Slot game

Îmblânzeşte animalele sălbatice din jocul ca la aparate Big Buffalo și poți fi recompensat cu premii de până la 5.000 X miza totală pe rotire! Acest slot Skywind te invită într-o călătorie prin câmpiile din America de Nord, acolo unde Bivoli, Vulturi, Lupi sau Vulpi te așteaptă pe o grilă cu 4 rânduri X 6 role și 4.096 linii de plată. În timp ce te bucuri de peisaje, poți activa până la 100 de rotiri gratuite sau multiplicatori de x2 și x3. Design-ul este superb, coloana sonoră este vibrantă, așa că nu ai niciun motiv pentru care să nu încerci gratis acest joc.

Cum câștigi la slotul Big Buffalo?

Atunci când 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri de același fel aterizează pe una din cele 4.096 linii de plată de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur, se formează un câștig. Cărțile de joc oferă cele mai mici premii, în timp ce simbolurile cu animale acordă recompense mai mari. Valoarea câștigurilor crește, dacă din combinație face parte și un Wild, deoarece acesta poate conține multiplicatori.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 6 x Bivol = 300 de monede
  • 6 x Vultur = 250 de monede
  • 6 x Lup = 250 de monede
  • 6 x Vulpe = 200 de monede
  • 6 x Râs = 200 de monede
  • 6 x A, K = 150 de monede
  • 6 x Q, J = 120 de monede
  • 6 x 10, 9 = 100 de monede

Jocul ca la aparate Big Buffalo

Jocul ca la aparate Big Buffalo – Caracteristici bonus

Pe lângă faptul că simboluri Wild le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Scatter, acesta vine și cu multiplicatori. Atunci când aterizează pe rolele 2, 3, 4,  5 și 6 și formează combinații câștigătoare, Wild-ul poate veni și multiplicatori de x2 sau x3 pentru a mari câștigurile.

Atunci când 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter aterizează oriunde pe role, vei activa Rotiri Gratuite. În funcție de numărul de simboluri Scatter care se află pe grilă, vei câștiga 8, 15, 25 sau 100 de rotiri gratuite. În timpul funcției, dacă pe role vin alte 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter, vei obține 5, 8, 15, 25 sau 100 de rotiri gratuite suplimentare. De asemenea, Wild-ul cu multiplicatori este activ.

Jocul ca la aparate Big Buffalo

Păreri Big Buffalo de la Skywind

Big Buffalo de la Skywind este un joc de păcănele destul de simplu, cu funcții bonus comune, dar profitabile. Există rotiri gratuite nelimitate (poți încasa 100 dintr-un singur spin) și multiplicatori de x2 și x3. Ne place cum arată din punct de vedere vizual, iar câștigul maxim de 5.000 X miza totală pe rotire este un alt punct atractiv. Cu siguranță, merită să joci păcănele gratis Big Buffalo.

Unde poți juca pe bani reali Big Buffalo?

Dacă vrei să încerci jocul ca la aparate Big Buffalo pe bani reali, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 1.500 RON, fie de pe versiunea desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS/Android o poți face la următoarele cazinouri online licențiate: Betano, Superbet, Magic Jackpot, NetBet, Frank Casino, Mr Bit sau SlotV. Alege NetBet și primești un bonus fără depunere la înregistrare, ca mai apoi la primul depozit să încasezi cel mai mare pachet de bun venit de pe piață!

2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
5.0
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
5.0