Slot game

Jocul ca la aparate 7 Sins – Păcănele 77777

Nu faci un păcât dacă joci păcănele 7 Sins! Acest slot vine cu o temă interesantă, respectiv cele 7 păcate sub forma a 7 femei. Pe lângă aceste simboluri, te bucuri de 77777 ca la aparate, Wild-uri și Rotiri Gratuite. Toată acțiunea din slotul Play n Go are loc pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 243 linii de plată. În timp ce te distrezi, poți câștiga până la 1.112 X miza totală pe rotire atât de pe desktop, cat și de pe dispozitivele mobile iOS sau Android!

Cum câștigi la jocul ca la aparate 7 Sins?

Cu atât de multe linii de plată (243), se câștigă des la păcănele 7 Sins, însă valoarea lor este destul de scăzută, asta dacă nu obții 7 X simboluri de același fel. Minim 3 formează un combo câștigător atunci când aterizează de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu primul tambur – Wild-ul, reprezentat 7 este de departe cel mai valoros – 7 X oferă de 700 de ori miza totală. În Bonus poți încasa recompense de până la 1.000 X valoarea pariului total.

Premii pentru 7 X simbol

 • 7 x Aviditate = 250 x miza
 • 7 x Dorință = 225 x miza
 • 7 x Manie = 200 x miza
 • 7 x Vorocitate = 175 x miza
 • 7 x Invidie = 150 x miza
 • 7 x Trândăvie = 125 x miza
 • 7 x Vanitate = 100 x miza
 • 7 x Frunză = 35 x miza
 • 7 x Inimă = 30 x miza
 • 7 x Treflă = 25 x miza
 • 7 x Romb = 20 x miza
Plăți 7 Sins

BONUS la păcănele 7 Sins

Free Spins – 3 simboluri Scatter (Cufăr) în aceeași rotire activează secvența bonus cu 7 rotiri gratuite. Pe role va ateriza un singur simbol păcat, iar pe rola 3 el va fi extins complet. Partea bună este că la fiecare spin, un multiplicator crește de la 1X și până la 7X.

A doua șansă – Cu această funcția ai o șansă în plus de a activa Free Spins. Dacă pe role pică două simboluri Scatter, se activează caracteristica. Pe ecran vor apărea cele 7 păcate, iar tu va trebuie să alegi una dintre ele pentru a câștiga premii un bani de până la 15 X miza totală sau al 3-lea Scatter.

A doua șansă

Merită sau nu să joci păcănele 7 Sins

Ca plăți, 7 Sins nu impresionează (câștigul maxim este de doar 1.112 X miza totală, dar cine vreodată a obținut premiul maxim la păcănele?). În ceea ce privește tema, putem spune că este destul de atractivă, una pe care nu am mai întâlnit-o la alte jocuri ca la aparate. Este interesant cum Play n Go combină șeptarii cu păcatele. Merită o rotire? Joacă 7 Sins gratis pe pagină noastră!

Unde poți juca pe bani reali 7 Sins?

Acest joc ca la aparate este disponibil pe bani reali la următoarele cazinouri recomandate: Betano, NetBet, Mr Bit, Winmasters, Winbet, Maxbet, Frank Casino, Unibet, Vlad Cazino sau la PokerStars. Dacă îți dorești un bonus de bun venit fabulos, poți să deschizi un cont la Maxbet. Te vei bucura de o colecție impresionantă de jocuri cu jackpot – CLICK AICI PENTRU BONUS FĂRĂ DEPUNERE!