Slot game

Păcănele bune Anaconda Uncoiled

 

Descoperă jocul de păcănele online Anaconda Uncoiled, un slot de la Playtech, dezvoltat în februarie 2022 în jurul civilizației mayașe și aztece! Acțiunea se desfășoară într-o locație exotică, cu un desing superb, acolo unde un Șarpe Uriaș se ascunde. Caută-l pe o matrice cu 4 rânduri X 6 role și 50 linii de plată fixe și te poate recompensa cu premii de până la 1.729 X miza totală pe rotire! Alege miza potrivită și începe aventura prin jungla plină de comori pe desktop sau pe mobil!

Cum câștigi la păcănele online Anaconda Uncoiled?

Există nu mai puțin de 50 de moduri de a câștiga la păcănele online Anaconda Uncoiled, lucru ce face ca valoarea simbolurilor să nu fie atât de mare, dar se formează mult mai des combinații câștigătoare. Ai nevoie de minim 3, dar cu 6 X vei obține cele mai mari recompense – Wild-ul obișnuit oferă cele mai mari câștiguri (6 X plătește de 20 de ori miza totală). În funcția principală Respin se pot revendica cele mai mari premii, asta pentru că aici poți avea parte de multe Wild-uri. De menționat este că acesta este un slot de volatilitate medie, deci va exista un echilibru între câștigurile mici și mari.

Tabel de plată pentru 6 X simbol

  • 6 x Prințesă = 20 x miza
  • 6 x Cufăr = 6 x miza
  • 6 x Cupă = 4.5 x miza
  • 6 x Mască mayasa = 4.5 x miza
  • 6 x Pumnal = 3 x miza
  • 6 x Inel = 3 x miza
  • 6 x Pietre prețioase (4 la număr) = 2 x miza
Cum plătește slotul Anaconda Uncoiled

Păcănele bune Anaconda Uncoiled – Tabel de plată

Wild-uri și Respin!

Există un Wild obișnuit, care le înlocuiește pe toate celelalte pentru a forma mai multe combinații câștigătoare, acesta fiind și cel mai bine plătit. De asemenea, pe matrice vei întâlni și un simbol Wild special, care poate ateriza oriunde pe grilă de joc și activează funcția Respin – Aici, un Șarpe iese din Wild-ul special și se va mișca într-o direcție aleatorie spre stânga, spre dreapta, în sus sau în jos, poziții care se vor transforma în Wild.

Apoi, ele explodează la sfârșitul caracteristicii, deplasându-se în locuri diferite. De asemenea, dacă Șarpele se deplasează în partea de sus a grilei sau în partea de jos, se va crea o rolă suplimentară (maxim două). Există și șansa ca un nou simbol special Wild să pice pe role, ceea ce duce la activarea unui nou Șarpe. Funcția se încheie atunci când toți Șerpii și-au parcurs drumul și au explodat.

Reguli Respin

Păcănele bune Anaconda Uncoiled – Regulile funcției Respin

Păreri Anaconda Uncoiled de la Playtech

Anaconda Uncoiled este unul din cele mai bune păcănele de la Playtech. Cu toate că nu are o funcție specială cu rotiri gratuite, compensează prin cele două simboluri Wild și prin Respin, caracteristici care pot duce la un “tablou” cu Wild-uri, respectiv plăți de peste 1.500X miza totală. Merită încercat, mai ales că pariurile sunt accesibile, arată bine din punct de vedere vizual și, chiar dacă îți este frică de Șerpi, acest joc trebuie să fie pe lista ta.

Unde poți juca pe bani reali Anacoda Uncoiled?

Betano este momentan singurul cazino online din România, unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Anaconda Uncoiled, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 2.000 RON. Această platformă te întâmpină cu un pachet de bun venit excelent, dar și cu multe promoții extrem de interesante, cu rotiri gratuite și bani cash. Nu ai cont? CLICK AICI!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1