buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.000 RON

Nume

Floating Dragon Hold and Spin free

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.71%
 • Data lansării: 15.04.2021
 • Mize: 0.40 RON – 1000 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

Floating Dragon Hold and Spin free – Prezentare Slot

 

Alătură-te frumoasei Prințese chineze în jocul ca la aparate Floating Dragon Hold and Spin și câștigă premii mari în valoare de 5.000x miza totală dintr-un singur Spin! Caută simbolurile Diamant în funcția Respin și poți obține un multiplicator de până la 4.993x pariul! Slotul a fost dezvoltat de Pragmatic Play în aprilie 2021 pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată fixe, cu un RTP peste media de piață, de 96.71% și o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că vor predomina câștigurile de valoare mică și medie, dar ai șansa de a obține un premiu consistent mai repede decât te-ai fi așteptat. Citește recenzia noastră completă și află mai multe detalii.

Floating Dragon Hold and Spin free – simboluri

Pe această matrice care arată fantastic vei găsi simboluri cărți de joc în stil asiatic A, K, Q, J și 10, acestea fiind și cele care plătesc mai puțin. Apoi, avem simbolurile spectifice tematicii cu valoare mai mare – Pești, Zmeu, Fluture, Pasăre și Corabie. Prințesa este simbol Wild – aterizează pe tamburi doar în timpul funcției Free Spins și le înlocuiește toate celelalte, în afară de Scatter (Capul de Dragon) și Monedă (Simbol cu Bani). De asemenea, în timpul funcției Hold and Spin vei întâlni și un Diamant.

Tabel de plată  

 • 5 x Corabie = 200 x miza
 • 5 x Pasăre = 100 x miza
 • 5 x Fluture = 50 x miza
 • 5 x Zmeu = 50 x miza
 • 5 x Pești = 20 x miza
 • 5 x A, K, Q, J, 10 = 10 x miza
Floating Dragon Hold and Spin free

Floating Dragon Hold and Spin free – Simboluri

Funcții speciale – Rotiri Gratuite cu multiplicator de până la 10x și Respin cu premii de până la 4.993x miza

Caracteristica Hold and Spin

3 simboluri Monedă în aceeași rotire complet pe rola 3, declanșează caracteristica. Simbolurile care au inițiat funcția rămân pe poziție și vei primi 3 jocuri gratuite, care se vor juca pe un set special, iar fiecare Monedă care aterizează pe role va reseta contorul la 3. În timpul funcției, pe grila de joc poate ateriza un simbolul Diamant doar pe tamburii 1, 2, 4 și 5 și vine cu un multiplicator cuprins între 100x și 4.993x miza totală.

Dacă nu ai înregistrat un câștig total de 20x miza totală la sfârșitul funcției, vei primi încă 3 jocuri gratuite suplimentare.

Funcția cu rotiri gratuite

Cu cel puțin 3 simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotire, vei iniția runda bonus cu Rotiri Gratuite. În funcție de numărul de Scatter, vei primi:

 • 3 Scatter oferă 10 rotiri gratuite
 • 4 Scatter vin cu 15 rotiri gratuite
 • 5 Scatter acordă 20 rotiri gratuite

În timpul lor, simbolurile Wild colectează valorile simbolurilor cu Pești (au o valoare în numerar atașată) de pe grila de joc, dacă aterizează ambele în aceeași rotire. Pentru a obține rotiri suplimentare, fiecare al 4-lea Wild colectat în partea de sus a ecranului, acordă 10 runde bonus și un multiplicator de 2x, 3x sau 10x pentru fiecare redeclansare.

Floating Dragon Hold and Spin free

Floating Dragon Hold and Spin free – Reguli Slot

Floating Dragon Hold and Spin free – păreri

Acest slot ne amintește de jocul ca la aparate Big Bas Bonanza, un slot asemănător din punct de vedere grafic, doar că Floating Dragon Hold and Spin vine cu un plus major – funcția Respin, aceasta fiind și preferata noastră, deoarece există șansa de a ateriza pe matrice un Diamant cu premii cuprinse între 100x și 4.993x miza totală. Nu am obținut un câștig atât de mare, dar ne vom întoarce cu siguranță la acest joc Pragmatic Play, unul care nouă ne place și pe care îl recomandăm, mai ales că miza per rotire este pentru toate buzunarele.

Unde poți juca pe bani Floating Dragon Hold and Spin?

Betano, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino și NetBet sunt cele 5 cazinouri online licențiate ONJN în România unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Floating Dragon Hold and Spin cu mize cuprinse între 0.40 RON și 1.000 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android / Apple.

La NetBet Cazino ai parte de cel mai mare bonus de pe piață, dar și de rotiri gratuite fără depunere, la înregistrare. Ia acum 50 de runde bonus!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0