buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele bune Hooligan Hustle

Producator

Play'n Go

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Play n Go
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 94.27%
 • Data lansării: 16.12.2021
 • Mize: 0.50 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 10.000 X miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele bune Hooligan Hustle

Este zi de meci, iar fanii celor două echipe se întrec în jocul de păcănele online Hooligan Hustle! Pariază pe echipa câștigătoare și poți câștiga până la 10.000X miza totală pe rotire la slotul Play n Go! Acțiunea are loc pe stradă, pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 243 până la 248.832 linii de plată în “speciale”. Poți juca Hooligan Hustle de pe toate dispozitivele mobile iOS/Android cu mize pentru toate buzunarele și te poți bucura de atmosfera incendiară de oriunde te-ai afla.

Cum câștigi la păcănele Hooligan Hustle?

Este un joc extrem de volatil, cu un RTP variabil, așa că fii atent la aceste două lucruri, deoarece pot trece multe perioade fără ca o plată consistentă să vină. Combinațiile câștigătoare vin pentru combo-uri de 3, 4 sau 5 simboluri potrivite, așezate pe o linie de plată activă, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur – cei 4 Bandiți oferă cele mai mari câștiguri. Există și Wild, simbol care te va ajuta să obții mai multe victorii, însă în funcțiile speciale, respectiv Rotiri Gratuite, se pot revendica cele mai mari premii – până la 10.000X miza totală pe rotire!

Cât plătește fiecare simbol pentru 5 bucăți?

 • 5 x Bandiți (4 la număr) = între 1.4x și 2x miza totală
 • 5 x Arme (sunt 5) = între 0.30x și 0.50x miza totală

Premiile per simbol sunt destul de mici în acest joc de păcănele online, dar în bonus poți beneficia de până la 248. 832 modalități de a câștiga!

Păcănele bune Hooligan Hustle

Tabel de plată Hooligan Hustle

Descoperă un joc cu multe funcții bonus!

Lăzile din lemn sunt simboluri misterioase – când apar pe role, acestea se transformă în același tip de simbol din tabelul de plată, cu excepția Scatter-ului, ca mai apoi să se calculeze premiul.

La orice rotire, un simbol poate fi selectat pentru a deveni simbol separabil – toate aceste pictograme se vor împărți, în afară de Scatter și pot crește liniile de plată până la maxim 248.832!

Rumble Row

În partea de sus a rolelor se află un contor Rumble Row, format din 5 poziții. La orice rotire din jocul de bază, acestea se pot activa în mod întâmplător și pot acorda următoarele caracteristici:

 • Rola Wild – va ateriza o rolă cu wild-uri stivuite
 • Role sincronizate – două role vor conține aceleași simboluri
 • Multiplicator x2 – un multiplicator x2 este aplicat tuturor câștigurilor de pe rola respectivă

Rotiri Gratuite

3 sau mai multe simboluri Scatter (Sticlă Molotov) activează runda bonus cu rotiri gratuite. Există 3 opțiuni, iar tu va trebui să alegi una dintre ele:

 • Lairy – 10 rotiri gratuite cu 2+ modificatori Rumble Row garantați activi
 • Riot – 5 rotiri gratuite cu 3+ modificatori Rumble Row garantați activi
 • Anarchy – 1 rotiri gratuită cu 4+ modificatori Rumble Row garantați activi
Simboluri și plăți Păcănele bune Hooligan Hustle

Simboluri Misterioase în Păcănele bune Hooligan Hustle

Păreri păcănele Hooligan Hustle

Hooligan Hustle este unul dintre jocurile de păcănele online Play n Go cu multe funcții bonus – există inclusiv 3 moduri de rotiri gratuite la alegere! Design-ul este uimitor, iar tematica este inedită și, chiar dacă nu ești un suporter huligan, merită să arunci o privire, deoarece o rotire norocoasă îți poate aduce până la 10.000X miza totală. Nu va fi ușor de obținut, deoarece este un joc extrem de volatil, așa că nu uita să practici mereu un joc responsabil!

Unde poți juca pe bani reali Hooligan Hustle?

Cu un pariu minim de 0.50 RON poți încerca păcănele pe bani reali Hooligan Hustle la următoarele cazinouri online licențiate: Maxbet, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Unibet, Vlad Cazino, Magic Jackpot și Betano.

Joacă păcănele online sau la pariuri sportive cu un bonus uriaș la prima depunere și distrează-te cu cele mai atractive promoții la Unibet! Nu ai cont? CLICK AICI și intră în atmosferă!

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0