Slot game

Jocul ca la aparate Bank or Bust

Strânge casete de valori pentru a descoperi lingouri de aur în valoare de până la 996x miza totală pe rotire în timpul jafului din jocul ca la aparate Bank or Bust! Este un slot Gaming Corp, ce are loc pe o grilă cu 5 role X 5 rânduri, unde va trebui să fii cu ochii în patru – ai grijă la alarme! Grafica este simplă, fără elemente ce te pot distrage, în timp ce acțiunea devine palpitantă odată cu avansarea în joc.

Cum câștigi la păcănele Bank or Bust?

Ceea ce este interesant la păcănele Bank or Bust este faptul că există un RTP peste media de piață, cuprins între 96.59% și 97.32%. De asemenea, volatilitatea este determinată de mizăși de numărul de alarme care vor fi pe matrice (între 1 și 24). Dacă alegi ca pe role să fie mai multe mine, câștigurile vor fi mai mari, dar în același timp există și șanse mai mari să descoperi alarma, care să pună capăt rundei și să o iei de la capăt. Câștigurile se formează atunci când sub celule se află lingouri de aur cu multiplicatori, iar câștigul crește cu fiecare selecție corectă. Premiul cel mare este de 996x miza totală, dar asta presupune ca nici o alarmă să nu fie găsită. De asemenea, poți oricând colecta câștigul, înainte de a descoperi o alarmă, funcție disponibilă la fiecare rundă – chiar este indicat să o folosești.

Jocul ca la aparate Bank or Bust – Bonusuri

Nu te aștepta să găsești funcții speciale, cum ar fi rotiri gratuite sau alte caracteristici. Există Bonusul Treasure Boost, care se declanșează în mod aleatoriu în timpul jocului. Odată activ, nu vei mai avea grija ca sub seif se va afla o alarmă, deoarece există șanse mai mari de a descoperi lingouri de aur.

  • Cu 3 alarme selectate pe role, bonusul este activat pe ultimele 7 celule nedescoperite (18/25);
  • La un număr de 8 alarme selectate, bonusul este activ de la a doua până la ultima celulă nedescoperite (1/25);
  • Cu 7, 10, 17 și 20 alarme prezente pe role, se activează bonusul pentru toate celulele nedeschise (0/25).
Jocul ca la aparate Bank or Bust

Păreri jocul ca la aparate Bank or Bust

La început, jocul îți poate părea puțin plictisitor. Asta am crezut și noi, dar odată cu trecerea timpului, Bank or Bust ne-a captivat și chiar nu ne mai săturam să îl jucăm. Este un slot ce aduce emoție prin selectarea fiecărei casete, deoarece fiecare alegere corectă aduce un premiu – poate ajunge până la 996x miza totală per rundă. Joacă păcănele gratis Bank or Bust și convinge-te!

Jocul ca la aparate Bank or Bust

Unde poți juca pe bani reali Bank or Bust?

Jocul de pacanele Bank or Bust nu se găsește în oferta multor cazinouri online licențiate în România. Descoperă slotul online la Superbet, Magic Jackpot, NetBet sau Betano. Noi l-am încercat la Superbet și am încasat și bonusuri fără depunere cu rotiri gratuite și premii cash la înregistrare! Vrei și tu? CLIK AICI!

Nu uita să practici mereu un joc responsabil!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1