Slot game

Jocul Gordon Ramsay Hell s Kitchen – Prezentare Slot

 

Alătură-te celebrului bucătar britanic Gordon Ramsay în jocul de păcănele Gordon Ramsay Hell s Kitchen și descoperă cele mai ascunse secrete ale bucătăriei împreună cu premii delicioase! Fii cel mai bun și câștigă până la 1.000 x miza totală într-o singură rotire!

Jocul Gordon Ramsay Hell s Kitchen a fost lansat de NetEnt în martie 2021, bazat pe serialul TV dedicat. Vine pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată fixe câștigătoare. RTP-ul este de 96.07%, un pic peste media de piață, iar variația este scăzută spre medie. Excelează din punct de vedere grafic și audio – există lumini deasupra fiecărui tambur, iar în timp ce învârți rolele vei auzi sloganurile lui Gordon. Ești pregătit să intri în bucătărie?

Simbolurile jocului ca la aparate Gordon Ramsay Hell s Kitchen

Simbolurile de pe role includ cărțile regale A, K, Q și J, acestea fiind cele de valoare redusă. Cele de valoare mai mare sunt reprezentate de preparatele semnate de Gordon – Budincă, Cocktail, Burger și Ruladă de Vită (este cel mai bine plătit). Simbolul Wild este reprezentat de sigla Gordon Ramsay Hell s Kitchen – apare pe oricare din cele 5 role și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului – reprezentat de însuși Gordon Ramsay în flăcări.

Tabel de plată la Jocul Gordon Ramsay Hell s Kitchen

 • 5 x Ruladă de Vită = 10 x miza
 • 5 x Burger = 4 x miza
 • 5 x Cocktail = 3 x miza
 • 5 x Budincă = 2.5 x miza
 • 5 x A, K = 1.5 x miza
 • 5 x Q = 1 x miza
 • 5 x J = 0.75 x miza
Jocul Gordon Ramsay Hell s Kitchen

Jocul Gordon Ramsay Hell s Kitchen – Simboluri Slot

Descoperă un joc cu multe funcții speciale! Rotiri gratuite, jocuri bonus, multiplicatori și caracteristici aleatorii

Caracteristica Ramsay Wilds

La orice rotire în jocul de bază, funcția Ramsay Wild se poate activa în mod întâmplător. Gordon aruncă cuțite sau farfurii pe role , iar 5-7 simboluri Wild sunt adăugate aleatoriu pe tamburi.

Jocul Gordon Ramsay Hell s Kitchen

Jocul Gordon Ramsay Hell s Kitchen – Caracteristică Specială

Rotiri gratuite cu echipa Challenge

Cu 3 sau 4 simboluri Scatter (Gordon Ramsay) pe role în aceeași rotire vei primi 10 sau 15 jocuri gratuite, în funcție de numărul de Scatter. Apoi, ecranul se va împărți în două zone de joc, ambele 5 x 3, care reprezintă echipa albastră și cea roșie. Înainte de a începe, trebuie să alegi una dintre aceste echipe. Pentru fiecare rotire gratuită, de la 1 la 3 funcții Order Up sunt declanșate aleatroiu. Ele includ:

 • Multiplicator x2
 • Multiplicator x3
 • Pe role sunt adăugate între 3 și 8 simboluri Wild aleatoriu

Caracteristica Bonus Game a lui Gordon

După ce s-au jucat toate rotirile gratuite, echipa cu cel mai mare câștig total este declarată câștigătoarea competiției. Dacă ai ales echipa câștigătoare sau competiția se termină la egalitate, vei activa această caracteristică. Aici vei întâlni 15 meniuri din care trebuie să alegi. În spatele fiecărui meniu, există 3 premii:

 • Premii invaloare de 2, 3 sau 5 ori miza totală
 • Multiplicator x2
 • Multiplicator x3

Caracteristica continuă până când ai descoperit 3 meniuri cu simboluri X.

Păreri Jocul Gordon Ramsay Hell s Kitchen  

Din punctul nostru de vedere, slotul Gordon Ramsay Hell s Kitchen este clar unul din cele mai bune jocuri de la NetEnt. Impresionează din punct de vedere grafic și vizual, cu vocea lui Gordon care se aude pe tot parcursul jocului, iar caracteristicile bonus sunt excelente. Este un joc de pacanele care nu te lasă să te plictisești, fiind dinamic, interactiv și plin de surprize, cu premii consistente. Dacă ești fanul celebrului bucătar sau al serialului TV, trebuie neapărat să-l încerci, iar dacă vrei să-l joci pe bani reali, încearcă să o faci profitând de cele mai bune bonusuri la cazino online în România. La fel ca sute de alte jocuri de păcănele gratis, Gordon Ramsay Hell s Kitchen este aici în varianta demo, pe bani virtuali.

Unde poți juca pe bani reali Gordon Ramsay Hell s Kitchen

Dacă vrei să încerci slotul Gordon Ramsay Hell s Kitchen pe bani reali, pentru mai multe adrenalină și intensitate, află că jocul este disponibil la Maxtbet, NetBet și Betano Casino cu mize cuprinse între 1 RON și 2.000 RON. Cu 2.000 jocuri +, NetBet este cel mai mare cazino online existent la ora actuală pe piața din România. Pe lângă asta, aici ai cel mai consistent pachet de bun venit 3.000 RON + 300 rotiri gratuite. Activează acum 50 rotiri gratuite fără depunere!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0