Slot game

Kingdoms Rise Shadow Queen – Prezentare Slot

Simte magia jocului de păcănele Kingdoms Rise Shadow Queen și câștigă până la 5.000 x miza totală într-o singură rotire! Pregătește-te de luptă și poți pune mâna pe unul din cele 3 jackpot-uri progresive de valoare uriașă! Lansat în septembrie 2020 de Playtech în colaborare cu Ash Gaming, slotul este dispus pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 25 linii de plată fixe. Vine cu o volatilitate ridicată și cu un RTP de 96.46%, unul peste media de piață. Coloana sonoră și grafica acestui joc cu tematică fantezistă sunt suficiente pentru a-ți oferi un nivel de adrenalină ridicat. Învârte Roata Magică pentru câștiguri din altă lume!

Simbolurile jocului ca la aparate Kingdoms Rise Shadow Queen

Grila de joc așezată pe Roata Magică conține 5 simboluri Pietre Prețioase, acestea fiind și cele de valoare mai mică, dar și simboluri specifice tematicii – Sticlă cu Poțiune Magică, Cărți de Vrăji și 3 Razboinci (un Bărbat, o Femeie și un Monstru albastru). Regina este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Roată Magică) și poate apărea complet stivuit pe tamburi.

Cât plătește fiecare simbol la păcănele Kingdoms Rise Shadow Queen pentru o linie de 5?

 • 5 x Bărbat Războinic = 500 monede
 • 5 x Femeie Războinic = 250 monede
 • 5 x Monstru Albastru = 250 monede
 • 5 x Carte de Vrăji = 150 monede
 • 5 x Sticlă cu Poțiune Magică = 150 monede
 • 5 x Pietre Prețioase = 75 monede
Kingdoms Rise Shadow Queen
Kingdoms Rise Shadow Queen – Simboluri

Jocul vine cu multe funcții speciale atractive – rotiri gratuite, joc bonus, multiplicatori și jackpot

Funcția Roata Magică

Pentru a iniția această funcție, ai nevoie ca pe rolele 2, 3 și 4 în aceeași rotire să aterizeze simbolul Scatter. Astfel, pe ecran va apărea o Roată Magică, care la rândul ei este formată din 4 roți. Pe fiecare roată vei vedea numere, precum și săgeți. Apoi, roată exteriora se învârte și dacă se oprește pe un număr, acela este câștigul magic (rotiri gratuite) pe care îl vei obține. Dacă se oprește pe o săgeata, vei trece la următoarea roată, care are un număr mai consistent de câștiguri magice. Iată ce oferă fiecare roată:

 • Prima roată – până la 3 câștiguri magice
 • A două roată – între 3 și 5 câștiguri magice
 • A treia roată – între 5 și 7 câștiguri magice
 • A patra roată – 10 câștiguri magice

După ce ai câștigat un număr magic, încep rotirile gratuite. Vei începe cu un multiplicator inițial de 1x, dar crește cu 1 pentru fiecare rotire.

Kingdoms Rise Shadow Queen
Kingdoms Rise Shadow Queen – Roata Magică

Caracteristica Colectează Jetoane de Aur

Fiind un slot Kingdoms Rise, pe măsură ce învârți rolele, sunt colectate Jetoane de Aur. Acestea pot fi folosite în Kigdoms Rise Shop pentru a cumpăra caracteristici de la alte sloturi Kingdoms Rise.

De asemenea, poți cumpăra și caracteristica principala. Există 4 opțiuni:

 • 600 Jetoane de Aur = 2 câștiguri magice
 • 1.200 Jetoane de Aur = 3 catiguri magice
 • 1.900 Jetoane de Aur = 4 câștiguri magice
 • 2.700 Jetoane de Aur = 5 câștiguri magice

Jackpot Kingdoms Rise

La orice rotire, în mod întâmplător, poți câștiga unul dintre cele 3 Jackpot-uri progresive. Cu toate acestea, ai șanse mai mari de a declanșa caracteristica dacă joci pe mize mai mari. Cele 3 jackpot-uri sunt împărțite astfel:

 • Epic Jackpot = începe de la 2.000.000 RON și este nelimitat
 • Power Strike Jackpot = plătește înainte să ajungă la o anumită valoare
 • Daily Strike Jackpot = plătește până la o anumită oră și dată

Kingdoms Rise Shadows Queen  – părerea noastră

Kingdoms Rise Shadow Queen este unul dintre cele mai bune sloturi pe care le-am testat în ultima vreme, un joc cu multe funcții speciale, toate cu potențial mare de câștig. Ne place în primul rând caracteristica principală cu rotiri gratuite, dar ceea ce ne-a atras atenția este cea cu Jetoanele de Aur, deoarece colectarea lor îți permite să cumperi o caracteristică la orice joc din seria Kindgom Rise, lucru pe care nu l-am mai întâlnit la alte păcănele online. Cred că merită și atenția ta, deoarece poți lovi unul din cele 3 Jackpot-uri, a căror valoare depășește 6 cifre.

Unde poți juca pe bani reali Kingdoms Rise Shadow Queen?

Dacă dorești să încerci slotul Kingdoms Rise Shadow Queen pe bani reali, trebuie să găsești un cazino online legal în România. Noi îți venim în ajutor și îți recomandăm unde poți testa acest joc. Momentan, doar la Betano Cazino îl poți juca, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 2.000 RON per rotire. Partea bună este că această platformăvine cu cea mai bună aplicație mobilă Betano App, numeroase promoții și un bonus de bun venit de până la 1.000 RON + 1.000 rotiri gratuite, cu rulaj 12.5x la cazino. Intră în atmosfera Betano!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1