buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Aparate gratis Wild West Duels

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

  • Producător: Pragmatic Play
  • Volatilitate: Ridicată
  • RTP 95%
  • Data lansării: 10.02.2023
  • Mize: 1 RON – 500 RON
  • Câștig maxim: 20.000 miza
  • Rotiri Gratuite: DA
  • Dublaj: NU

Aparate gratis Wild West Duels

Oprește-te în Vestul Sălbatic cu jocul de păcănele Wild West Duels, un slot de la celebrul producător de sloturi Pragmatic Play. Aventura are loc într-un oraș pustiu, cu străzi pline de ierburi, praf și cactuși, respectiv pe o matrice cu 5 rânduri X 5 role și 15 linii de plată fixe. Te bucuri de o coloană sonoră vibrantă, design modern și funcții bonus de top – Wild-uri, Multiplicatori și Rotiri Gratuite! Începe chiar acum călătoria și poți câștiga până la 20.000 X miza totală pe rotire!

RTP-ul este foarte bun, peste media de piață, de 96%, volatilitatea este ridicată, în timp ce pariurile sunt pentru toți amatori de jocuri de cazinou. Partea bună este că pe pagina noastră poți testa aparate gratis Wild West Duels, inclusiv de pe dispozitivele mobile Android sau iOS!

jocul Aparate gratis Wild West Duels

Cum câștigi la păcănele Wild West Duels?

La jocul de Aparate gratis Wild West Duels Câștigi atunci când 3, 4 sau 5 simboluri de același fel cad simultan pe role, așezate de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur, pe una din cele 15 linii de plata active.. Recompense mult mai mari se vor obține cu Wild în combinație (Sac de aur) – se extinde și vine cu multiplicatori de la x2 la x100. Desigur, premii mult mai generoase se pot revendica în Bonusuri, acolo unde există Wild-uri cu multiplicatori lipicioși. Totuși, nu uita să practici un joc responsabil, slotul fiind foarte volatil.

Tabel de plată al jocului de aparate gratis Wild West Duels

  • 5 x Personaje = între 5 x și 20 x miza totală
  • 5 x Pălărie, Cizme, Sticlă, Eșarfă, Poster = 1 x miza totală

tabelul de castig al jocului Aparate gratis Wild West Duels

Funcții Bonus

Jocul Berii – Funcția se activează atunci când pe matrice cad simultan 3 simboluri Scatter Beer Game (Bere). Vei primi 10 rotiri gratuite, în timpul un simbol Wild poate ateriza pe role cu multiplicatori de x2 sau x3 –acesta rămâne blocat în poziție până la sfârșitul caracteristicii.

Duel – Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter Duel (Pistoale) vei activa funcția. Primești 10 rotiri gratuite, în timpul cărora ai garantat un simbol Wild expandabil.

Relicve Pierdute – Aterizare a minim 3 simboluri Scatter Relicve Pierdute (Lopeți), declanșează caracteristica. Vei începe cu 3 rotiri gratuite, dar înainte de asta va trebui să alegi 9 din cele 25 de Lopeți de pe grilă pentru a câștiga Wil-duri garantate (până la 5) și Multiplicatori aleatorii (până la x5). La fiecare spin, se va declanșa ceea ce ai câștigat.

Cumpără Bonus

Există 3 bonusuri de cumpărat la păcănele Wild West Duels. Costul de cumpărare a Beer Game este de 100 de ori pariul , Duelul costă de 200 de ori pariul , în timp ce Relicve pierdute are un preț de 400 de ori pariul.

cumpara speciala la Aparate gratis Wild West Duels

Păreri despre jocul ca la aparate Wild West Duels de la Pragmatic Play

Este un slot captivant, cu un design superb și coloană sonoră de film. Ne plac caracteristicile bonus, în special multiplicatorii Wild din jocul de bază de până la X100. Totuși, este un joc de volatilitate mare, ceea ce presupune joc responsabil. Potențialul de câștig este enorm, de până la 20.000 X miza totală pe rotire, plată posibilă mai degrabă în bonusuri. Este un slot care merită încercat – joacă păcănele gratis Wild West Duels pe pagina noastră!

 

Unde poți juca pe bani reali Wild West Duels?

Sunt multe cazinour online licențiate ONJN în România unde poți testa Wild West Duels păcănele online pe bani reali, cum ar fi Betano, NetBet, Winmasters, Frank Casino, SlotV, PokerStars, Mr Bit, Unibet,Vlad Cazino sau Winbet, cu pariuri cuprinse între 0.20 RON și 400 RON. Oricare ar fi alegerea ta, toate oferă bonusuri de bun venit excelente, dar la Betano poți încasa un bonus fără depunere la înregistrare și poți juca slotul de pe o aplicație mobilă Androi/iOS de top – click aici pentru o ofertă specială!