Slot game

Păcănele Christmas Big Bass Bonanza

 

Fie soare, fie zăpadă, Christmas Big Bass Bonanza îți poate aduce peste 2.000 X miza totală pe rotire! Acest joc de păcănele Pragmatic Play te invită să pescuiești la copcă pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată. RTP-ul este foarte bun, de 96.71%, volatilitatea este ridicată, în timp ce pariurile sunt accesibile. Te poți alătură lui Moș Crăciun în acest joc și de pe dispozitivele mobile iOS sau Android!

Cum câștigi la slotul Christmas Big Bass Bonanza?

Castigurle apar atunci când simbolurile se potrivesc, adică vin pe role de la stânga la dreapta pe role adiacente din partea stânga – 2, 3, 4 sau 5 pictograme de același fel formează o combinație câștigătoare, dacă aterizează pe una dintre cele 10 moduri de a câștiga. Premiile nu vor veni ușor, asta pentru că este un slot de volatilitate ridicată – plătește mai rar, dar există și posibilitatea unei recompense uriașe într-un interval scurt de timp. Cheia pentru a obține victorii mari este ca Wild-ul Moș Crăciun să aterizeze în același timp cu simboluri cu bani din bonus.

Premii pentru 5 X simbol

  • 5 x Glob = 200 x miza
  • 5 x Undiță = 100 x miza
  • 5 x Sania lui Moș Crăciun = 50 x miza
  • 5 x Trusă de pescuit = 50 x miza
  • 5 x Pești = 20 x miza
  • 5 x A, K, Q, J, 10 = 10 x miza

Păcănele Christmas Big Bass Bonanza

BONUS

Pentru a activa funcția Rotiri Gratuite, ai nevoie că 3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Pește) să aterizeze simultan oriunde pe role. După ce bonusul s-a declanșat, vei observa că simbolurile Peste vin cu valori de bani atașate, iar dacă împreună cu ele este și un Moș Crăciun, toate premiile sunt colectate. De asemenea, simbolurile Moș Crăciun se adună, iar fiecare al patrulea care este strâns, reactivează funcția, acordând 10 rotiri gratuite suplimentare și crește multiplicatorul – Primul, al doilea și al treilea vine cu un multiplicator la x2, x3, apoi x10.

Există și o funcție aleatorie – atunci când există doar un simbol Wild pe role la sfârșitul unei rotiri gratuite, simboluri cu bani pot lua locul celor obișnuite, ca mai apoi să se calculeze câștigul total.

Păreri păcănele Christmas Big Bass Bonanza

Nu este un slot inovator, însă Christmas Big Bass Bonanza este un joc ca la aparate popular. De ce? Pentru că design-ul este de top, simbolurile sunt atractive, mizele sunt pentru toate buzunarele, în timp ce funcțiile bonus pot formă câștiguri mari, chiar și pe pariuri mai mici. E adevărat, este un slot volatil, dar cu un joc responsabil se pot încasa câteva recompense consistente. De asemenea, tema Crăciun este întotdeauna o provocare.

Păcănele Christmas Big Bass Bonanza

Unde poți juca pe bani reali Christmas Big Bass Bonanza?

Dacă și ție se pare că poți obține câștiguri bune la păcănele Christmas Big Bass Bonanza, îl poți încerca cu bani reali la următoarele cazinouri online: Betano, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, PokerStar, Superbet, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winbet, Winmasters sau Magic Jackpot cu mize cuprinse între 0.45 RON și 95 RON.

Pe lângă faptul că este platforma de poker online numărul 1 din lume, la Pokerstars, în secțiunea de cazino, vei găsi peste 800 de jocuri ca la aparate, printre care și Christmas Big Bass Bonanza. Deschide cont (click aici) și intră în atmosferă! Aici, te aștepta bonusuri fără depunere și spinuri gratis!