Slot game

Caută comoara din jocul ca la aparate 123 Boom pentru câștiguri explozive! O rotire norocoasă îți poate aduce peste 14.000 X miza totală! Este un slot Relax Gaming, ce are loc pe mare, respectiv pe o matrice cu 4 rânduri X 5 role și 1.024 linii de plată. În timp ce admiri design-ul, poți activa funcții bonus de top, precum rotiri gratuite sau multiplicatori. Alătură-te piraților într-o aventură captivantă și plină de câștiguri consistente!

Cum câștigi la slotul 123 Boom?

La păcănele 123 Boom poți alege modul în care se învârt rolele:

 • Invartire laterală – rolele se rotesc de la dreapta la stânga și plătesc de la stânga la dreapta;
 • Invartire în sus – rolele se rotesc de sus în jos și plătesc de jos în sus.

Indiferent de modul pe care îl alegi, o combinație câștigătoare înseamnă 3 sau mai multe simboluri care se potrivesc pe rolele adiacente. Există nu mai puțin de 1.024 linii de plată, ceea ce face ca premiile să se formeze destul de des. Cheia către un câștig consistent se află în bonusuri.

Tabel de plată pentru 5 bucăți

 • 5 x Pirat = 20 x miza
 • 5 x Femeie Pirat = 5 x miza
 • 5 x Cufăr = 3 x miza
 • 5 x Monedă = 2.5 x miza
 • 5 x Pistoale = 2 x miza
 • 5 x Săbii = 2 x miza
 • 5 x Steag = 1.5 x miza
 • 5 x Hartă = 1.2 x miza
 • 5 x Telescop = 1 x miza
 • 5 x Roată = 0.8 x miza

Jocul ca la aparate 123 Boom

BONUS

La păcănele 123 Boom există o funcția numită Câștigurile explozive. Nu este nimic altceva decât Câștiguri în Cascadă. Fiecare combinație de simboluri explodează, iar în locul simbolurilor câștigătoare vor cădea altele noi, ceea ce poate duce la câștiguri în lanț într-o singură rotire și premii generoase.

Atunci când 3 simboluri Scatter sunt pe role în aceeași rotire, se va declanșa funcția Bonus. Se colectează numărul de simboluri Tun și începe caracteristica. Apoi, primul Tun trage o Bombă pe role – acest proces se repetă până când dispar toate Tunurile și Bombele sunt folosite. Poți avea până la 107 câștiguri explozive, dar și multiplicatori de până la X99 (crește cu fiecare combinație câștigătoare).

Jocul ca la aparate 123 Boom

Merită să joci păcănele 123 Boom?

Da, merită să joci păcănele 123 Boom, deoarece este un slot unic, inovator, cu funcții bonus de top. Ne place că există rotiri gratuite și multiplicatori progresivi, caracteristici ce pot genera câștiguri frumoase. Slotul arată bine și din punct de vedere vizual, cât și audio. Cu siguranță, 123 Boom merită încercat – joacă gratis pe pagina noastră!

Dacă ești fan păcănele cu pirați, poți incerca și:

Unde poți juca pe bani reali 123 Boom?

Te poți aventura pe mare cu jocul de păcănele 123 Boom la Betano, NetBet, Magic Jackpot, SlotV, Frank Casino, Vlad Cazino, Unibet sau la Mr Bit, cazinouri online au în oferta acest joc ca la aparate. Personal, îți recomandăm NetBet, un operator cu un bonus fabulos la prima depunere. CLICK AICI și revendică un bonus fără depunere la înregistrare din partea noastră!

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
5.0

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

5.0