Slot game

Jocul ca la aparate African Elephant

Hai până în Africa și călătorește prin safari cu jocul ca la aparate African Elephant! Bucură-te de un design superb, coloana sonoră vibrantă și simboluri cu animale uimitoare pe o matrice cu 4 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată fixe. În timp ce admiri peisajul, poți activa rotiri gratuite și grupuri cu wild-uri, bonusuri ce îți pot aduce până la 15.000 X miza totală pe rotire.

RTP-ul (rata de câștig) este peste media de piață, de 96.04%, volatilitatea este ridicată, în timp ce pariurile sunt accesibile. Pe pagină noastră poți juca păcănele gratis African Elephant, alături de multe alte sloturi Pragmatic Play.

Jocul ca la aparate African Elephant

Cum câștigi la slotul African Elephant?

Se câștigă destul de rar la păcănele African Elephant, asta pentru că este un slot de volatilitate ridicată. În același timp, șansa ca un premiu consistent să fie obținut este mult mai mare. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu primul tambur – pentru a câștiga ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri de același fel așezate pe o linie de plată activă. Wild-ul este de departe cel mai valoros simbol – le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Bonus, iar 5 bucăți oferă de 75 de ori miza totală. Premiul cel mare de 15.000 x pariul total poate fi încasat în Free Spins, acolo unde Wild-urile cad mai des pe matrice. Astfel, jocul ca la aparate African Elephant ofera urmatoarele linii de plata dupa cum apar in imaginea de mai jos:

liniile de plata ale jocului Jocul ca la aparate African Elephant

Jocul ca la aparate African Elephant – Tabel de plată

  • 5 x Rinocer = 30 x miza
  • 5 x Zebră = 12.5 x miza
  • 5 x Antilopă = 7.5 x miza
  • 5 x Leopard = 5 x miza
  • 5 x Suricată = 5 x miza
  • 5 x A, K, Q, J = 4 x miza

tabelul de plata al jocului Jocul ca la aparate African Elephant

Caracteristici BONUS

La fiecare rotire, există șansa ca pe role să se formeze o formă aleatorie. Când se întâmplă asta, toate acele simboluri din cadru se transformă în Wild, ca mai apoi să se calculeze un eventual câștig.

Rotiri Gratuite

Câștigi 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite atunci când 3, 4 sau 5 simboluri Bonus (Elefanți) cad simultan pe role. În timpul funcției de rotiri gratuite, la jocul ca la aparate African Elephant fiecare rotire vei beneficia garantat de forme aleatorii Wild, ceea ce poate duce la câteva premii consistente.

Cumpără rotiri gratuite

Oricând, dacă bugetul îți permite, poți cumpăra Rotiri Gratuite. Pentru o plată de 100 de ori miza totală, la următoarea rotire se va activa “speciala” – se desfășoară în același mod, cu poziții aleatorii Wild.

Păreri African Elephant

Dacă ești fan păcănele cu animale, atunci jocul ca la aparate African Elephant este pentru tine. Aici, găsești simboluri uimitoare într-un design superb și coloană sonoră vibrantă. Pe lângă asta, există potențial mare de plată (până la 15.000 X miza totală pe rotire), iar funcțiile bonus sunt interesante (Wild-uri și Free Spins), dar nu ceva ce nu am mai văzut – credem că un multiplicator ar fi făcut lucrurile mult mai atractive. Este un slot foarte volatil, deci nu uita să practici mereu un joc responsabil.

Unde poți juca pe bani reali African Elephant?

Mereu vor fi și zile în care simițim nevoia de adrenalina oferită de mize reale. Astfel, dacă azi este una din zilele acelea și îți permiți să faci o mică depunere pentru a juca la cazino pe bani reali (nu uita să practici mereu jocul responsabil, un maxim de 10-15% din veniturile lunare pot fi alocate pentru astfel de distracții), uite la ce cazinouri online te poți întâlni cu African Elephant – NetBet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, PokerStars, Frank Casino, SlotV Mr Bit sau la Magic Jackpot, cu pariuri cuprinse între 1 RON și 500 RON.

Deschide cont la Magic Jackpot (click aici) și poți încasa bonus mare de bunvenit și rotiri gratuite la Book of Dead, unul dintre cele mai populare sloturi Play’n GO.