Slot game

Păcănele EGT Thumbelina s Dream – Prezentare Slot

Hai într-o lume de poveste, alături de personaje fantastice din cărțile populare cu povești pentru copii în jocul de păcănele Thumbelina s Dream! Descoperă un slot fantastic pe o matrice cu 6 role (3x3x3x6x6) și 225 linii de plată fixe și poți câștigă peste 1.000x miza totală dintr-un singur spin! Jocul este echipat cu funcții speciale EGT interesante – Rotiri Gratuite, Jackpot și Gamble, pe care te invit să le descoperi în cele ce urmează. Citește recenzia noastră pentru a afla toate detaliile acestui joc!

Ce simboluri sunt în Thumbelina s Dream?

Simbolurile de pe matricea jocului ca la păcănele EGT Thumbelina s Dream includ o Lăcustă care cântă la vioară, o Broască cu papion roșu, o Cârtiță cu un nasture, un Șoricel cu o prăjitură și o Pasăre cu fular care zboară, această fiind și cel mai bine plătit simbol. Există, de asemenea, și cărți de joc A, K, Q, J și 10, acesta sunt cele de valoare scăzută. Wild-ul este reprezentat de o Zână – apare doar pe tamburii 2 și 5, iar atunci când o face se extinde pe pozițiile alăturate din stânga și din dreapta și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Peter Pan). Simbolul sălbatic plătește de 6 x miza totală pentru 5 bucăți.

Tabel de plată la păcănele EGT Thumbelina s Dream

 • 6 x Pasăre = 3 x miza
 • 6 x Cârtiță = 2.5 x miza
 • 6 x Șoricel = 2 x miza
 • 6 x Broască = 1.6 x miza
 • 6 x Lăcustă = 1.6 x miza
 • 6 x A, K = 1.2 x miza
 • 6 x Q, J, 10 = 1 x miza

Caracteristici bonus EGT – Jackpot, Gamble și Rotiri Gratuite

Joc ca la aparate cu dublaj

În primul rând, avem la dispoziție o funcție de joc de noroc – Gamble, pe care o poți folosi pentru un câștig mai mic de 35 X miza – alege Roșu sau Negru, iar dacă ai ghicit, câștigul inițial se va dubla. Apoi, ai posibilitatea de a colecta suma totală sau îți poți încerca din nou norocul la dublaj. Nu uita că primul pas greșit, face ca tot câștigul să îl pierzi.

EGT Jackpot Cards

Există 4 jackpot-uri progresive (Inimă Neagră, Inimă Roșie, Treflă și Romb) de câștigat la orice rotire, în mod întâmplător. Tot ce trebuie să faci este să joci cât mai mult și să speri că va fi ziua ta norocoasă. În momentul declanșării, pe ecran vor apărea 12 cărți întoarse cu fața în jos, iar tu trebuie să faci click pe ele, până când descoperi 3 de același fel, iar valoarea jackpot-ului respectiv va intra în buzunarul tău. 

Rotiri Gratuite

Cu 3 simboluri Scatter pe tamburii 4, 5 și 6 simultan, vei iniția secvența bonus cu rotiri gratuite. Vei fi recompensat cu un câștig de 1x și 10 jocuri bonus. În timpul lor, pe matrice pot ateriza mai multe simboluri Wild, pentru a forma mai multe combinații câștigătoare. Urmează același proces și vei adauga alte 10 rotiri suplimentare.

Păcănele Thumbelina s Dream  – părerea noastră

Este un slot destul de simplu, nu găsim nimic inovator, poate doar structura grilei de joc, iar câștigurile per simbol sunt destul de mici. Nu suntem neapărat fani ai jocurilor cu multe linii de plată, iar aici avem 225 și, mai degrabă, am opta pentru Forest Tale, tot de la EGT Interactive, dacă tot vrem să jucăm păcănele fantastice. Încearcă-l gratuit pe site-ul nostru și vezi dacă merită timpul și atenția ta!

Unde poți juca pe bani reali Thumbelina s Dream?

Thumbelina s Dream se regăsește în oferta bogată a 4 cazinouri online:

 • NetBet
 • Maxbet
 • Magic Jackpot
 • 888casino

Mizele sunt pentru toate buzunarele – încep de la 0.50 RON și ajung la 120 RON, iar dacă vrei să joci păcănele din banii casei, fără să riști nimic de la tine, atunci îți recomandam Maxbet – Click aici dacă vrei gratis 50 RON!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0