Slot game

Jocuri ca la aparate Jade Magician

Jade Magician este un joc ca la aparate Play n Go, un slot misterios, magic, ce are loc pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 15 linii de plată ajustabile. Aici, te bucuri de rotiri gratuite, wild-uri și multiplicatori, ce îți pot aduce premii de până la 225.000 de monede. Simte magia din acest joc chiar și de pe un dispozitiv mobil IOS sau Android – arată excelent pe un mobil sau tabletă!

Cum câștigi la slotul Jade Magician?

Câștigurile vin atunci când 3, 4 sau 5 simboluri de același fel aterizează pe role adiacente, situate atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Cu Wild în combinație se pot revendica recompense mai mari, deoarece dublează suma totală. Câștiguri mai mari pot există în bonus, deoarece Scatter-ul devine Wild, astfel că un “tablou” cu Wild poate veni oricând.

Cât plătește 5 X simbol pe o linie de plată?

  • 5 x Dragon = 2.500 de monede
  • 5 x Tigru = 1.000 de monede
  • 5 x Vultur = 500 de monede
  • 5 x forme = între 75 și 250 de monede
Jocuri ca la aparate Jade Magician

Funcții bonus

Dacă pe ecran vor fi două simboluri Scatter (Ochi), se declanșează funcția A doua șansă. Apoi, pe ecran vor apărea 4 elemente, iar tu va trebui să alegi unul pentru a câștiga premii în bani sau un alt 3-lea Scatter pentru a activa runda bonus cu rotiri gratuite.

3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5 în aceeași rotire, activează Free Spins. Vei fi recompensat cu 5 rotiri gratuite – Scatter-ul devine Wild! Poți obține și alte rotiri gratuite, până la maxim 50, dacă pe role aterizează alte 3 simboluri Scatter.

Wild-ul dublează premiul total! De fiecare dată când face parte dintr-o combinație câștigătoare, Wild-ul aplică un multiplicator X2.

Jocuri ca la aparate Jade Magician

Păreri păcănele Jade Magician

Jade Magician nu impresionează ca design, elementele prezente în acest slot fiind destul de vechi, însă ca funcții bonus sună promițător – wild-ul cu multiplicator x2 și rotirile gratuite cu Scatter wild sunt caracteristici cu potențial (poți încasa până la 225.000 de monede). Cu siguranță, există multe jocuri ca la aparate Play n Go mult mai atractive din punct de vedere vizual – le poți testa gratis pe pagină noastră!

Unde poți juca pe bani reali Jade Magician?

Jade Magician este disponibil pe PC, dar și pe dispozitive mobile. O scanare a cazinourilor online licențiate ONJN ne-a dezvăluit faptul că jocul este disponibil cu mize reale pe Mr Bit, SlotV, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino, NetBet, PokerStars, PokerStars sau Frank Casino. Cu unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit din piață NetBet îți oferă o experiență excelentă care include sloturi online, jocuri de masă, jocuri cu dealer live, pariuri sportive și cele mai populare loterii.