Slot game

Jocuri ca la aparate To Mars and Beyond

Este timpul pentru a aventură în spațiul cosmic! Pune-ți costumul de astronaut și încearcă unul din rarele jocuri ca la aparate To Mars and Beyond, de tip crash! Urcă în Rachetă, decolează de pe Marte spre necunoscut și caută multiplicatorii de câștig – poți încasa până la 10.000 X miza totală pe rotire! Este un slot de la Gaming Corps, cu un RTP peste media de piață, de 97.05%, unde scopul este să scapi de navele inamice și să urci cât mai sus posibil pentru a încasa multiplicatori uriași.

Cum câștigi la slotul To Mars and Beyond?

Se câștigă ușor la păcănele To Mars and Beyond. RTP-ul peste media de piață, de 97.05% sună promițător și face ca o plată să vină mult mai des, cel puțin în mod teoretic. Una peste alta, câștigi atunci când Racheta urcă cât mai sus în spațiul cosmic. Cu cât urcă mai sus, cu atât multiplicatorii de câștig sunt mai mari. Reține faptul că Racheta poate exploda oricând, deci trebui să fii inspirat și atent la navele inamice. De aceea, sfatul nostru este să practici un joc responsabil! Funcția de colectare a câștigului în timpul unei runde este o funcție ce te va ajuta să câștigi mai des.

Jocuri ca la aparate To Mars and Beyond

Jocuri ca la aparate To Mars and Beyond – BONUS

Dacă ești în căutare de jocuri ca la aparate cu rotiri gratuite, atunci acest slot nu este pentru tine. Este un slot fără caracteristici bonus, unde nu există o matrice standard, linii de plată sau orice alte elemente din jocurile de casino online. Totul are loc în cosmos, unde o Rachetă se duce spre necunoscut în căutare de multiplicatori și premii cât mai mari. Tu trebuie doar să fii atent la navele inamice pentru a nu pierde tot câștigul.

Jocuri ca la aparate To Mars and Beyond

Păreri To Mars and Beyond

Acțiunea din jocul de păcănele To Mars and Beyond nu ne este străină. Există mai multe jocuri ca la aparate cu aces mod de joc. Sincer, nu suntem mari fani, însă este un slot unde se poate câștiga ușor sume mici de bani, dacă ești inspirat, atent și pe fază când Racheta decolează în spațiu. Joacă gratis To Mars and Beyond pe site-ul nostru fără să riști nici măcar un leu din buzunarul tău!

Unde poți juca pe bani reali To Mars and Beyond?

La cazinourile online Betano, Magic Jackpot, Superbet sau NetBet poți testa jocul ca la aparate To Mars and Beyond pe bani reali, cu mize pentru toate bugetele, cuprinse între 1 RON și 500 RON, fie de pe desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS / Android. Superbet vine cu un pachet uriaș de bun venit de pe piață, dar și cu rotiri gratuite fără depunere și bani cash la înregistrare.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1