Slot game

Cheshire Wild demo

Alice și pisica Cheshire fac echipă în jocul de aparate online Cheshire Wild demo! Este un slot Skywind, inspirat din povestea Alice în Țara Minunilor, așezat într-o pădure magica, respectiv pe o grilă cu 5 role X 3 rânduri și 10 linii de plată fixe. Rata de câștig (RTP) este peste media de piață, de 96.1%, volatilitatea este medie, în timp ce design-ul este modern. Poți testa păcănele gratis Cheshire Wild pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android sau IOS!

Cum câștigi la slotul Cheshire Wild?

Cheshire Wild demo este un slot care plătește în ambele sensuri, atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Astfel că, dacă se formează o linie cu 5 simboluri, vei încasa de două ori premiul. Cele mai valoros simbol este Alice, în timp ce cele 5 Ciuperci de colori diferite oferă recompense mai mici. Wild-ul (apare sub forma pisicii Cheshire) te va ajuta să obții recompense mai des, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Alice = 300 de monede
  • 5 x Ceas = 125 de monede
  • 5 x Ciuperci (5 de culori diferite) = între 30 și 60 de monede
Cheshire Wild demo

Cheshire Wild demo – BONUS

Atunci când simbolul Wild aterizează pe rolele 2, 3 sau 4, se activează Respin – Wid-ul se extinde complet pe tambur și se acordă o re-rotire. Există șansa ca un alt Wild să aterizeze pe role, deci poți avea până la 3 role complet Wild, ceea ce poate duce la câștiguri generoase.

De cum deschizi jocul, în partea de sus a grilei, există un buton Wild Boost. Dacă îl activezi, pariul tău crește cu jumătate la fiecare rotire, iar în timpul funcției Respin, beneficiezi de un Wild suplimentar pe role.

Cheshire Wild demo

Păreri Cheshire Wild

Așa cum sugerează și numele, acest slot îți aduce în față povestea Alice în Țara Minunilor. Există multe jocuri ca la aparate cu această temă, cum ar fi Alice în The Wild de la Ruby Play. Este o abordare diferită, cu Alice și Cheshire în prim plan. Premiile sunt modeste, funcțiile bonus nu impresionează, deci nu sunt multe motive pentru care să recomandăm acest joc. Încearcă-l și vezi dacă ție îți place!

Unde poți juca pe bani reali Cheshire Wild demo?

Superbet, NetBet, Magic Jackpot, SlotV, Frank Casino sau Mr Bit sunt cazinouri online unde poți testa păcănele pe bani reali Cheshire Wild, cu pariuri cuprinse între 0.10 RON și 1.000 RON. Îl poți încerca la Superbet, un operator cu bonusuri fără depunere – încasează rotiri gratuite și bani cash cu puține condiții de rulaj din acest LINK SPECIAL!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1