Slot game

Păcănele cu fructe Royal Coins Hold and Win

Îți plac jocurile de păcănele clasice cu fructe? Atunci încearcă Royal Coins Hold and Win, un slot dezvoltat de producătorul de jocuri Playson în august 2021! Acesta vine cu o grilă cu 3 rânduri X 3 role și 5 moduri de a câștiga până la 4.259 X miza totală pe rotire. Rata de câștig (RTP) este destul de mică, volatilitatea este ridicată, dar în ciuda acestor caracteristici, aici vei găsi Wild-uri, Bonus și Jackpot-uri. Mai multe detalii interesante, precum și cum poți activa funcțiile speciale, găsești în recenzia noastră!

Cum câștigi la Royal Coins Hold and Win?

Există 9 simboluri câștigătoare (vezi în tabelul de plată), care formează un combo atunci când 3 de un fel aterizează pe cele 5 linii fixe, de la stânga la dreapta. Cel mai profitabil simbol este Wild-ul, reprezentat de Șeptari – 3X oferă de 50 de ori miza totală, dar le și înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus și Royal Bonus, pentru a ajuta la obținerea de mai multe plăți. Cele mai mari victorii vin în timpul funcțiilor speciale, acolo unde poți încasa unul din cele 3 Jackpot-uri, despre care vom vorbi în paragraful de mai jos.

Premii la păcănele Playson Royal Coins Hold and Win

  • 3 x Clopoței = 30 x miza
  • 3 x BAR = 20 x miza
  • 3 x Pepeni = 16 x miza
  • 3 x Struguri = 16 x miza
  • 3 x Prune, Portocale, Lămâi = 4 x miza
  • 3 x Cireșe = 1 x miza
Păcănele cu fructe Royal Coins Hold and Win
Simboluri Royal Coins Hold and Win

Funcții speciale – Respin și Jackpot!

3 X simboluri Bonus (Monede de aur cu margini de argint) în aceeași rotire, declanșează Jocul Bonus și caracteristica Royal Bonus. Vei fi recompensat inițial cu 3 re-rotiri, iar fiecare simbol Bonus care pică pe matrice, resetează contorul la 3 spin-uri. Apoi, pe role vor cădea doar asemenea pictograme, care conțin multiplicator de miza cuprinși între 1x și 15x. Funcția continuă până când rotirile se încheie.

Funcția Royal Bonus se activează atunci când pe rola 2 aterizează Moneda de aur cu o coroană pe ea. Aceasta rămâne blocată pe tambur pe toată durata funcției de mai sus și adună toate valorile Bonus care pică pe tamburi. Partea interesantă este că dacă pe ecran vine o Monedă cu Mini, Major sau Grand, atunci obții Jackpot-ul corespunzător, care poate fi:

  • Grand Jackpot = 1.000X miza totală
  • Major Jackpot = 150X miza totală
  • Mini Jackpot = 25X miza totală

Vezi AICI care sunt cele mai mari jackpot-uri la păcănele disponibile în 2022!

Păcănele cu fructe Royal Coins Hold and Win
Joc Bonus Royal Coins Hold and Win

Păreri păcănele Royal Coins Hold and Win

Există multe jocuri ca la aparate cu fructe, acestea fiind și printre cele mai populare în rândul jucătorilor, iar Royal Coins Hold and Win este un slot bun cu această tematică. Aici există 3 Jackpot-uri de câștigat și o funcție Respin, cu potențial de plată mare. Totuși, pentru mulți s-ar să fie mult prea puțin, așa că îți recomandăm să încerci păcănele gratis Hot Spin Deluxe de la iSoftBet, un joc cu multe caracteristici bonus.

Unde poți juca pe bani reali Royal Coins Hold and Win?

Betano este singurul cazino online cu licență ONJN în România, unde poți testa pe bani reali păcănele Royal Coins Hold and Win, cu mize cuprinse între 0.40 RON – 200 RON. Aici poți juca cele mai noi sloturi din 2022 de oriunde te-ai afla – aplicația de mobil Betano App este cea mai bună de pe piață. Nu ai cont? CLICK AICI și profită de un bonus mare la prima depunere și bucură-te de numeroase promoții!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1