Slot game

Jocuri ca la aparate King Blitz

Vizitează Africa prin intermediul jocului de păcănele online King Blitz și descoperă animalele sălbatice care se ascund în savană! Acest joc ca la aparate de la Playtech te invită într-o aventură palpitantă pe o grilă cu 4 rânduri X 6 role, cu nu mai puțin de 4.096 linii de plată, unde există o mulțime de rotiri gratuite, wild-uri și 4 jackpot-uri de câștigat. RTP-ul este excelent, peste media de piață, de 96.54%, iar volatilitatea este ridicată, ceea ce presupune un joc responsabil. Caută-l pe regele junglei și poți încasa premii de peste 1.000X miza totală pe rotire, chiar și de pe telefoane și tablete Android sau iOS!

Cum câștigi la jocuri ca la aparate King Blitz?

Există nu mai puțin de 4.096 de moduri de a câștiga la păcănele online King Blitz, deci premiile pe simbol nu sunt tocmai cele mai mari, dar se pot obține des combinații câștigătoare. În jocul principal, recompensele sunt destul de mici ca valoare, însă în Rotiri Gratuite plățile cresc, asta pentru că există și multiplicatori. Desigur, cele 4 Jackpot-uri sunt impresionante ca valoare, însă ai nevoie și de puțin noroc (se activează întâmplător). Simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur – cu 6X vei revendica cele mai mari câștiguri, în special pe cele două simboluri Wild (Diamant și Leu).

Plăți 6X simbol la păcănele King Blitz

  • 6 x Girafă = 125 de monede
  • 6 x Zebră = 125 de monede
  • 6 x Antilopă = 100 de monede
  • 6 x Suricată = 100 de monede
  • 6 x A, K = 70 de monede
  • 6 x Q, J = 60 de monede
  • 6 x 10, 9 = 50 de monede
Cum plătește King Blitz
Jocuri ca la aparate King Blitz – Simboluri cu valoare mare

Funcții speciale

3, 4, 5 sau 6 simboluri Free Games în aceeași rotire oriunde pe matrice, vor activa 8, 10, 12, respectiv 15 rotiri gratuite. În timpul funcției, poți colecta multiplicatori de pe role în contoare speciale, pentru a obține rotiri suplimentare și multiplicatori de până la 10x.

Bonus Jackpot

Există 4 Jackpot-uri  (Blitz, Major, Minor și Mini) care se declanșează aleatoriu, iar odată ce s-a activat, pe grilă vor apărea 20 de Diamante. Tu va trebui să faci click pe ele până găsești 3 jackpot-uri de același tip, iar valoarea lui va intra în contul tău.

Apropo, știi care sunt cele mai mari jackpot-uri în cazinourile online? Vezi AICI!

Ce speciale sunt in King Blitz
Jocuri ca la aparate King Blitz – Simboluri Speciale, caracteristici

 

Merită să joci păcănele online King Blitz?

Nu este la fel de impresionant ca Buffalo Blitz, joc ca la aparate unde se pot câștiga până la 100 rotiri gratuite și multiplicatori de x2, x3 și x5, dar King Blitz este atractiv prin cele 4 jackpot-uri de valori uriașe, care se pot activa în mod întâmplător, așa cum se întâmplă și la păcănelele EGT. Nouă ne place acest joc și pentru că vine cu o rundă bonus interesantă, cu Free Spins și multiplicatori progresivi de până la 10x, ceea ce poate duce la câteva câștiguri frumoase. Merită să arunci o privire, mai ales că pariurile sunt accesibile, dar pe site-ul nostru îl poți încerca gratis chiar acum!

Unde poți juca pe bani reali King Blitz?

King Blitz se găsește exclusiv la Betano Casino, unul dintre cele mai bune cazinouri online licențiate din România, cu pariuri pentru toate buzunarele, cuprinse între 0.80 RON și 400 RON. Îl poți testa de pe versiunea desktop (laptop/PC), câți și pe dispozitivele mobile iOS și Android – Aici ai parte de cea mai bună aplicație de mobil! Nu ai cont și vrei să intri în joc? Ai LINK SPECIAL AICI, cu un bonus uriaș de bun venit!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1