Slot game

Jocul ca la aparate Invading Vegas

Hai până în Vegas, acolo unde extratereștrii au pus stăpânire pe oraș! Salvează jocul ca la aparate Invading Vegas de la Play n Go și poți fi recompensat cu premii de până la 100.000 de monede pe rotire! Este un joc a cărui acțiune are loc pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată. Atmosfera este vibrantă și plină de adrenalină – design-ul este modern, iar coloana sonoră este impresionantă. Dezolvat în 2022, slotul este de volatilitate medie, iar RTP-ul variabil. Află mai multe detalii interesante în recenzia noastră, inclusiv cum poți activa bonus cu rotiri gratuite sau re-spin chiar și de pe dispozitivele mobile Android sau iOS!

jocul Invading Vegas

Cum câștigi la slotul Invading Vegas?

Toate simbolurile din jocul ca la aparate Invading Vegas plătesc de la stânga la dreapta, cu excepția Scatter-ului, atunci când aterizează pe o linie de plată activă. Ai nevoie de minim 3 simboluri de același, însă cu 5 x vei încasa recompense mai consistente. Se plătește cel mai mare câștig – Wild-ul (Extraterestru) plătește cel mai bine – 5 bucăți oferă de 250 de ori miza totală. Există un câștig maxim de până la 100.000 de monede, plată posibilă mai degrabă în Free Spins, acolo unde șansa ca simbolurile de valoare mare să cadă pe matrice crește considerabil.

imaginea de start a jocului Invading Vegas

Tabel de plată la păcănele Invading Vegas pentru 5 x simbol

  • 5 x Elvis = 250 x miza
  • 5 x Bărbat cu pălărie = 80 x miza
  • 5 x Femeie brunetă = 80 x miza
  • 5 x Bărbat cu ochelari = 40 x miza
  • 5 x Femeie cu par alb = 40 x miza
  • 5 x Jetoane de cazinou = 20 x miza

Caracteristici bonus

Când 3 sau mai mult simboluri Scatter (Navă extraterestră) cad simultan pe role, se activează Free Spins. Vei fi recompensat cu 12 rotiri gratuite, în timpul cărora Wild-uril se deplasează de la dreapta la stânga, până când dispar de pe role. Poți obține până la 120 de spinuri gratis, dacă pe role aterizează cel puțin 3 simboluri Scatter. De asemenea, în timpul funcției pot ateriza mai des simboluri stivuite de valoare mare.

Dacă pe primele două role aterizează stivuit același simbol și nu se formează niciun câștig, se va activa Re-Spin. Primele două role rămân blocate, iar celelalte se învârt, cu șansa de a forma o combinație câștigătoare de valoare mare.

În timpul funcției Re-Spin, pe rola 3 pot ateriza simboluri Wild suprapuse. Apoi, Wild-urile suprapuse devin Wild-uri mergătoare (Robot extraterestru) –  se deplasează o rolă spre dreapta, până la a 5-a rolă – când ajunge aici, se acordă o re-rotire suplimentară pentru o plată finală.

tabelul de castig al jocului Invading Vegas

Păreri despre jocul ca la aparate Invading Vegas

Invading Vegas este un slot plin de divertisment, de acțiune și voie bună. Simbolurile cu extratereștri arată excelent. De altfel, întreg jocul vine cu un design modern și elemente inovatoare. Ne place acest joc și pentru că există bonusuri de top, cum ar fi rotiri gratuite sau re-spin. Singurul minus este câștigul maxim posibil din acest joc – doar 1.000 X miza totală, însă cât de des se poate obține premiul cel mare la un slot? Joacă gratis Invading Vegas de la Play n Go pe pagina noastră și vezi dacă merită!

Unde poți juca pe bani reali Invading Vegas?

NetBet,Unibet, Vlad Cazino, Magic Jackpot, SlotV, Mr Bit, Frank Casino sau Betano, Maxbet sau Winmasters sunt cazinouri online licențiate ONJN în România, unde poți testa jocul de păcănele online Invading Vegas pe bani reali, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON, atât pe un mobil Android/Apple, cât și de pe versiunea desktop. Vrei bonusuri fără depunere la înregistrare? Alege Betano! Deschide cont din acest link special – CLICK AICI și profită de un mega bonus!