buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Buffalo King Megaways free

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.52%
 • Data lansării: 29.04.2021
 • Mize: 0.80 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

Buffalo King Megaways free – Prezentare Slot

 

Începe aventura prin deșertul Americii de Nord cu jocul de păcănele gratis Buffalo King Megaways, un slot cu până la 200.704 linii de plată câștigătoare, 7 rânduri și 6 role. Declanșează funcția Rotiri Gratuite și poți câștiga până la 22 de runde bonus cu multiplicatori de până la 5x! Jocul ca la aparate a fost creat de Pragmatic Play în aprilie 2021 și este inspirat din lumea animalelor sălbatice caracteristice deșerturilor, cu un RTP de 96.52% și volatilitate ridicată. Este un joc de păcănele Megaways, ceea ce înseamnă că numărul de simboluri pe tambur se modifică aleatoriu la fiecare rotire – rolele exterioare 1 și 6 pot avea până la 7 simboluri fiecare, iar rolele 2, 3, 4 și 5 pot conține până la 8 simboluri (dacă toate cele 6 role au numărul maxim de simboluri, joci cu 200.704 Megaways. Astfel, câștigurile pot ajunge până la 5.000x miza totală! 

Simboluri și tabel de plată la păcănele Buffalo King Megaways

Așezată în deșertul Americii de Nord, grila de joc are simboluri Cărțile de joc 10, J, Q, K și A, acestea fiind și cele care plătesc mai puțin, dar și simboluri specifice tematicii  – Elan, Lup, Puma, Vultur și Bivol. Simbolul Wild apare sub forma unui Canion – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Monedă de Aur cu Bivol) și apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5.

Cât plătește fiecare simbol pentru o linie de 6?

 • 6 X 10, J = 0,6 X miza
 • 6 X Q = 0,75 X miza
 • 6 X A, K = 1 X miza
 • 5 X Elan, Lup = 1,5 X miza
 • 6 X Puma = 3,75 X miza
 • 6 X Vultur = 6,25 X miza
 • 6 X Bivol = 20 X miza
Buffalo King Megaways free

Buffalo King Megaways free – Simboluri slot

Descoperă un slot cu funcții speciale Megaways – rotiri gratuite cu multiplicatori, mod de joc colapsabil, funcție Ante Bet și „Cumpăra speciala”

De fiecare dată când obții o combinație câștigătoare, simbolurile plătitoare sunt eliminate de pe tamburi și vor fi înlocuite de altele noi. Acest lucru duce la mai multe câștiguri dintr-un singur Spin. Funcția se repetă la nesfârșit, atâta timp cât pe matrice aterizează simboluri potrivite. Această funcție este cunoscută și sub denumirea Câștiguri în Cascadă.

Rotiri Gratuite

Pentru a iniția runda bonus cu rotiri gratuite ai nevoie de 4 sau mai multe simboluri în aceeași rotire, oriunde pe matrice. Vei primi 12, 17 sau 22 de runde bonus, în funcție de numărul de Monede (Scatter).

În timpul funcției, toate simbolurile Wild au un multiplicator de 2x, 3x, sau 5x. Dacă obții o combinație câștigătoare cu 2 sau mai multe simboluri Wild, valorile lor sunt combinate. De exemplu, dacă aterizezi un multiplicator de 3x și unul de 5x, câștigul total va fi înmulțit 15x.

3 simboluri Scatter oferă 5 rotiri suplimentare și nu există nici o limită în ceea ce privește numărul de rotiri gratuite obținute.

Caracteristica Ante Bet

Dacă faci click pe opțiunea „Ante Bet”, buton aflat în partea stângă a ecranului, miza totală va crește cu 25% per rotire, dar îți dubleaă șansele de a declanșa caracteristica principală, pe tamburi fiind adăugate mai multe simboluri Scatter.

Jocuri ca la aparate la care poți cumpăra „speciala”

Pentru a iniția funcția Free Spins, trebuie să faci click pe „Cumpără Rotiri Gratuite” și să plătești de 100 de ori miza totală, iar la următoarea rotire vor ateriza pe tamburi 4, 5 sau 6 simboluri Scatter, iar funcția va începe.

Click aici pentru mai multe jocuri ca la aparate gratis la care poți cumpăra „speciala”

Buffalo King Megaways free

Buffalo King Megaways free – Cumpără Speciala

Buffalo King Megaways free  – părerea noastră

Buffalo King Megaways este un joc clasic Megaways, care nu ne surpinde cu mai nimic. Ne place mai mult jocul original Buffalo King, un slot cu un câștig maxim de 93.750x miza totală, până la 100 de rotiri gratuite și multiplicatori x5. Încearcă jocurile ca la aparate gratis de pe site-ul nostru, inclusiv cele două sloturi Buffalo King, iar dacă simți că este ziua ta norocoasă, află la ce cazino online licențiat ONJN le poți testa.

Unde poți juca pe bani reali Buffalo King Megaways?

Superbet, Betano, NetBet și Magic Jackpot sunt cele 4 cazinouri online la care poți încerca Buffalo Kings Megaways pe bani reali, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 500 RON. Noi l-am testat la Betano Cazino, deoarece ne place să încercăm jocuri ca la aparate de oriunde ne-am afla, iar această platformă vine cu cea mai bună aplicație mobilă Android / iOS.

Bonus 1.000 RON
5,0 rating
5.0