buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Nume

Jocul ca la aparate EGT Extremely Hot

Producator

EGT

Rating

Sending
4 / 5 (2 voturi)

 • Producător: EGT
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 95.74%
 • Data lansării: 20.02.2016
 • Mize: 0.20 RON – 100 RON
 • Câștig maxim: 1.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: NU
 • Dublaj: DA

Jocul ca la aparate EGT Extremely Hot – Prezentare Slot

 

Caută pe grila de joc 3 x 5 simbolurile cu fructe și poți obține multiplicatori de x3, x4 sau x5! Slotul Extremely Hot a fost lansat de EGT în luna februarie a anului 2016 cu 5 linii de plată fixe, cu un RTP destul de mic și cu o volatilitate medie. Grafica și efectele audio sunt specifice jocurilor ca la aparate cu fructe și șeptari – viu colorată și dinamică. Pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice pe una din liniile de plată active de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu tamburul din capătul stâng. Gameplay-ul clasic și ușor de controlat face ca jocul de păcănele EGT Extremely Hot să fie perfect de redat și de pe dispozitivele mobile Android/iOS.

Ce simboluri sunt în slotul online EGT Extremely Hot?

Extremely Hot este un joc de păcănele cu fructe, deci, pe matrice vei găsi o serie de simboluri fructate – Cireșe, Prune, Portocale și Lămâi, acestea fiind cee de valoare medie. Cel mai puțin plătește Clopoțelul, dar BAR și Șeptarii sunt cele care acordă câștigurile cele mai mari. Există și un simbol Scatter, reprezentat de Stea, dar care nu vine cu rotiri gratuite – plătește oriunde s-ar află pe grila de joc, iar 3, 4 sau 5 oferă de 2x, 10x sau 50x miza totală.

Cât plătește fiecare simbol pe o linie de 5?

 • 5 x Șeptari = 1.000 x miza
 • 5 x BAR = 200 x miza
 • 5 x Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune = 40 x miza
 • 5 x Clopoțel = 20 x miza
Jocul ca la aparate EGT Extremely Hot

Jocul ca la aparate EGT Extremely Hot – Simboluri Plăți

Joc de păcănele cu Jackpot, Dublaj și Multiplicator până la x5

Extremely Hot este un joc de păcănele marca EGT, deci dispune de o funcție de dublaj – Gamble. Poți încerca să dublezi fiecare câștig de maxim 35x miza. Ghicește până de 5 ori culoarea cărții – roșu/negru și dublează fiecare combinație câștigătoare sau colectează întreaga sumă pariată. Dacă selecția roșu/negru nu este corectă, vei pierde întreaga sumă riscată la jocul de noroc.

Jackpot Cards

Un jackpot de tip mystery poate fi declanșat în orice moment al jocului. Atunci când ai câștigat, urmează să alegi 3 cărți de aceeași culoare din cele 12  întoarse cu fața în jos, iar unul dintre cele 4 jackpot-uri va fi al tău – sumele sunt formate din 2, 3, 4, 5 sau chiar 6 cifre.

Multiplicator x3, x4 și x5

Cu cât sunt mai multe simboluri cu Cireșe, Portocale, Prune săi Lămâi pe matrice, pe role și rânduri complete consecutive, câștigul total se multiplică, după cum urmează:

 • 9 x Prune, Lămâi, Cireșe sau Portocale oferă un multiplicator de x3
 • 12 x Prune, Lămâi, Cireșe sau Portocale acordă un multiplicator de x4
 • 15 x Prune, Lămâi, Cireșe sau Portocale vin cu un multiplicator de x5
Jocul ca la aparate EGT Extremely Hot

Jocul ca la aparate EGT Extremely Hot – Multiplicator

Jocul ca la aparate EGT Extremely Hot  – părerea noastră

Extremely Hot este unul din sloturile noastre preferate de la EGT, deoarece, pe lângă caracteristicile Jackpot și Dublaj, vine cu multiplicatori de x3, x4 și x5 – noi l-am testat de multe ori, atât într-o agenție stradală, cât și într-un cazino online și am obținut de câteva ori 4 role complete cu Prune, ceea ce dus la un câștig de 200 x miza totală, mai mult decât decent. Încearcă-l și tu și dă-i un vot. Mulțumim!

Unde poți juca pe bani reali Extremely Hot?

NetBet, Betano, Maxbet, Superbet, Fortuna, Unibet și Vlad Cazino sunt cele 7 cazinouri online unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate EGT Extremely Hot cu mize cuprinse între 0.20 RON și 100 RON.

Dacă vrei să joci sloturi EGT cu cel mai mare bonus de bun venit din România, atunci îți recomandăm NetBet, un cazino cu multe promoții atractive.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0