Slot game

Aztec Glory păcănele EGT – Prezentare Slot

 

Descoperă secretele civilizației aztece, o lume plină de comori și povești fascinante în jocul de păcănele EGT Aztec Glory! Caută Templul și poți câștiga până la 5.000 x miza totală dintr-un singur Spin! Slotul a fost creat de producătorul bulgar în ianarie 2017 pe o grilă de joc clasică, cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile, cu un RTP peste media de piață, de 96.23% și o volatilitate destul de ridicată. Explorează acest slot și poți pune mâna pe un Jackpot la orice rotire!

Simbolurile jocului ca la aparate Aztec Glory

Pe matrice vei găsi simboluri specifice tematicii – un Bărbat și o Femeie în costume tradiționale aztece, o Puma și un Papagal. Apoi, vei întâlni simboluri cărți de joc A, K, Q, J și 10 – acordă câștigurile cele mai mici. Templul are rol atât de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cât și de Scatter – inițiază runda bonus cu rotiri gratuite. De asemenea, este și cel mai bine plătit simbol.

Tabel de plată la păcănele Aztec Glory

  • 5 x Bărbat = 500 x miza
  • 5 x Femeie = 200 x miza
  • 5 x Puma = 75 x miza
  • 5 x Papagal = 75 x miza
  • 5 x A, K = 15 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza
Aztec Glory păcănele EGT

Aztec Glory păcănele EGT – Simboluri plăți

Funcții speciale – rotiri gratuite cu simbol special expandabil, dublaj și jackpot

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotire vei primi un premiu de 2x, 20x sau 200x miza totală, dar și 10 rotiri gratuite. Înainte de a începe, va fi ales un simbol special expandabil în mod aleatoriu. Asta înseamnă că, în timpul funcției Free Spins, simbolul special poate ateriza și pe rolele 1, 3 sau 5 pentru a forma o combinație câștigătoare – se va extinde complet pe întregul tambur. Poți obține rotiri suplimentare, numărul lor fiind nelimitat.

Joc ca la aparate cu dublaj

Fiecare câștig mic și mediu poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Această presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar dacă selecția este greșită, atunci suma pariată se pierde. Poți dubla orice câștig care nu depășește 35 X miza.

Păcănele cu Jackpot

Forest Tale dispune de 4 jackpot-uri progresive – Jackpot Cards, un jackpot de tip mystery, care poate fi declanșat în mod aleatoriu. Atunci când ai câștigat, urmează să alegi 3 cărți identice din cele 12 cărți de joc întoarse cu fața în jos, iar unul din cele 4 jackpot-uri progresive va fi al tău.

Aztec Glory păcănele EGT

Aztec Glory păcănele EGT – Simboluri Speciale

Aztec Glory pacanele EGT  – părerea noastră

Poate nu este la fel de atractiv din punct de vedere grafic ca John Hunter and the Aztec Treasure, un joc de păcănele Pragmatic Play, cu până la 25 rotiri gratuite și multiplicatori de 10x, dar jocul că la aparate EGT Aztec Glory vine cu funcții speciale populare printre jucători, precum Free Spins cu simbol special expandabil, Jackpot și Dublaj. Noi l-am testat și pe o miză de 2 RON am inițiat 10 jocuri gratuite cu simbol expandabil Papagal – am obținut și o “prelungire”, ceea ce a dus la un câștig de 200x – 220x pariul. Încearcă păcănele gratis Aztec Glory pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali Aztec Glory?

Poți juca slotul Aztec Glory pe bani reali la cele mai bune cazinouri online, astfel încât să testezi jocul 100% legal și în siguranță. Recomandările noastre sunt NetBet, Betano, Maxbet, Magic Jackpot, Fortuna, Unibet și Vlad Cazino.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1