Slot game

Jocul ca la aparate Space Race

Urcă în rachetă și hai pe lună cu jocul ca la aparate Space Race! Ferește-te de meteoriți și poți câștiga până la 5.000 x miza totală pe rotire! Acțiunea are loc pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată ajustabile într-o atmosferă plină de adrenalină, dinamică și cu multe surprize. Aici, în slotul Play n Go, găsești funcții bonus inovatoare, inclusiv rotiri gratuite și wild-uri nelimitate. Ești pregătit să zbori în spațiu?

Cum câștigi la slotul Space Race?

Există 20 de linii de plată la păcănele Space Race, unde simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe role consecutive începând cu cel mai din stânga tambur (1). Minim 3 simboluri formează o combinație câștigătoare, însă cu 5 bucăți vei obține recompense mult mai mari, în special pentru Joker – sigla Space Race (5 de un fel acordă 5.000 de monede). În Bonus există șansa unor premii și mai mari!

Ce valoare are fiecare 5 x simbol?

  • 5 x Astronaut = 1.000 de monee
  • 5 x Sondă = 500 de monede
  • 5 x Pământ = 500 de monede
  • 5 x Lună = 250 de monede
  • 5 x A, K = 150 de monede
  • 5 x Q, J, 10 = 100 de monede
Jocul ca la aparate Space Race

Caracteristici bonus

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter (Meteorit) în aceeași rotire, vei activă Free Spins. Vei primi 15 rotiri gratuite, în timpul cărora simbolul Scatter devine Wild – le înlocuiește pe toate celelalte pentru a formă mai multe câștiguri.

Simbolul Bonus apare sub forma unei Rachete. Atunci când 3 cad pe role, se activează runda bonus. Urmează să alegi o poziție de pe grilă. Apoi, o ploaie de meteoriți vor lovi rolelele și va distruge o parte din scutul tău. Dacă supraviețuiești, vei trece la nivelul următor. Vei continua până când ajungi la sfârșit sau până când ambarcațiunea ta va fi distrusă.

Jocul ca la aparate Space Race

Păreri despre jocul ca la aparate Space Race

Space Race este un slot ușor retro, cu imagini destul de simple. În jocul de bază acțiunea este modestă, nimic special, cu premii destul de mici. Totuși, jocul conține funcții bonus inovatoare, extrem de interesante și cu potențial mare de plată – rotiri gratuite, wild-uri sau bonusuri. Astfel, există suficiente elemente pentru a câștiga la păcănele Space Race, însă nu uita să practici mereu un joc responsabil.

Unde poți juca pe bani reali Space Race?

Crezi că poți fi un bun astronaut? Poți află la unul dintre cazinourile online recomandate: Betano, Winmastes, SlotV, Magic Jackpot, Mr Bit, Frank Casino sau PokerStars. Dacă ajungi pentru prima dată într-un cazino online, îți recomandăm Betano, un operator ce îți oferă bonus fără depunere la înregistrare – rotiri gratuite și premii cash!