Slot game

Joc ca la aparate Dragon Kingdom

 

Descoperă un regat frumos, stăpânit de Dragoni la păcănele online Dragon Kingdom! Aventurează-te în acest joc ca la aparate Pragmatic Play, dezvoltat în în decembrie 2016, pe o matrice cu 3 rânduri x 5 role și 25 linii de plată fixe, pentru a găsi comorile ascunse pe acest tărâm necunoscut! Jocul vine cu o serie de caracteristici bonus, inclusiv Rotiri Gratuite și Multiplicatori de până la x5, ce pot genera câștigă câștiguri frumoase. Rata de câștig (RTP) este foarte bună, peste media de piață, de 96.49%, volatilitatea este ridicată, așa că ai grijă ca focul Dragonilor să nu te lase cu buzunarele goale!

Joc ca la aparate Dragon Kingdom

Joc ca la aparate Dragon Kingdom – Prezentare Slot

Cum câștigi la păcănele Dragon Kingdom?

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu primul tambur – ai nevoie de minim două pictograme pentru a forma o combinație câștigătoare așezate pe o linie de plată activă (25 la număr), dar cu 5 x vei încasa cele mai mari recompense (Wild-ul, reprezentat de logo acordă cele mai bune premii – 5 x plătește de 16 x miza totală). În funcția principală Rotiri Gratuite există șansa de a încasa un câștig consistent, însă alegerea ta va influență premiul total obținut. Nu uita că este un joc ca la aparate de volatilitate ridicată, cu plăți rare, deci nu uita să practici mereu un joc responsabil!

Cât plătește maxim fiecare simbol la păcănele Dragon Kingdom?

  • 5 x Regina Dragonului = 4 x miza
  • 5 x Dragon Maro = 2 x miza
  • 5 x Dragon Verde = 1.2 x miza
  • 5 x Dragon Albastru = 1 x miza
  • 5 x A, K = 0.6 x miza
  • 5 x Q, J = 0.52 x miza 

Joc ca la aparate Dragon Kingdom – Caracteristici Bonus

5 rotiri gratuite se activează atunci când pe matrice aterizează simultan 3 sau mai multe simboluri Free Spins, cu șansa de a obține rotiri gratuite suplimentare, dacă pe role pică cel puțin 3 Scattere (fără limită). La începutul funcției, va trebui să alege 1 din cele 5 opțiuni pentru a determina simbolul super stivuit și cât de mare va fi multiplicatorul (între x1 și x5). De asemenea, în timpul funcției Rotiri Gratuite, pe grila de joc pot ateriza mai multe simboluri Wild, ceea ce poate duce la obținerea de mai multe câștiguri.

Speciala Dragon Kingdom

Joc ca la aparate Dragon Kingdom – Caracteristicile bonus ale slotului

Merită să joci păcănele online Dragon Kingdom?

Dragon Kingdom nu este un slot mediu, cu premii destul de mici – valorile din tabelul de plăți sunt decente, iar funcția Rotiri Gratuite nu are un potențial atât de mare (noi am obținut doar de 45 de ori miza totală). Credem că este un joc ca la aparate  modest, ce vine cu un design frumos, dar care nu poate aduce mega câștiguri. Suntem mari fani ai temei Dragon, așa că îți sugerăm să încerci și păcănele gratis Dragon Kingdom Eyes of Fire de la Pragmatic Play!

Unde poți juca pe bani reali Dragon Kingdom?

Jocul ca la aparate Dragon Kingdom pe bani se găsește la următoarele cazinouri online recomandate: NetBet, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winbet, Unibet și Vlad Cazino, cu pariuri cuprinse între 1 RON și 500 RON. Deschide un cont Winbet din acest LINK SPECIAL și primești rotiri gratuite fără depunere la Shining Crown!

Pe lângă asta, vei putea juca slotul cu un bonus uriaș de bun venit și vei putea participa la cele mai tari turnee cu premii cash și multe surprize!

9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0