Slot game

Jocuri ca la aparate Jolly Roger

Este timpul pentru o aventură pe mare alături de pirați la păcănele Jolly Roger! Acest slot de la Play n Go te provoacă să cauți comori pe o grilă cu 5 role X 3 rânduri și 15 linii de plată reglabile într-o atmosferă intensă, plină cu recompense. Aici există multe funcții bonus de top, toate în ton cu tema jocului – activează-le și poți câștiga până la 4.000 X miza totală!

Cum câștigi la slotul Jolly Roger?

Minim 3 simboluri de același fel formează un câștig, însă cu 5 X vei obține recompense mai mari – Wild-ul este de departe cel mai valoros simbol (5 X oferă 10.000 de monede). În Bonus există șansa de a încasa mai multe premii, de la 1.200 X și până la 4.000 X miza totală. Reține faptul că pentru a forma combinații câștigătoare, ai nevoie ca 3, 4 sau 5 simboluri să aterizeze de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur.

Premii pentru o linie de 5 x simbol

  • 5 x Diamant = 1.250 de monede
  • 5 x Inel = 500 de monede
  • 5 x Monedă = 250 de monede
  • 5 x Pirat = 150 de monede
  • 5 x Corabie = 125 de monede
  • 5 x Tun = 100 de monede
  • 5 x Sabie = 75 de monede
Jocuri ca la aparate Jolly Roger

Caracteristici slot

SImbolul Wild este Steagul piraților. Pe lângă faptul că le înlocuiește pe celelalte și te ajută să formezi mai multe câștiguri, acesta, de fiecare dată când face parte dintr-un combo, dublează premiul total.

Caută pe role 3, 4 sau 5 simboluri Cufăr cu comori pentru a activa Bonus Cufăr cu Comori. Urmează să alegi din Cufere pentru a primi recompense în bani de până la 4.000 X miza totală.

De fiecare dată când 3 simboluri Hartă aterizează pe rolele 1, 2 și 3 în aceeași rotire, vei iniția runda Bonus Harta. Tot ce trebuie să faci aici este să alegi cele mai bune locuri de pe hartă pentru a săpa și a descoperi comori de până la 1.200 X miza totală.

Jocuri ca la aparate Jolly Roger

Merită să joci Jolly Roger?

Jolly Roger este atractiv prin potențialul de plată, însă nu ne dăm seama cum ar putea plăti atât de mult în bonusuri, deoarece sunt destul de simple – de la 1.200 X și până la 4.000 X este posibil în cele două caracteristici. Credem că este puțin exagerat, însă orice se poate întâmplă. Încearcă gratis Jolly Roger pe site-ul nostru și spune-ne părerea ta!

Unde poți juca pe bani reali Jolly Roger?

NetBet, Betano, Frank Casino, SlotV sau Mr Bit sunt cazinouri online licențiate ONJN, unde poți testa pe bani reali jocul că la aparate Jolly Roger, cu mize cuprinse între 0.75 RON și 375 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS / Android. Toate platformele vin cu promoții foarte atractive, dar NetBet iese în evidență prin cel mai mare pachet de bun venit de pe piață. Ia acum rotiri gratuite fără depunere!