Slot game

Majestic Forest păcănele gratis – Prezentare 🌲

 

Creat de EGT în 2015, Majestic Forest păcănele gratis este un joc video cu tematică animală, ce are în prim plan pădurea și toate viețuitoarele care se ascund printre arbori. Structura jocului ca la aparate este una clasică, respectiv 3 linii X 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile. RTP-ul este destul de mic, 95.19%, volatilitatea este ridicată, iar câștigul maxim este de 5000 X miza. Dacă te întrebi pe ce mize poți juca Majestic Forest pacanele gratis, află că pariurile sunt accesibile și începe de la 0.20 RON și ajung pînă  la 100 RON. Disponibil și pe dispozitivele mobile, Majestic Forest este perfect pentru o sesiune pe cazino mobil, deoarece grafica simplă și efectele audio plăcute se potrivesc pe un telefon mobil/tabletă.

Simbolurile slotului online Majestic Forest

Majestic Forest este un joc ca la aparate cu animale, așa că pe role vei găsi simboluri specifice, precum Cerbi, Vulpi, Lupi și Urși, iar acestea oferă cele mai bune plăți la păcănele. Există și 5 simboluri cărți de joc – A, K, Q, J și 10, care oferă câștiguri ceva mai mici. Simbolul Arborelui este atât Wild – înlocuiește toate celelalte simboluri și oferă un câștig la păcănele de până la 250 X miza, dar are și rol de Scatter – oferă rotiri gratuite.

Câștiguri la 5 simboluri la o linie de plată:

  • 5 X Urs = 500 X miza
  • 5 X Lup = 200 X miza
  • 5 X Vulpe = 75 X miza
  • 5 X Cerb = 75 X miza
  • 5 X A, K = 15 X miza
  • 5 X Q, J, 10 = 10 X miza
Majestic Forest păcănele gratis

Simboluri și plăți Majestic Forest păcănele gratis

Majestic Forest păcănele – rotiri gratuite, dublaj și jackpot progresiv

Arborele are dublu rol în Majestic Forest păcănele gratis. Pe lângă faptul că este simbol Wild, substituie toate celelalte simboluri, este și Scatter. Funcția specială este declanșată datorită simbolului Scatter. Acesta apare pe fiecare rolă, iar la fiecare 3 X Scatter la finalul unei rotiri se vor declanșa 12 Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil ales în mod aleatoriu. Funcția este redeclanșabilă și nu există un număr maxim de Rotiri Gratuite acordate. Fiecare câștig mic și mediu poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Aceasta presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos.

Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar dacă selecția este greșită, atunci suma pariată se pierde. Poți dublă orice câștig care nu depășește 35 X miza. Majestic Forest este un joc creat de EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpotul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de norocul tău.

Majestic Forest păcănele gratis

Jackpot Majestic Forest păcănele gratis

Majestic Forest – părerea noastră

Deși, am încercat multe jocuri de la producătorul de jocuri EGT, Majestic Forest păcănele gratis a rămas mereu în topul preferințelor mele, deoarece are tot ce ți-ai putea dori de la un joc de păcănele online: rotiri gratuite, joc ca la aparate cu dublaj, simboluri expandabile și 4 jackpot-uri progresive. Datorită celor 10 linii de plata ajustabile, ne putem permite să jucăm cu un pariu pe linie mai mare, în timp ce pariul total rămâne același. Combinațiile de 5 simboluri oferă câștiguri bune la păcănele. Majestic Forest este un joc ca la aparate complet, pe care îl recomand.

Unde poți juca Majestic Forest pe bani reali?

Majestic Forest este un joc de păcănele online popular printre jucători, disponibil la următoarele cazinouri legale în România: NetBet, Fortuna, Betano și Superbet. Dacă simți nevoia de o recomandare, ți-aș sugera NetBet Cazino, deoarece este cazinoul cu cea mai bogată ofertă (peste 2.000 de jocuri), orice rotire îți poate aduce unul din cele 3 Jolly Jackpot: Bronze, Silver sau Gold iar pachetul de bun venit este mai mult decât atractiv. Nu uita însă, să practici mereu un joc responsabil!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0