Slot game

Jocul ca la aparate Queen of Rio – Prezentare Slot

Petrece până în zori cu jocul ca la aparate Queen of Rio, într-o atmosfera plină de adrenalină, cu muzică samba și toate caracteristicileunui carnaval! Călătorește până în Copacabana și lasă-te uimit de statuia gigantică a lui Iisus, aflată pe o parte a grilei de joc cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată ajustabile. RTP-ul este excelent, de 96.28%, iar volatilitatea este ridicată. Calitatea grafică este impresionantă, iar coloana sonoră te duce în mijlocul petrecerii, alături de frumoasele dansatoare și de muzicienii brazilieni. Descoperă mai multe în recenzia completă a jocului ca la aparate Queen of Rio!

Simboluri în jocul ca la aparate Queen of Rio

În tabelul de plată a slotului, vei găsi simboluri de valoare mai mică, acestea fiind cărțile de joc A, K și Q, dar și simboluri specifice tematici, care plătesc mai mult – Muzicieni și Dansatori, Flori, Cocktail și Mâncare. Simbolul Wild este reprezentat de frumoasa Dansatoare de Samba – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (vedere de noapte a Copacabanei).

Tabel de plată în slotul Queen of Rio

  • 5 x Muzician la Tobă = 37.5 x miza
  • 5 x Muzician la Trompetă = 25 x miza
  • 5 x Muzician la Maracas = 20 x miza
  • 5 x Flori = 20 x miza
  • 5 x Cocktail, Mâncare = 10 x miza
  • 5 x A, K, Q = 5 x miza
Jocul ca la aparate Queen of Rio
Jocul ca la aparate Queen of Rio – Tabel plăți

Ai rotiri gratuite și multiplicator de câștig x3, jackpot și dublaj

Cu 3 simboluri Scatter în aceeași rotire, oriunde pe matrice, vei iniția runda bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 15 runde bonus cu simboluri Wild stivuite. Se pot obține rotiri suplimentare, dacă pe grila de joc aterizează alte 3 simboluri Scatter, numărul lor fiind nelimitat.

Gamble

Ori de câte ori obții o combinație câștigătoare, mai mică de 35x miza totală, ți se oferă șansa de a dubla premiul rapid prin funcția Gamble. Tot ce trebuie să faci este să alegi corect dacă o carte de joc va fi roșie sau neagră. Poți juca fiecare premiu de până la 5 ori sau poți colecta câștigul chiar și după prima carte corectă. În cazul în care selecția ta este greșită, vei pierde suma riscată la jocul de noroc.

Jackpot Cards

Această caracteristică specială jocurilor ca la aparate EGT este declanșată complet aleatoriu, oferind șansa de a câștiga unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive prin alegerea a 3 cărți de aceeași culoare din cele 12 cu fața în jos – fiecare corespunde unui jackpot de valoare diferită, iar premiul cel mare poate fi chiar și de 6 cifre.

Jocul ca la aparate Queen of Rio
Jocul ca la aparate Queen of Rio – Jackpot Cards

Jocul ca la aparate Queen of Rio – părerea noastră

Este cert faptul că jocul ca la aparate Queen of Rio nu te lasă să te plictisești, acesta fiind un slot dinamic și interactiv. Totuși, am rămas puțin dezamăgiți de câștigurile destul de mici, iar dacă ar fi să alegem păcănele cu muzică, am opta pentru Guns N Roses, adevărată capodoperă a celor de la NetEnt, cu multe caracteristici bonus și o coloana sonoră de top. Pentru a-ți face o părere, intră pe păcănele-gratis.ro și încearcă-le pe bani virtuali, alături de alte sloturi cu această tematică.

Unde poți juca pe bani reali Queen of Rio?

Dacă vrei să simți mai multă adrenalină și puțină emoție, află că poți testa jocul de păcănele Queen of Rio pe bani reali la următoarele cazinouri online recomandate: NetBet, Betano, 888casino, Superbet, Fortuna, Maxbet și Magic Jackpot.

Vrei să încerci jocuri cala aparate de oriunde te-ai afla, chiar și în timp ce dansezi? Atunci, îți sugerăm Betano Cazino, o platformă care vine cu cea mai bună aplicație mobilă (Betano App), dar și cu promoții și bonusuri de bun venit excelente.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1