Slot game

Păcănele 777 Joker Hot Reels – Prezentare Slot

Câștigă până la 6.000x miza totală într-o singură rotire în jocul de păcănele 777 Joker Hot Reels, atât de la stânga la dreapta, cât și invers (plătește în ambele sensuri)! Caută pe grila de joc cu 3 rânduri x 5 role și 5 linii de plată fixe cele două simboluri Jackpot sau Joker Wild pentru plăți colosale. Jocul a fost dezvoltat de producătorul Playtech în august 2020, având un RTP sub media de piață și o volatilitate ridicată. Încearcă-l și tu și bucura-te de un joc retro, cu cele mai populare simboluri, chiar din confortul propriei case – se redă excelent pe dispozitivele mobile.

Simboluri cu fructe și șeptari

Cele mai iubite simboluri cu fructe le vei găsi pe această matrice 3 x 5, puse frumos pe grilă  – În ordinea valorii, ele sunt Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune, Struguri și Pepeni. Simbolurile cele mai bine plătite, după cum te aștepți, sunt Șeptarii. Joker este simbol Wild – le substiuie pe toate celelalte și alături de simbolul 7 oferă câștigurile cele mai mari la păcănele.

Tabel de plătă la păcănele Joker Hot Reels

 • 5 x Șeptari = 1.500 monede
 • 5 x Pepeni = 250 monede
 • 5 x Struguri = 100 monede
 • 5 x Prune = 60 monede
 • 5 x Portocale = 50 monede
 • 5 x Lămâi = 40 monede
 • 5 x Cireșe = 30 monede
Păcănele 777 Joker Hot Reels
Păcănele 777 Joker Hot Reels – Simboluri

Slot online cu două Jackpot-uri și Wild-uri stivuite

Ori de câte ori simbolul Wild Joker aterizează pe tamburii 2, 3 sau 4, vei declanșa caracteristica Joker Respin – vei primi 3 rotiri gratuite în timpul cărora Wild-ul rămâne blocat pe rolă. În timpul rotirilor, pe tamburi poate ateriza alt simbol Wild, care se va bloca și el pe role pentru mai multe combinații câștigătoare – poți obține până la 3 Wild-uri complet stivuite.

Două Jackpot-uri progresive

La orice rotire, pe matrice poate ateriza unul din următoarele două simboluri, care îți pot schimba viața:

 • Jackpot Mini (are culoarea albastră)
 • Jackpot Grand (de culoare roșie)

Cu cât joci mai mult, cu atât ai șanse mai mare de reușită. La momentul redactării recenziei, Jackpot-ul Mini depășea 2.700 RON, în timp ce Grand avea o valoarea de peste 140.000 RON.

Păcănele 777 Joker Hot Reels
Păcănele 777 Joker Hot Reels – Jackpot

Păcănele 777 Joker Hot Reels  – părerea noastră

Este un slot decent din punct de vedere vizual și audio, cu potențial în ceea ce privește câștigurile – până la 6.000x miza totală într-o singură rotire, dar cele două Jackpot-uri progresive mi se pare mai greu de inițiat decât la jocurile de păcănele EGT. Funcția Joker ne aduce amintește de jocul Extra Stars, pe care îl poți testa gratuit pe bani virtuali pe site-ul nostru. Totusi, în Joker Hot Reels, simbolurile Wild aterizează mai des pe matrice. Încearcă-l și lasă-ne părerea ta printr-un vot. Succes!

Unde poți juca pe bani reali Joker Hot Reels?

Te simți norocos și vrei să încerci jocul de păcănele Joker Hot Reels pe bani reali, dar nu știi unde? Află că îl poți testa la Betano și NetBet, atât de pe un smartphone sau tabletă Apple/Android, cât și de pe versiunea destkop, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 2.000 RON.

 • Betano– aspect foarte plăcut al site-ului, dar și o aplicație de mobil Betano App excelentă
 • NetBet– mega bonus de bun venit și rotiri gratuite la înregistrare, făra depunere

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1