Slot game

Jocul ca la aparate Star Pops

 

Ia-ți acul cu tine și sparge baloane în jocul ca la aparate Star Pops! Este un slot de la Relax Gaming și Electric Elephant, ce te provoacă să descoperi care sunt baloanele câștigătoare. Acțiunea are loc pe o matrice cu 8 rânduri X 8 role, într-un design modern și vibrant. Este un joc cu funcții bonus de top, precum rotiri gratuite, multiplicatori progresivi sau wild-uri lipicioase. Caută balonul norocos în valoare de până la 14.000 X miza totală!

Simboluri – Jocul ca la aparate Star Pops

Există un simbol la pacanele Star Pops. Da, ai citit bine! Pe role vei găsi 6 boloane de culori diferite, dar de aceeași valoare: roșu, verde, galben, portocaliu, mov și albastru. Steaua balon este atât simbol Wild – le înlocuiește pt toate celelalte, cât și Scatter – inițiază secvența bonus cu spinuri gratis!

Cum se joacă păcănele Star Pops?

Nu îți trebuie mult timp să înțelegi cum se joacă acest slot. Credem că mai degrabă ai nevoie să înțelegi cum funcționează – pentru asta, poți juca demo Star Pops pe pagina noastră! Vei observa că toate butoanele de control sunt situate în partea dreaptă a grilei de joc. Aici, vei găsi un buton pentru a seta miza, unul pentru a rula slotul în mod automat, buton pentru a regla sunetul, tabel de plăți și, desigur, butonul de Spin. Sub role se va află soldul curent, miza per rotire folosită și câștigul obținut într-o rotire. De asemenea, avem butonul Cumpără Specială – activezi runda bonus cu rotiri gratuite printr-un simplu click.

Caracteristici bonus

După fiecare câștig, multiplicatorul de balon corespunzător va crește cu +1. Toți multiplicatorii de baloane (se află deasupra rolelor) vor continua să crească cu +1 atâta timp cât se formează victorii cu acea culoare a balonului – Câștiguri în Cascadă. Dacă nu mai obții combinații câștigătoare, toți multiplicatorii de baloane se vor reseta înapoi la x1 pentru următoarea rotire.

Atunci când un simbol Wild face parte dintr-o combinăție câștigătoare, acesta va pluti automat în sus pentru a umple orice spații goale deasupra acestuia. Dacă nu există spații goale deasupra Wild-ului, acesta se va deplasa fie cu un spațiu la stânga, fie cu un spațiu la dreapta. Atunci când două sau mai multe grupuri câștigătoare împart un Wild, multiplicatorii se combină pentru a produce o valoare mai mare a multiplicatorului, de până la 1.000X.

După fiecare rotire necâștigătoare se poate activa funcția Distruge. Odată declanșată, unul dintre baloanele colorate este ales la întâmplare pentru a fi distrus. Simbolul balonului distrus este folosit ca punct central, iar toate celelalte simboluri baloane, cu excepția Wild-ului, pe diagonală dublă, sunt de asemenea distruse.

3 simboluri Wild în același spin, vor activa runda bonus cu rotiri gratuite. Vei fi recompensat cu 7 jocuri bonus, cu Wild-uri pe matrice pe toată durata funcției, însă nu în același loc – își schimbă poziția la fiecare rotire. De asemenea, în timpul caracteristicii, multiplicatori nu se resetează între rotiri.

Cumpără Rotiri Gratuite – Dacă plătești de 100 de ori miza totală, poți cumpăra Rotiri Gratuite la păcănele Star Pops. Odată activată, RTP-ul scade de la 96.59% la 96.52%. Deci, nu uita să practici un joc responsabil.

Jocul ca la aparate Star Pops

Cum câștigi la jocul ca la aparate Star Pops?

Un câștig apare atunci când 5 sau mai multe simboluri de același fel sunt conectate orizontal sau vertical. Simbolurile nu oferă câștiguri foarte mari per linie, însă cu funcția Câștiguri în Cascadă, Wild-uri lipicioase și Multiplicatori, valoarea lor crește. Este un slot cu un RTP foarte bun, de 96.59%, peste media de piață și o volatilitate ridicată – jocul plătește mai rar, dar în același timp există și șansa unui câștig mare mai repede decât te-ai fi așteptat.

Cât plătesc simbolurile la jocul ca la aparate Star Pops?

  • 25+ Baloane = 5 x miza
  • 20-24 Baloane = 4 x miza
  • 15-19 Baloane = 3.5 x miza
  • 12-14 Baloane = 3 x miza
  • 10-11 Baloane = 2.5 x miza
  • 9 Baloane = 2 x miza
  • 8 Baloane = 1.5 x miza
  • 7 Baloane = 1 x miza
  • 6 Baloane = 0.50 x miza
  • 5 Baloane = 0.25 x miza

Jocul ca la aparate Star Pops

Păreri despre slotul Star Pops

Este un slot unde se câștigă des, dar valoarea premiilor nu este foarte mare, cel puțin în jocul de bază. E adevărat, în bonusuri există potențial, de până la 14.000 X miza totală pe rotire, însă până aici vor există multe rotiri necâștigătoare sau cu premii mici. Credem că este un joc foarte volatil, ce necesită buget mare și disciplină. În același timp, pot exista sesiuni în care slotul să facă plăți mari mai repede decât te-ai fi așteptat. Încearcă demo Star Pops pe păcănele-gratis.ro!

Unde poți juca pe bani reali Star Pops?

Dacă ai jucat demo Star Pops pe site-ul nostru și simți că este ziua ta norocoasă, află că îl poți testa pe bani reali la SlotV, NetBet, Maxbet, Mr Bit, Betano, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit sau Betano. Pariurile sunt cuprinse între 0.80 RON și 200 RON. Consulta oferta noastră cu bonusuri fără depunere și alege cazinoul potrivit pentru tine!

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0