Slot game

Aparate gratis Race to the Top

Hai într-o cursă nebună cu premii la jocul ca la aparate gratis Race to the Top! Fii primul în vârf pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 15 linii de plată fixe! Este un slot de la Skywind cu Rotiri Gratuite, Wild-uri și Boost, ce are loc într-o atmosferă vibrantă, plin de simboluri BAR și cărți de poker. Rata de câștig (RTP) este medie, la fel și volatilitatea, în timp ce pariurile sunt pentru toate buzunarele. Pe site-ul nostru poți juca păcănele gratis Race to the Top!

Cum câștigi la slotul Race to the Top?

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu primul tambur. Ai nevoie de minim 3 simboluri identice pentru a forma un câștig, însă cu 5 x vei obține premii mai mari. Wild-ul te va ajuta să formezi mai des combinații câștigătoare, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, dar și pentru că are cea mai mare valoare – 5 bucăți acordă 200 de monede. RTP-ul este decent, volatilitatea este medie, astfel că între câștiguri va exista un echilibru.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

 • 5 x Stea = 200 de monede
 • 5 x triplu BAR = 150 de monede
 • 5 x dublu BAR = 120 de monede
 • 5 x BAR = 100 de monede
 • 5 x oricare mix BAR = 20 de monede
 • 5 x A = 90 de monede
 • 5 x K = 80 de monede
 • 5 x Q = 70 de monede
 • 5 x J = 60 de monede
 • 5 x 10 = 50 de monede
 • 5 x 9 = 40 de monede
Aparate gratis Race to the Top

Aparate gratis Race to the Top – Bonusuri

Atunci când un simbol Boost pică pe role, vei urca un pas pe traseul Feature Trail (vezi în partea dreapta a ecranului). Este un traseu format din multiplicatori de miză. Odată ce ai urcat pe un premiu, îl vei încasa + câștigurile din rotirea prezentă.

Câștigi 5 rotiri gratuite atunci când 3 simboluri Free Spins aterizează simultan pe rolele 1, 3 și 5. Aici, traseul Feature Trail vine cu premii mai mari, de până la x70 pariul total. De asemenea, în timpul funcției, simbolurile 9 și 10 sunt eliminate de pe role, asta pentru a forma combinații câștigătoare de valoare mai mare.

Aparate gratis Race to the Top

Merită să încerci slotul Race to the Top?

Ne așteptam la un joc cu mașini, însă nu este deloc așa. Simbolurile din jocul ca la aparate gratis Race to the Top sunt doar BAR și cărți de Poker, ceea ce este puțin dezamăgitor. Nu impresionează din punct de vedere vizual, dar nici ca premii. Câștigurile sunt destul de mici, chiar dacă există funcții bonus populare, cum ar fi rotiri gratuite. Nu este cel mai bun joc ca la aparate Skywind.

Unde poți juca pe bani reali Race to the Top?

Jocul ca la aparate gratis Race to the Top este un slot pe care îl regăsim la NetBet, unul dintre cazinourile legale în România. Aici, ai parte de o selecție generoasă de sloturi de la cei mai tari producători, inclusiv Skywind. Te bucuri de multe promoții atractive, bonusuri fără depunere la înregistrare și pachet fabulos la primul depozit. Intră în atmosfera NetBet!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0