Slot game

Book of Ra Mystic Fortunes de la Novomatic

Book of Ra Mystic Fortunes este un joc de păcănele online Novomatic, lansat în octombrie 2018, care se bazează pe jocul original Book of Ra Deluxe. Cu aceeași temă, Egiptul Antic – Vezi aici mai multe jocuri inspirate din Egipt, slotul este dispus pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată fixe. Vine cu o funcție Free Spins, dar și cu 4 jackpot-uri fixe de câștigat. RTP-ul (Return to Player) este puțin sub media de piață, de 95.50%, iar volatilitatea este medie. Toate acestea pot duce la un câștig maxim într-o singură rotire de până la 2.000 x miza totală. Jocul ca la aparate Book of Ra Mystic Fortunes poate fi încercat și direct pe mobil, fiind complet optimizat pentru un telefon mobil cu sistem de operare Android/Apple.

Simbolurile jocului de păcănele Book of Ra Mystic Fortunes

Grila de joc este alcătuită din 10 simboluri. Printre cele speciale regăsim Scarabei, Tutankhamon, Horus și Exploratorul – este cel mai bine plătit simbol. Următoarele ca valoare sunt cărțile de joc A, K, Q, J și 10. Cartea are atât rol de Wile și le înlocuiește pe toate celelalte, cât și rol de Scatter. De asemenea, 3, 4 sau 5 oferă de 1x, 8x, sau 80x miza totală.

Tabel de plată la păcănele Book of Ra Mystic Fortunes

  • 5 X Explorator = 200 X miza
  • 5 X Tutankhamon = 80 X miza
  • 5 X Horus  = 30 X miza
  • 5 X Scarabeu = 30 X miza
  • 5 X A, K = 6 X miza
  • 5 X Q, J, 10 = 4 X miza
Book of Ra Mystic Fortunes
Book of Ra Mystic Fortunes – Simboluri plăți și Simbol special

Caracteristici bonus

3, 4 sau 5 simboluri Scatter te vor recompensa cu un premiu 1x, 8x sau 80x miza totală, dar vor declanșa și funcția cu rotiri gratuite. Vei începe cu 10 rotiri gratuite, dar, înainte de start, este ales un simbol aleatoriu pentru a deveni simbolul special expandabil – când aterizează pe tamburi, se va extinde pe întreaga rolă. Poți câștiga mai multe rotiri gratuite, atunci când pe grila de joc apar 3 sau mai multe simboluri Scatter.

Jackpot

De fiecare dată când apare simbolul Scatter (Carte), acesta este colectat deasupra rolelor în Lada de Comori. Funcția Jackpot se va declanșa la întâmplare, iar pe ecran vor apărea 12 bijuterii de culori diferite. Apoi, alegiuna pentru a dezvălui o bijuterie, iar 3 de același fel duc la câștigarea unui Jackpot de următoarea valoare:

  • Mini = 5 x miza
  • Minor = 20 x miza
  • Major = 800 x miza
  • Grand = 10.000 x miza
Book of Ra Mystic Fortunes
Book of Ra Mystic Fortunes – Jackpot

Book of Ra Mystic Fortunes – păreri

Book of Ra Mystic Fortunes este aproape identic din punct de vedere grafic și audio cu celebrul joc de păcănele Book of Ra Deluxe. Diferența majoră este adăugarea caracteristicii Jackpot, care poate oferi câștiguri uriașe, de până la 10.000x miza totală, dacă ești destul de norocos. Personal, l-am testat și am declanșat destul de repede funcția cu rotiri gratuite – pe o miza de 5 RON am obținut de 150x miza totală, cu simbol special expandabil “J” și 5 “speciale”. De asemenea, am inițiat și Jackpot-ul, dar de data aceasta a fost doar Mini.

Unde poți juca pe bani reali Book of Ra Mystic Fortunes?

Dacă vrei să încerci jocul ca la aparate Book of Ra Mystic Fortunes pe bani reali, o poți face la următoarele cazinouri licențiate ONJN în România: NetBet și Maxbet. Recomandarea noastră este NetBet Casino, deoarece aici ai parte de un bonus excelent la prima depunere, de până la 3.000 RON + 300 rotiri gratuite, dar există și o gamă largă cu cele mai multe jocuri de cazino online (peste 2.000) de unde poți alege.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1