Slot game

Gems Bonanza Demo Online Gratis

Descopera paradisul pietrelor prețioase în templul Aztec, acolo unde Zeii au ascuns comori uriașe. Câștigă premii de până la 10.000x miza totală! Încearcă jocul de păcănele Gems Bonanza Demo, un slot Drops & Wins, dispus pe o matrice cu 8 rânduri x 8 coloane și 20 linii de plată fixe, iar o rotire norocoasă poate declanșa funcția Febra de Aur – Wild-uri, multiplicatori, simboluri colosale și multe surprize. Deschide porțile jocului dezvoltat de Pragmatic Play și fii pregătit pentru premii uriașe într-o atmosferă luxuriantă!

Simboluri Pietre Prețioase și tabel de plată

Grila de joc este compusă doar din simboluri Pietre Prețioase. În ordine valorică, acestea sunt: Safire, Ametist, Topaz, Peruzea, Smarald, Ametrin și Rubine. Există și un simbol Wild, reprezentat de un Totem aztec, care le va înlocui pe toate celelalte și apare doar ca parte a modului special Cristal Wild și Wild Norocos.

Tabel de platăcu 25+ simboluri la păcănele Gems Bonanza

 • 25+ Rubine = 1.000 X miza
 • 25+  Ametrin = 500 X miza
 • 25+  Smarald = 300 X miza
 • 25+ Peruzea = 150 X miza
 • 25+ Topaz = 100 X miza
 • 25+ Ametist = 75 X miza
 • 25+ Safire = 50 X miza
Gems Bonanza Demo Online Gratis Simboluri
Gems Bonanza Demo Online Gratis Simboluri

Caracteristici bonus la păcănele Gems Bonanza

Gems Bonanza este un slot cu funcții speciale progresive, cu multiplicatori în creștere la fiecare rotire și câștiguri în cascadă. Hai să vedem cum le putem obține!

Câștiguri în Cascadă

Ori de câte ori obții o combinație câștigătoare, simbolurile explodează și vor fi înlocuite cu altele noi, ceea ce face ca într-o singură rotire să obții mai multe câștiguri. Acest proces se repetă până când nu se mai formează nici un câștig.

După fiecare câștig, în spatele simbolurilor de pe matrice se ascund diferite semne colorate, care vin cu anumite caracteristici, în funcție de culoarea semnului:

 • Nuclear (semnul albastru) – elimină toate simbolurile existente pe grila de joc sunt înlocuite cu altele noi
 • Cristalul Wild (semnul roz) – un simbol aleatoriu va fi transformat în Wild
 • Squares (semnul maro)  – adaugă simboluri de dimensiuni 2×2 pe poziții aleatorii pe matrice
 • Simbolul Colosal (semnul roșu) – simboluri de dimensiuni 3×3, 4×4 sau 5×5 sunt adăugate pe role în mod aleatoriu
 • Wild-uri norocase (semnul verde) – pe role vor fi adăugate între 5 și 15 simboluri Wild pe poziții aleatorii

Caracteristica Mod Progresiv Febra de Aur

Obține câștiguri formate din cât mai multe simboluri, pentru că fiecare grup care explodează se fie adăugat în contorul Febra de Aur. Dacă reușești să colectezi 114 puncte dintr-o rotire sau mai multe la rând, contorul va fi plin și se va declanșa funcția. Odată inițiată, vei trece pe rând prin cele 5 caracteristici prezentate mai sus pentru fiecare nivel. Există 5 niveluri:

 • Nivelul 1 – colectează 114 simboluri plătitoare și ai multiplicator x2
 • Nivelul 2 – colectează 116 simboluri câștigătoare și ai multiplicator x4
 • Nivelul 3 – adună 120 simboluri plătitoare și ai multiplicator x6
 • Nivelul 4 – strânge 125 simboluri câștigătoare ai multiplicator x8
 • Nivelul 5 – colectează 132 simboluri plătitoare și ai multiplicator x10

Păcănele unde poți cumpăra „speciala”

În jocul de păcănele Gems Bonanza ai posibilitate de a cumpăra „speciala”. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe „Cumpăra Febra de Aur”, buton aflat în partea stânga a ecranului și să plăteșți de 100x miza totală. Diferența față de modul din jocul de bază este că simbolurile care trebuiesc colectate cresc la număr, dar nu într-un mod semnificativ (consultă tabelul de plată, utilizând butonul „i”).

Gems Bonanza Demo Online Gratis GamePlay
Gems Bonanza Demo Online Gratis GamePlay

Jocuri ca la aparate Gems Bonanza – părerea noastră

Inevitabil, numele acestui slot ne amintește de celebrul joc de păcănele Pragmatic Play Sweet Bonanza, dar în afară de modul colapsabil, asemănări nu sunt. Gems Bonanza este un joc interesant, cu funcții bonus atractive și cu potențial – 10.000x miza totală, dar este foarte volatil, iar câștigurile pot fi destul de mici uneori, aproape nesemnificative. Desigur, există șansa de a “lovi” un premiu uriaș în orice moment, lucru pe care noi încă nu l-am realizat. Încearcă-l și tu gratis pe site-ul nostru pentru a-ți face o părere. Succes!

 

Unde poți juca pe bani reali Gems Bonanza?

Gems Bonanza este un joc de păcănele popular, care se regăsește în oferta multor cazinouri online, iar noi ți le prezentăm pe toate, pentru a le încerca cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON: Betano, Maxbet, Magic Jackpot, PokerStars, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, 888 Casino și NetBet.

Dacă ești în căutare de un cazino unde poți efectua retrageri/depuneri fără un card bancar, atunci Superbet este perfect pentru tine. Pe lângă asta, aici ai parte de promoții și oferte foarte atractive, dar și un bonus consistent de bun venit. Deschide cont din acest link special, efectuează un depozit de 50 RON și vei primi rotiri gratuite / bani cash!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0