Slot game

Explodiac păcănele online cu fructe – Prezentare 💣

 

Este un slot de la Gamomat a cărui temă este comună și totodată interesantă în rândul jocurilor de noroc, respectiv fructele și șeptarii. Este o combinație între Sizzling Hot Deluxe și Roaring Forties ambele aparținând providerului GreenTube. Deși dispune de zece linii de plată, Explodiac îți poate aduce un întreg ecranul plin de șeptari. Clasic prin definiție, slotul asigură un câștig în momentul în care pe linia de plată există simboluri consecutive de la stânga către dreapta.

Simbolurile jocului ca la aparate Explodiac

În mare parte, păcănelele cu fructe au aceleași simboluri, aspect care se poate observa și dacă joci jocul ca la aparate Explodiac. Simbolul top rămâne 7, iar o linie cu acest simbol vine însoțită cu un câștig de 100 X miza. Pepenele roșu îl urmează în ierarhia celor mai mari premii acordate, cu până la 25 X miza. Strugurele oferă câștiguri de până la 10 X miza, iar Pruna, Portocala, Lămâia și Cireașa de 5 X miza și dacă iei în considerare că sunt zece linii de plată, nu sunt plăți deloc mici. Așa cum spuneam, cel mai mult poți câștiga dacă pe o linie de plată ai simbolul 7 și ajunge până la 100 X miza. Există și posibilitatea ca acesta să umple cele cinci role și un întreg ecran asigură o plată generoasă indiferent de miză.

Explodiac păcănele online

Explodiac păcănele online

Explodiac păcănele online – dublaj și bonusuri

În momentul în care ai parte de un câștig, îl poți dubla cu ajutorul funcției Gamble. Aceasta este amplasată pe ecran în partea de jos, tot acolo de unde poți personaliza întreg jocul. Tot ce trebuie să faci este să indici culoarea corectă a următoarei cărți cu fața în jos. Ea nu poate să fie decât roșie sau neagră, iar intuirea corectă dublează câștigul. În caz contrar, vei pierde câștigurile respective. Se poate paria și în scară, dar este ceva mai complicat și norocul joacă un rol important. Vei putea apăsa un buton iar suma de bani câștigată să fie mai mică sau mai mare comparativ cu suma pariată. Runda se sfârșește în momentul în care dorești tu, când vei câștiga suma maxima sau când nu ghicești corect.

Unde poți juca Explodiac pe bani reali?

Unibet, Vlad Cazino și NetBet (citește păreri despre NetBet aici) oferă posibilitatea de a avea acces la sloturile providerului Gamomat. Printre acestea se regăsește și Explodiac, unul dintre sloturile de top ale acestui producător.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0