buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.000 RON

Nume

Păcănele 777 Juicy Fruits

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridcată
 • RTP: 96.52%
 • Data lansării: 25.03.2021
 • Mize: 1 RON – 600 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

Păcănele 777 Juicy Fruits – Prezentare Slot

 

Ce spui de un Cocktail cu cele mai delicioase simboluri cu fructe? Toate sunt acum pe o matrice cu 5 rânduri x 5 coloane și 50 linii de plată fixe în jocul de păcănele Juicy Fruits! Slotul dezvoltat de Pragmatic Play în martie 2021 vine cu super câștiguri, de până la 5.000 x miza totală într-o singură rotire. Este un joc cu un RTP excelent, peste media de piață, de 96.52% și cu o volatilitate ridicată. Caută simbolurile cu Șeptari pe grilă, inițiază runda bonus cu Rotiri Gratuite și obține un simbol Wild colosal de demensiune 5×5!

Simboluri cu fructe și șeptari în jocul ca la aparate Juicy Fruits

Pe această matrice 5 x 5 vei găsi o multitudine de simboluri cu fructe – Lime, Cireșe, Lămâi, Portocale, Piersici, Căpșuni, Kiwi, Zmeură și Pepeni, cel din urmă oferă cele mai mari câștiguri dintre cele prezentate. Lor li se alătură un Clopoțel și simbolul 7, care este cel mai bine plătit. Există și un Wild, reprezentat de o Coroană, ce ne aduce aminte de celebrul joc ca la aparate Shining Crown – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Diamant) și poate ateriza pe role de dimensiune colosale, dar despre asta vom vorbi ceva mai jos.

Tabel de plată la păcănele Juicy Fruits

 • 5 X Șeptari = 24 X miza
 • 5 X Pepeni = 15 X miza
 • 5 X Zmeură = 10 X miza
 • 5 X Kiwi = 6 X miza
 • 5 X Căpșuni = 3 X miza
 • 5 X Clopoțel = 3 X miza
 • 5 X Piersici = 3 X miza
 • 5 X Portocale = 2 X miza
 • 5 X Lămâi = 2 X miza
 • 5 X Cireșe = 2 X miza
 • 5 X Lime = 2 X miza
Păcănele 777 Juicy Fruits

Păcănele 777 Juicy Fruits – Simboluri Slot

Funcții speciale – Wild Colosal de până la 5×5, rotiri gratuite și cumpără “speciala”

Joicy Fruits nu este un simplu joc de păcănele cu fructe și șeptari, ci vine cu funcții speciale de top, inclusiv rotiri gratuite, wild-uri colosale, o caracteristică Miza Specială și îți oferă posibilitatea de a cumpăra runda bonus la păcănele.

Obține Wild-uri colosale de până la 5×5!

Simbolul Wild, reprezentat de Coroană, pe lângă funcția de a le înlocui pe toate celelalte, cu excepția Diamantului, poate ateriza în jocul principal ca Wild de dimensiuni colosale de 1×1, 2×2, 3×3, 4×4 sau 5×5, ceea ce este cu adevărat uimitor.

Rotiri Gratuite

Pentru a primi inițial 6 rotiri gratuite, ai nevoie ca pe matrice să aterizeze în aceeași rotire minim 3 simboluri Scatter. Partea interesantă este că vei începe cu un Wild 1×1, care se mișcă pe tamburi și se așează pe poziții aleatorii, dar care crește la 2×2, 3×3, 4×4 și 5×5 cu fiecare redeclansare a rotirilor gratuite. Pentru a primi rotiri suplimentare, trebuie să colectezi simboluri Scatter, iar al 3-lea strâns, acordă 1, 2 sau 3 runde bonus.

Păcănele la care poți cumpăra „speciala”

Dacă ești curios de modul în care se desfășoară runda bonus cu rotiri gratuite în jocul ca la aparate Juicy Fruits, poți cumpăra principala caracteristică oricând dorești, făcând click pe butonul „Cumpără Rotiri Gratuite”, aflat în partea stângă a ecranului de joc, iar la următoarea rotire, pe grilăvor ateriza simbolurile Scatter mult așteptate.

Caracteristica Miza Specială

Dacă alegi să activezi această caracteristică, miza ta crește cu 25%. De exemplu, dacă pariul tău este 10 RON, vei juca pe 12 RON. Partea interesantă că acest pariu suplimentar face ca simbolurile Scatter să aterizeze mai des pe matrice, ceea ce poate duce la declanșarea funcției Free Spins mult mai repede, dar nu este o certitudine că așa se va întâmpla.

Păcănele 777 Juicy Fruits

Păcănele 777 Juicy Fruits

Păcănele 777 Juicy Fruits  – părerea noastră

Juicy Fruits se află în topul nostru cu jocuri de păcănele Pragmatic Play, mai ales că ne plac sloturile cu fructe și șeptari inedite, iar acesta este unul special. Noi nu am stat pe gânduri și l-am testat, iar așteptările nu ne-au fost inșelate – de 3 ori am reușit să inițiem Rotiri Gratuite, iar dacă în primele două declanșări nu am fost mulțumiți, a 3-a oară a fost cu noroc și am obținut un câștig de 170x – 180x miza totală (10 RON). Un alt slot pe care îl apreciem și pe care îl recomandăm este Wild Booster, un joc plin de surprize, pe care îl poți testa în mod gratuit, pe bani virtuali pe păcănele-gratis.ro. 

Unde poți juca pe bani reali Juicy Fruits?

Magic Jackpot, NetBet, Betano, Unibet, Vlad Cazino și Superbet sunt cele 6 cazinouri online licențiate ONJN unde poți testa jocul de păcănele 777 Juicy Fruits pe bani reali, cu mize cuprinse între 1 RON și 600 RON, atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS/Android.

Îți place să joci sloturi pe mobil, de oriunde te-ai afla? Descarcă aplicația mobilă de la Vlad Cazino și bucură-te de o colecție impresionantă de sloturi, promoții foarte atractive zilnice/săptămânale și un bonus impresionant de bun venit.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
5,0 rating
5.0