Slot game

Burning Hot Bell Link Gratis Demo Online

Încearcă jocul ca la aparate Burning Hot Bell Link Gratis de la EGT Digital! Aici există o mulțime de simboluri cu fructe și funcții bonus atractive, inclusiv jackpot-uri și o funcție de noroc pentru dublarea banilor tăi. Atracția principală este un Trifoi cu patru foi Wild, care are puterea să se extindă și să acopere orice rolă pe care aterizează, ca mai apoi să substituie toate celelalte simboluri pentru a crea o mulțime de premii suplimentare.

Este un slot retro, dispus pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 5 linii de plată fixe. Volatilitatea este medie spre ridicată, în timp ce RTP-ul este excelent, de 96.50%. Joacă gratis Burning Hot Bell Link pe site-ul nostru!

Simboluri Burning Hot Bell Link Gratis

Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune, Pepeni și Struguri sunt simbolurile cu fructe. Apoi, pe tamburi vei găsi și BAR, dar și simbolul 7. Există două simboluri Scatter Stea și Dolar – nu activează bonusuri cu rotiri gratuite. Wild-ul este reprezentat Trifoi cu patru foi, în timp ce Clopoțeii activează Jackpot Bell Link.

Burning Hot Bell Link Gratis GamePlay
Burning Hot Bell Link Gratis GamePlay

Cum se joacă păcănele Burning Hot Bell Link Demo?

Un slot bun ar trebui să permită jucătorilor să se bucure de el pe toate mizele, iar Burning Hot Bell Link nu dezamăgește. Toți amatorii de păcănele pot încerca acest joc – pariurile sunt accesibile – selectează miza potrivită bugetului tău, apoi poți da Spin sau îți poți personaliza slotul după cum dorești. Dacă vrei să vezi ce valoare are fiecare simbol, cum joci la dublaj sau cum se activează jackpot-ul, poți consulta tabelul de plăți – click pe ”i” din partea dreapta jos a ecranului.

Caracteristici bonus

Simbolul Wild poate să cadă doar pe rolele 2, 3 sau 4. Atunci când o face și poate forma câștiguri, acesta se extinde pe pe tot tamburul – astfel, cele 3 role din mijloc pot fi complet Wild stivuite, ceea ce poate duce la formarea de plăți consistene.

Toate câștigurile de sub 35 X miza totală pot fi pariate prin funcția Gamble. Pentru a-ți dubla banii, tot ce trebuie să faci este să ghiceși corect dacă o carte de joc este neagră sau roșie. Poți întoarce până la 5 cărți, dar dacă nu ghicești, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

Funcția Jackpot Bell Link se declanșează doar când minim 5 simboluri Clopoței se află simultan pe role. Primeșți 3 rotiri gratuite – în timpul funcției, pe tamburi vor ateriza doar simboluri Clopoței – de fiecare dată când aterizează unul se resetează numărul de rotiri la 3. Funcția se încheie atunci când numărul de rotiri ajunge la 0 sau când ecranul este complet cu simboluri Clopoței – în acest caz, toate câștigurile sunt înmulțite cu 2.  Dacă ai activat funcția cu simbolul Clopoțel Reels Boost, atunci vei beneficia de un multiplicator X4 la un ecran complet – grila de joc devine 4×5 și este formată din 20 de simboluri.

Care sunt Jackpot-urile?

  • Mini – Clopoțel mov – este cel mai mic jackpot și are valoare fixă;
  • Minor – Clopoțel albastru – jackpot fix;
  • Major – Clopoțel Verde – jackpot progresiv;
  • Grand – Clopoțel roșu – este progresiv și are cea mai mare valoare.
Burning Hot Bell Link Gratis Jackpot
Burning Hot Bell Link Gratis Jackpot

Cum câștigi la jocul ca la aparate Burning Hot Bell Link Gratis?

Câștigi pentru combinații de 2 Șeptari, atunci când aterizează pe role consecutive, începând cu primul tambur, însă pentru celelalte ai nevoie de cel minim 3 simboluri. Wild-ul se extinde pe role atunci când formează combinații câștigătoare, acesta fiind și simbolul cel mai de succes. Excepție de la regula de plată o fac cele două simboluri Scatter. Hai să vedem cât plătește fiecare:

  • Scatter Dolar – poate ateriza pe fiecare rolă, iar 3, 4 sau 5 acordă 3x, 20x sau 100x miza totală;
  • Scatter  Stea – poate ateriza doar pe rolele 1, 3 și 5, iar de 3 plătesc 20x miza totală.

Tabel de plăți pentru 5 x simbol

  • 5 x Șeptari = 100 x miza
  • 5 x Pepeni, Struguri = 50 x miza
  • 5 x BAR = 10 x miza
  • 5 x Prune, Lămâi, Portocale, Cireșe = 5 x miza

Merită sau nu să joci păcănele online Burning Hot Bell Link Gratis?

Cu un desing modern, simboluri cu fructe, premii decente și bonusuri grozave de care să te bucuri, suntem siguri că îți va plăcea să joci păcănele online Burning Hot Bell Link Gratis Demo. Este un slot retro, cu cireșe, lămâi, prune sau pepeni, ce poate genera câștiguri bune și pe mize mici – noi l-am testat și am observat că Jackpot-ul Bell Link se activează mai des ca Jackpot Cards. Încearcă-l și tu, inclusiv de pe gadgetul tău mobil preferat, cum ar fi un iPad sau o tabletă.

Unde poți juca pe bani reali Burning Hot Bell Link?

Uită-te la lista noastră de cazinouri online legale în România dacă vrei să joci în siguranță păcănele pe bani reali Burning Hot Bell Link. După o căutare simplă, am descoperit că slotul se află pe multe platforme, cum ar fi NetBet, Betano, Superbet, Magic Jackpot, Winmasters sau Winbet. 

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1