Slot game

Păcănele bune Eye Of Anubis

 

Lansat de Playtech și Ash Gaming în august 2021, jocul de păcănele Eye Of Anubis te invită într-o călătorie misterioasă în Egiptul Antic, acolo unde Piramidele ascund comori de până la 10.000X miza totală! Acțiunea are loc în deșert, chiar în fața Piramidelor, pe o matrice cu 8 rânduri X 8 role, unde Ochiul lui Anubis veghează asupra griei de joc. RTP-ul este puțin sub media de piață, de 95.76%, volatilitatea este ridicată, deci fii atent la capcane. Citește în continuare recenzia noastră și află cum câștigi pe bani reali la păcănele Eye Of Anubis!

Cum câștigi la păcănele online Eye Of Anubis?

La fiecare rotire, pe matrice aterizează 64 de simboluri, iar pentru a forma o combinație câștigătoare, ai nevoie de un grup de minim 5 simboluri adiacente pe verticală și/sau orizontală, indiferent de poziția pe role. Recompensele mari vin pentru 25+ simbol, în special pentru Pietrele prețioase Roșii sau Albastre. Wild-ul te va ajuta să obții mai multe recompense, dar în Rotiri Gratuite se pot revendica câștiguri colosale, de până la 10.000X miza totală pe rotire, deoarece există multiplicator progresiv nelimitat.

Tabel de plată la păcănele bune Eye Of Anubis

  • 25+ Piatră prețioasă Roșie = 500 de monede
  • 25+ Piatră prețioasă Albastră = 300 de monede
  • 25+ Piatră prețioasă Verde = 250 de monede
  • 25+ Piatră prețioasă Mov = 200 de monede
  • 25+ Piață prețioasă Galbenă = 150 de monede
  • 25+ Piatră prețioasă Albastră = 100 de monede
Cum plătește Eye of Anubis

Păcănele bune Eye Of Anubis – Tabel de plată

Caracteristici bonus

După ce obții un câștig, se face plata, ca mai apoi să se activeze funcția Câștiguri în Cascadă – simbolurile câștigătoare sunt eliminate de pe role, iar noi simboluri vor cădea automat pentru a ocupa pozițiile rămase goale, ceea ce poate duce la obținerea de noi victorii.

Multiplicator de câștig

De fiecare dată când un simbolul Wild (Scarabeu) pace parte dintr-un grup câștigător, multiplicatorul crește cu 1 pentru fiecare cascadă. De asemenea, Wild-ul se multă pe o poziție rămasă vacantă pentru noi combinații câștigătoare.

Rotiri Gratuite

Scarabeul este și Scatter la păcănele online Eye Of Anubis! Obține cel puțin 3 asemenea simboluri în aceeași rotire și vei fi recompensat cu 6 rotiri gratuite! Toate simbolurile Wild care pică pe matrice cresc multiplicatorul cu +1 și vor fi adăugate la Ochiul lui Anubis (vezi în partea sus a ecranului).

Speciala Eye of Anubis

Păcănele bune Eye Of Anubis – Rotiri Gratuite

Păreri Eye Of Anubis

Eye Of Anubis nu impresionează ca design, poate doar prin fundal, iar tema nu este cea mai originală. Totuși, acesta este un slot destul de atractiv prin caracteristicile sale (rotiri gratuite cu multiplicator progresiv), cât și prin recompense uriașe, care pot ajunge până la 10.000 de ori pariul tău. Merită să îl încerci, atâta timp cât practici meru un joc responsabil – volatilitate este ridicată, iar RTP-ul puțin scăzut. Ne plac jocurile ca la aparate inspirate din Egiptul Antic, astfel că pe site-ul nostru găsești o gamă variată de unde poți alege – CLICK AICI!

Unde poți juca păcănele bune Eye Of Anubis pe bani reali?

NetBet, PokerStars și Betano sunt cele trei cazinouri online cu licență ONJN, unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Eye Of Anubis, cu mize pentru toate buzunarele. Încep de la 0.40 RON și ajung la 2.000 RON per rotire, fie că îl încerci pe versiunea desktop, fie că preferi să joci păcănele pe telefon sau tabletă. Folosește link-urile speciale de mai jos și activează super bonusuri la păcănele online!

LINK SPECIAL 1

LINK SPECIAL 2

LINK SPECIAL 3

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0
2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
5.0