Slot game

Aparate gratis Heavenly Gold

Încearcă jocul ca la aparate gratis Heavenly Gold și poți câștiga premii de până la 50.000 X miza totală pe rotire! Aici, pe o grilă cu 5 role X 3 rânduri și 243 linii de plată poți activa Rotiri Gratuite sau Jackpot-ul (poate ajunge până la 20.000 X miza totală). Slotul Skywind vine cu un design de înaltă calitate, așa cum sunt mai toate aceste jocuri ca la aparate inspirate din cultura asiatică – pe role vei găsi simboluri de poveste, precum Dragoni, Păsări Phoeni sau Tigri. Joacă gratis Heavenly Gold pe pagina noastră!

Cum câștigi la slotul Heavenly Gold?

Câștigi atunci când când 3, 4 sau 5 simboluri aterizează de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu prima. Cele mai valoroase simboluri sunt Dragonul sau Pasărea Phoenix, în timp ce cărțile de poker acordă câștiguri mai mici. Wild-ul le înlocuiește pe toate celelalte și te va ajuta să obții mai des victorii. Premii mult mai mari decât în jocul de bază se pot încasa în Jackpot, acolo unde poți revendica până la 20.000 X miza totală.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Dragon = 160 de monede
  • 5 x Phoenix = 100 de monede
  • 5 x Tigru = 75 de monede
  • 5 x Broască țestoasă = 50 de monede
  • 5 x Pești = 20 de monede
  • 5 x A, K, Q, J, 10, 9 = 10 monede
Aparate gratis Heavenly Gold

BONUS

Ori de câte ori simbolul Wild cade pe role, se poate activa Secvența Bao Tree, dar nu este o regulă. Acțiune are loc pe matrice nouă, formată din 12 monede întoarse cu fața în jos – click pe ele până sunt 3 de același fel. Astfel, poți câștigă unul din cele 4 jackpot-uri:

  • Grand Jackpot oferă de 20.000 X miza totală;
  • Major Jackpot oferă de 2.000 X miza totală;
  • Minor Jackpot oferă de 400 X miza totală;
  • Mini Jackpot oferă de 200 X miza totală.

Atunci când pe matrice se află simultan 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, se activează Rotiri Gratuite. În funcție de numărul de simboluri Scatter de pe role, vei primi 6, 12 sau 18 rotiri gratuite. Apoi, urmează să alegi între 5 moduri de rotiri gratuite, respectiv simboluri, în funcție de volatilitatea dorită în timpul caracteristicii.

Aparate gratis Heavenly Gold

Păreri aparate gratis Heavenly Gold

Heavenly Gold este un joc de păcănele atractiv, deoarece există funcții bonus de top, cum ar fi Rotiri Gratuite sau Jackpot-uri. De asemenea, premiile pot fi foarte mari, de până la 50.000 X miza pe rotire. Totuși, este un slot foarte volatil, cu recompense mai dese de valoare mică/medie, deci nu uita să practici un joc responsabil. Pe pagina noastră poți testa slotul gratis, fără să riști nimic de la tine.

Jocuri ca la aparate inspirate din cultura asiatică

Dacă ești fascinat de cultura asiatică, ți-am pregătit câteva titluri pe care merită să le încerci gratis pe pagina noastră:

Unde poți juca pe bani reali Heavenly Gold?

Poți testa păcănele pe bani reali Heavenly Gold, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 1.500 RON, fie de pe versiunea desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS/Android la următoarele cazinouri online licențiate: Betano, Superbet, Magic Jackpot, NetBet, Frank Casino, Mr Bit sau SlotV. Alege NetBet și primești un bonus fără depunere la înregistrare!

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 5 Voturi: 1