri = 30 x miza
  • 5 x Medalion = 30 x miza
  • 5 x A, K, Q, J, 10 = 10 x miza

Păreri Duck of Luck demo

Nu este cel mai atractiv joc de păcănele din punct de vedere vizual. De altfel, slotul nu impresionează nici ca premii. Singurul plus ar fi runda bonus cu rotiri gratuite, însă fără un multiplicatorii, atmosfera este destul de plictisitoare. În concluzie, nu este un slot foarte ofertant, însă dacă vrei să joci păcănele simple, ușor de înțeles și cu premii dese, încearcă Duck of Luck demo pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali Duck of Luck online?

Găsești păcănele pe bani reali Duck of Luck la NetBet Casino, cu pariuri potrivite pentru fiecare buzunar. Dacă nu ai cont, intră în atmsofera NetBet cu un bonus fără depunere! Partea bună este că poți juca Duck of Luck inclusiv pe dispozitivele mobile Android sau iOS!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 4.3 Voturi: 3