Slot game

Coin Miner Demo Gratis online

Caută moneda cu premii și ferește-te de minele explozive! Cam asta se întâmplă în acest slot unic, cu o mecanică simplă, pe înțelesul tuturor. Aici poți încerca jocul ca la aparate gratis Coin Miner Demo de la Gaming Corps, inspirat din jocul Minesweeper. Slotul este structurat pe o matrice 5×5, ce are loc într-o grafică decentă, cu elemente moderne, unde totul se bazează pe intuiție și noroc. Dezvăluirea de simboluri câștigătoare îți poate aduce până la 998x miza totală pe rotire. Poți testa slotul gratis pe un mobil IOS sau Android și pe pagina noastră.

Cum câștigi la păcănele Coin Miner Demo?

Este ușor să câștigi la păcănele Coin Miner Demo. RTP-ul este peste media de piață, de până la 97.32%, iar volatilitate este determinată de miză și de numărul de mine care vor fi pe matrice (între 1 și 24). Dacă alegi că pe role să fie mai multe mine, câștigurile vor fi mai mari, dar în același timp există și șanse mai mari să descoperi mina, care să pună capăt rundei. Câștigurile se formează atunci când dezvălui monede cu multiplicatori, iar câștigul crește cu fiecare selecție corectă. Premiul cel mare este de 998x miza totală, dar asta presupune ca nici o mină să nu fie găsită.

Aparate gratis Coin Miner Gratis – Caracteristici bonus

Nu este un joc de păcănele cu funcții bonus. Bonusul Treasure Boost se activează în mod aleatoriu în timpul jocului. Acest lucru face ca șansa de a descoperi o monedă cu multiplicator să devină mai mare:

  • Dacă ai selectat 3 mine pe grilă, bonusul este activat pe ultimele 7 celule nedescoperite (18/25);
  • La un număr de 8 mine selectate, bonusul este activ de la a două până la ultima celulă nedescoperite (1/25);
  • Cu 7, 10, 17 și 20 de mine selectate, se activează bonusul pentru toate celulele nedeschise (0/25).
Coin Miner Demo Gratis online GamePlay
Coin Miner Demo Gratis online GamePlay

Merită să joci Coin Miner Demo?

Dacă vrei să încerci un nou tip de păcănele pentru a-ți ieși din „nișa” normalului, atunci Coin Miner este perfect. Este un slot simplu, cu elemente ușor de înțeles și de jucat și care nu presupune multe acțiuni. Nu există nimic care să te distragă de la jocul în sine, slotul fiind fără funcții bonus – selectarea de celule care conține monede îți aduce un câștig. Avansează și poți câștiga până la 998x miza totală pe rundă!

Coin Miner Demo Gratis online GamePlay
Coin Miner Demo Gratis online GamePlay

Unde poți juca pe bani reali Coin Miner?

Superbet, Magic Jackpot, Betano sau NetBet se numără printre cazinourile online licențiate ONJN unde poți încerca jocul ca la aparate Coin Miner pe bani reali. Îți recomandăm NetBet, deoarece acolo vei găsi cele mai multe jocuri de cazino pe internet, dar și rotiri gratuite fără depunere.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1