buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Nume

Jocul ca la aparate Legion Gold

Producator

Play'n Go

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Play'n Go
 • Volatilitate: Medie
 • RTP 94.23%
 • Data lansării: 09.02.2022
 • Mize: 0.25 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 2.000 miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Joc ca la aparate Legion Gold

Fii soldat în legiunile lui Iulius Cezar cu Jocul ca la aparate Legion Gold, câștigă lupta și poți fi recompensat cu premii de până la 2.000 X miza totală! Descoperă gloria Romei Antice pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 25 de linii de plată într-un design superb – templul în care are loc acțiunea te introduce perfect în atmosfera anilor de aur ai acelei perioade. În timp ce te bucuri de priveliște, poți activa Rotiri Gratuite cu Mega Simbol sau Bonus cu Monede de aur.

RTP-ul este excelent, peste media de piață, de 96.02%, volatilitatea este medie, în timp ce pariurile sunt accesibile – pe pagina noastră poți încerca joc ca la aparate gratis Legion Gold de la Play n Go!

Cum câștigi la slotul Legion Gold?

Atunci când minim 3 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată activă, așezate de la stânga la dreapta pe role consecutive, se formează un câștig. Premii mai mari vin pentru 5 x simbol – Wild-ul (Soldatul) are aceeași valoare ca Ursul, adică 5 bucăți oferă de 20 de ori miza totală. Pe lângă asta, acesta le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Scatter, pentru a forma și mai multe recompense. Jackpot-ul de până la 2.000 X miza totală poate fi revendicat în bonusuri – vezi mai jos cum!

Cât plătește maxim fiecare simbol?

 • 5 x Urs = 20 x miza
 • 5 x Cal = 16 x miza
 • 5 x Câine = 12 x miza
 • 5 x Vultur = 8 x miza
 • 5 x A, K, Q, J = 2 x miza

Caracteristici bonus

Cu minim 6 simboluri Bonus (Monedă de aur) vei activa funcția Gold Re-Spins. Primești 3 rotiri gratuite, dar fiecare Monedă care pică ulterior pe grilă rămâne în poziție, iar numărul de rotiri se resetează la 3. Fiecare Monedă vine cu premii atașate, cuprinse între 1x și 1.000x miza totală. Funcția se încheie atunci când nu mai ai rotiri sau când toate spațiile de pe role sunt umplute – dacă toată grila este plină cu Monede, se acordă un câștig de 1.000 X miza totală + premiile obținute în caracteristică.

Scatter

3 simboluri Scatter (Leu) activează Free Spins. Vei fi recompensat cu 5 Mega Rotiri Gratuite. Aici Mega Simbol va apărea aleatoriu la fiecare spin. Poți obține rotiri gratuite suplimentare, de până la 45, dacă pe role aterizează Mega Scatter. De asemenea, se poate activa și funcția Gold Re-Spins, dacă pe tamburi va pica un simbol Mega Gold Coin (acesta va fi împărțit în 9 Monede de aur).

Merită să joci Jocul ca la aparate Legion Gold?

Da, merită să joci jocul ca la aparate Legion Gold. Aici, te bucuri de o poveste uimitoare, bonusuri de top, cum ar fi spinuri gratis sau re-spins și de premii consistente. Există o concurență puternică între jocurile ca la aparate inspirate din Grecia Antică și Roma Antică, dar fiecare are farmecul sau. Rămâne ca tu să decizi dacă vrei să îl încerci pe bani reali într-un cazino online licențiat ONJN. Mai multe jocuri cu tematică antică poți găsi si in categoriile noastre dedicate.

Unde poți juca pe bani reali Jocul ca la aparate Legion Gold?

Îți plac jocurile de păcănele cu fructe și vrei să încerci ceva nou? Ei bine, slotul Legion Gold poate fi ceea ce cauți. Poți să îl testezi pe bani reali la următoarele cazinouri online, cum ar fi Unibet, NetBet, Betano, Winmasters, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Superbet, Magic Jackpot sau la Vlad Cazino. Când vine vorba de păcănele online Play n Go, cea mai bună opțiune din punctul nostru de vedere este NetBet, deoarece aplicația mobilă Android și iOS sunt de top. Pe lângă asta, aici te bucuri de bonus fără depunere la înregistrare!