Slot game

Jocul ca la aparate Jaguar Gold – Descriere Slot

Prinde 5 rotiri gratuite epice sau unul din cele 3 Jackpot-uri disponibile în slotul online Jaguar Gold, pentru câștiguri în valoare de 1.000 de ori pariul tău! Jocul de păcănele Skywind vine cu o structură clasică, 3 rânduri x 5 coloane și 25 linii de plată fixe, cu un RTP de 96% și o volatilitate ridicată. Pierde-te în junglă, alături de animalele sălbatice, precum Tucani, Gorile sau Jaguari și descoperă simbolurile gigantice și câteva premii grozave!

Ce simboluri sunt în slotul online Jaguar Gold?

Simbolurile cu valoare mai mică sunt carțile de joc A, K, Q și J, în timp ce Gorila, Tucan, Cerb și Broască vin cu plăți mai mari. Jaguarul este Wild și oferă câștigurile cele mai mari – acesta le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Scatter (Junglă) și Bonus (Diamant). 

Cât plătește fiecare simbol pentru o linie de 5?

  • 5 x Gorila = 500 monede
  • 5 x Cerb = 400 monede
  • 5 x Tucan = 300 monede
  • 5 x Broască = 200 monede
  • 5 x A, K, Q, J = 50 monede
Jocul ca la aparate Jaguar Gold
Jocul ca la aparate Jaguar Gold – Tabel Simboluri

Funcții speciale – Rotiri Gratuite, Bonus și Jackpot

Jaguar Gold conține 3 funcții speciale, inclusiv Rotiri Gratuite, Bonus și Jackpot. Hai să vedem în detaliu cum le putem obține!

Free Spins

Pentru a iniția funcția principală Rotiri Gratuite, trebuie doar să prinzi 3 simboluri Scatter pe tamburii 1, 3 și 5 în aceeași rotire și vei fi recompensat cu 5 jocuri bonus. Rolele 2, 3 și 4 se combină pentru a forma un simbol uriaș – acest lucru îți oferă șansa de a câștiga premii epice. De asemenea, Wild-ul, ori de câte ori aterizează, va fi ca un simbol stivuit.

Bonus la Jocul ca la aparate Jaguar Gold

Bonusul Jumbo Links se activează atunci când 6 sau mai multe simboluri Diamant aterizează pe role – acestea se vor transforma apoi în 15 spații goale, unde vor cădea doar Diamante. Vei primi 3 re-spin, iar de fiecare dată când alt simbol cade pe matrice, numărul se va reseta la 3. Funcția se încheia atunci când numărul de re-spins s-au terminat sau când ai obținut un ecran complet.

Funcția Jackpot

Aterizează unul din Jackpot-urile Mini sau Major în timpul funcției Bonus pentru a intra în posesia lor și de a câștiga premii de 30x, respectiv 100x pariul sau obține 15 simboluri Diamant pentru a obține de 1.000x miza totală.

Jocul ca la aparate Jaguar Gold
Jocul ca la aparate Jaguar Gold – Jocuri Gratuite

Păreri despre Jocul ca la aparate Jaguar Gold  

Jaguar Gold este un slot destul de simplu, per ansamblu, dar care impresionează prin rolele gigant din timpul funcției Rotiri Gratuite. Tema cu animale este destul de populară, însă, dacă ar fi să încercăm un joc inspirat din junglă, am opta mai degrabă pentru Rainforest Magic de la Play’n GO, un joc cu funcții speciale moderne. Încearcă-le și tu și vezi care îți place mai mult!

Unde poți juca pe bani reali Jaguar Gold?

Vrei să te pierzi în junglă pentru câștiguri incredibile pe bani reali? Superbet și NetBet Cazino au un portofoliu jocul ca la aparate Jaguar Gold, cu mize accesibile, cuprinse între 0.25 RON și 1.250 RON.

  • NetBet– selecție generoasă de sloturi, pe care le poți juca cu cel mai mare pachet de bun venit de pe piață
  • Superbet– multe promoții atractive și aplicație mobilă de top

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1